×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući masturbatori

Artikli 65 za 96 od 273 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornada su opasna i razorna, to su stupovi zraka koji se snažno okreću unutra i čiste sve što im se nađe na putu. I Tornado by Jamyjob je takav! Ponudit će vam 10 moćnih uzoraka zabadanja i rotacije, s kojima ćete doživjeti vrtlog zapanjujućih osjećaja!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Otvorite, pogledajte, klizite, vibrirajte i eksplodirajte! Funzone Vulcan Ripe Vagina je realističan masturbator u obliku prekrasne vagine s unutarnjom teksturom koja će vas ugodno stimulirati cijelom dužinom penisa. Da stvar bude još gora, igračka vibrira u 6 različitih razina, između kojih se možete udobno i jednostavno prebacivati, osim toga, vibrirajući metak se može ukloniti i možete ga koristiti za drugu uzbudljivu zabavu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Slatka suknja i gola guza, to je CutiePies. Izrađen je od ultra mekanog i prekrasno ugodnog TPE materijala, a njegovi super realistični detalji će vas napaliti samim pogledom na njega. Uživajte u beskrajnom milovanju i penetraciji!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    Kad bi ova beba po imenu Isabella mogla govoriti, rekla bi vam da jedva čeka da to učini. Ugodno je mekan i fleksibilan i zahvaljujući otvorenom kraju može držati svaki veliki penis. Njegova unutarnja tekstura je prekrasno stimulirajuća i u trenutku kada dodate vibraciju, poprskat ćete jednom ili dvaput.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    S našom patentiranom tehnologijom visokih i niskih tonova, JETT je prvi Guybrator™ koji Vam omogućuje neograničen izbor jačine i frekvencije vibracije—isporučujući intenzivan orgazam bez ruku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Luksuzno mekan i snažno vibrirajući rukav na vrhu penisa s daljinskim upravljačem. Zvuči li vam to kao san? To tek postaje stvarnost! Vaša muškost dobiva dozu vibracije o kojoj sanja. Ovo proširenje izrađeno je od prvoklasnog silikona i nudi vam 7 načina rada vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator maštovito i pametno dizajniran za stimulaciju najosjetljivijih točaka kod muškaraca. 2 snažna motora s 10 funkcija vibracija i tapkanja pružaju uzbudljivu stimulaciju penisa, testisa i perineuma

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – masažer penisa. Osjetljiv, inovativan, snažan. COBRA LIBRE II je seksualna igračka napravljena za glavu penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress Bella Jackhammer Vibrating Masturbator

    Sanjate li o savršenom seksu svaku večer, ali nedostaje li vam savršena vagina ili savršen anal? Gospodarica Bella je pravi i savršeni pratitelj za vas! Njegova unutarnja tekstura oduševit će vašu muškost, uski analni će vas razmaziti osjećajem zatezanja i zaljubit ćete se u kvalitetan BioSkin materijal na prvi dodir. Zar ti to nije dovoljno? Dodajte vibru i dopustite da vas odvedu u svijet užitka!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibrirajuće pušenje, čvrsti stisak i seksi stenjanje, uz ovaj masturbator osjećat ćete se jako dobro. Sadrži 2 motora koji će oduševiti vaš penis s 10 intenzivnih načina vibracije i 7 načina opojnog usisavanja. Jedinstvena je i funkcija pritiska 2 zračna jastuka pod pritiskom, koji varijabilno stišću penis u 7 načina. Priključite slušalice ili slušajte glasno jecaje, ovaj trenutak je samo vaš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavljamo masturbator Ninja2 iz Otouch-a. To je luksuzna igračka u diskretnoj kutiji s apsolutno tihim radom. Nudi vam 7 načina rada vibracija, kao i komoru na napuhavanje, koja će se povećati prema vašim željama. Umetnite u silikon meke teksture i trenirajte svoju izdržljivost i erekciju!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite li ugoditi svom vrhu penisa iznutra i izvana? Ovo je kompaktan i vrlo jednostavan za korištenje mastrubator. Nudit će vam uzbudljive vibracije i nježne stimulativne točkice koje će zadovoljiti žir i uzdu. Želiš li još? Dodajte jedan od 3 fleksibilna dilatatora i uživajte u stimulaciji uretre iznutra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Sa čvršćim materijalom od originalnog FLIP ZERO EV, vibrirajući FLIP ZERO EV BLACK nudi jače osjećaje i čvršći stisak. Uživajte u najdinamičnijoj dostupnoj stimulaciji  s unutarnjim detaljima dorađenim kako bi odgovarali intenzivