×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori specijalni

Artikli 65 za 96 od 102 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Kako se nosite s ovom iglom i masturbatorom u isto vrijeme? Volite li prodirati dražesnu guzicu u podnožje igračke ili volite nositi klin iza stražnjih vrata? Kako god bilo, svidjet će vam se čvrsta igračka zbog njenih mogućnosti i mekoće kvalitetnog TPE materijala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Niste rudar ili rudar i jednostavno volite krzna i vagine? Ovaj jedinstveni polu-realistični masturbator nudi vam sve to i još malo više. Izrađena je od nevjerojatno nježnog i nježnog materijala koji možete stiskati i maziti kako god želite. Priuštite si sve što volite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Što im pozvati legendarnu češku MILF-u Tarru White? U progresivnom privatnom masturbatoru pronaći ćete vaginu ove nestašne crvenokose u svoj njenoj ljepoti. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu, uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Tarra White. Upoznajte svoju muškost i ona nikada neće poželjeti drugu!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM04 prekrasno je diskretan i ponudit će vam uzbudljivo rotaciono spiralno kretanje s tri brzine. Biste li radije okrenuli desno ili lijevo? Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Brendirani masturbator za muškarce rodila je popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi zadovoljila muškarce svojim nevjerojatnim erotskim pomagalima. Fleshjacks također nedostaje visokokvalitetan i patentiran materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za samozadovoljavanje, već i za treniranje svoje izdržljivosti ili kao diverziju pri vođenju ljubavi u paru.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Cuper, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona s funkcijom rotacije od 360°. Otkrijte uzbudljive vrtnje, optimalno držanje i savršeni užitak!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Jedinstveni rotirajući masturbator za vaš omiljeni HiSmith stroj za jebanje!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men All In Clear

    Ako ne volite raditi stvari na pola puta, radite ih do kraja. U tome će vam pomoći ovaj prozirni masturbator s 3 komore koji obećava osjećaj. Unutarnji oblici i teksture dizajnirani su tako da budu realistični, stoga nemojte čekati i isprobajte ih na vlastitom penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Volite li ugodno toplo? U tom slučaju ne smijete propustiti ovaj pomoćnik za zagrijavanje koji će za nekoliko trenutaka zagrijati vaš omiljeni masturbator Squeeze. Spojite ga na bilo koji izvor pomoću USB konektora i zagrijte svoj uređaj na 37 °C za samo 8 minuta. Zahvaljujući ovom zagrijavanju, možete uživati u još realističnijim osjećajima i iskustvima sa svojim masturbatorom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripremite se za najnevjerojatniji, najintenzivniji, najnapredniji rotirajući masturbator ikada zamišljen!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Geo Coral

    Povucite za svoje uživanje. Luksuzni japanski brend Tenga dolazi s koji masturbatorom koji je šarmantan na prvi pogled i velik dio za prvu upotrebu. Inspiriran je geometrijom i prirodom. Genijalna tekstura materijala i kompozita potiče stimuliranje sadnica i orgazama koji koriste dah. Nažalost, samo po sebi boli.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Bok, moje ime je Nicole i ja sam tvoja nova omiljena maca. Podatna sam, senzualno mekana i živa iznutra, topla i teksturirana. Brzo ću se zagrijati do vaše tjelesne temperature i ugodno stimulirati vaš penis. Tako sam mekana na dodir, dođi me maziti i zabavi se sa mnom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali mastrubator bit će vaš omiljeni suputnik tijekom uvertira i trenutaka samoljublja. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta te će vas očarati svojim mekim silikonskim materijalom. Uživajte uz kvalitetnu igračku s oba kraja otvorena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Odvojite vrijeme za sebe, igrajte se i pozovite ovog moćnog masturbatora da to učini. Senzualno će vas usisati i opiti vibracijama. Osim toga, možete ga stisnuti i odrediti pritisak. Odaberite između 7 razina usisavanja i vibracije i zaljubite se u dodir mekog i fleksibilnog unutarnjeg dijela od visokokvalitetnog TPE-a.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite li da vaša masturbacija bude savršena i savršena? Masturball je vrući novi proizvod na tržištu i ponudit će vam ne samo vibraciju, već i funkciju kompresije, što znači da će masturbator uzbuđeno komprimirati vaš penis. Unutarnji senzori osiguravaju osjećaj pri svakom pokretu, a Masturball se prilagođava gotovo svim veličinama. Dopustite da vas ponese moderni alat!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM06 je prekrasno diskretan i ponudit će vam 10 uzbudljivih postavki vibracije. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima. Također, ne zaboravite značajku seksi glasa koja će pojačati vaše trenutke ljubavi prema sebi!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Marka Toro, koja se fokusira na seksualna pomagala za muškarce, upravo dolazi s ovim erektilnim masturbatorom, koji je dizajniran za koncentriranu stimulaciju. Njegova mala veličina idealna je za iritaciju žira, a oblik cvijeta je zapravo prikladan za ljutiti bilo koji drugi dio tijela. Izuzetno je fleksibilan i njegov snažan motor nudi vam 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Tko ne bi volio biti isisan do posljednje kapi svaki dan uz senzualno stenjanje? Ovaj nevjerojatni masturbator vrišti modernom tehnologijom! Nudit će vam vibracije, sanjkanje i stenjanje, sve samo za vas i vaše eksplozivne orgazme.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Dosadile su vam klasične vagine i želite nešto malo više strano? Sada gledate složen i ručno izrađen masturbator za autentična nezemaljska iskustva. Uđite u njega kao nepoznati uljez i uživajte u svakom pojedinom uzbudljivom osjećaju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Handjob Stroker

    Želite li svoj orgazmički užitak učiniti ugodnijim? Isprobajte ovaj genijalni alat iz kolekcije Boners koji je izrađen od vrlo mekog i fleksibilnog TPE materijala. Unutarnji grebeni će vas stimulirati svakim pokretom i to više nikada nećete poželjeti!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Pink

    Žudite za još zadovoljavajućim iskustvom masturbacije? Ova ružičasta silikonska vagina je tu da osvijetli vaš handjob i da mu daju ocjene. U ruci stane kao rukavica i toliko je mekan i pahuljast da poludite na prvi dodir. Nemojte je tjerati da čeka dugo, ona će unijeti svjetlost silne strasti u vaš život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Vampire

    Umorni ste od korištenja ruku i traženja masturbatora? Dobar izbor svakako će biti ova ljupka beba s vampirskim zubima, zbog kojih ćete se osjećati kao da ste u pravim ustima. Skinite čep, dodajte lubrikant, uvucite u mekani materijal i prepustite se ugodnoj teksturi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Dođi da me udariš! Da, Tiana ne samo da želi pljeskati, već želi i tvoj kurac. Nevjerojatno je realistično, lijepo i također živopisno. Ima 2 uzbudljiva otvora od kojih možete birati i možete birati između različitih razina vibracija. Revolucionarni materijal X5 bacit će vas na koljena, jer je tako stvaran. Jeste li spremni zaljubiti se na prvi dodir?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Lumino Play Masturbator Ribbed

    Lumino play masturbatori nude puno uzbudljive zabave kada se svjetla ugase. Fleksibilni materijal klizi gore-dolje po tijelu i masira vašu muškost savršenim unutarnjim teksturama.

    41,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Razigrano, šareno i uzbudljivo! Takav je i ovaj Bobble masturbator prestižne marke Tenga koja dominira tržištem muških masturbatora. Prozirni gel dio je nevjerojatno fleksibilan i mekan, dok unutarnji obojeni oblici savršeno stimuliraju i lagano su pomični. Umetnite svoj penis između njih i prepustite se savršenoj stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Igračka s kojom ćete se oboje igrati! Hot Octopuss Pulse Duo Lux s dvostrukim ručnim kontrolama postat će sastavni dio uvertira. Pulse Duo Lux je snažan i svestran i oba para mogu preuzeti kontrolu nad njim. Prepustite se intenzivnim zadivljujućim iskustvima!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots SLT Self Lubrication Pocket Masturbator Flesh

    Masturbator s novom pionirskom tehnologijom zvanom samopodmazivanje! Ono što je dosad nedostajalo svim masturbatorima sada je stvarnost i možete se udobno uključiti i uživati u prekrasnim iskustvima povezanim s ugodnom vlagom u zatvorenom prostoru. Zato nemojte čekati i dobro se zabavite u ovoj masturbaciji! Zbog svoje male veličine pogodan je za putovanja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #2 Flesh

    Jeste li umorni od klasičnih vagina i želite nešto malo sofisticiranije? Gledate set sastavljenih i ručno izrađenih masturbatora za autentična nezemaljska iskustva. Dođite mu kao stranac i uživajte u uzbudljivom osjećaju svakog obroka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob nastavlja s inovacijama svaki dan! Njihov cilj je maksimalni užitak muške masturbacije! I zato Pulsar, pametni masturbator, teži vašem maksimalnom užitku. Njegova fleksibilna krila čvrsto okružuju vaš penis i pokazuju vam novu razinu užitka s 30 postavki vibriranja. Opustite se, uživajte i eksplodirajte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Masturbator Nelly Beer Bottle

    Volite li pivo i žene? I vama će se svidjeti ovaj masturbator! Izgleda kao boca i krije seksi vaginu spremnu za vaš penis u bilo kojem trenutku, može li biti još nešto? Realan oblik i mekani materijal odvest će vas u sedmo nebo, a pakiranje bočice diskretno će čuvati vašu uzbudljivu tajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Masturbator Sonya Beer Bottle

    Ljubitelj ste piva i ljupkih ženskih genitalija? Sonya je seksi vagina skrivena u pivskoj boci, vau! Njegovo pakiranje piva čini ga prekrasno diskretnim, a njegova realistična vulva čini ga ugodno autentičnim. Unutarnji dio izrađen je od mekanog medicinskog materijala, a njegova uzbudljiva tekstura pružit će vam dodatnu stimulaciju. Zato otvorite najstrastveniju bocu piva!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 102 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.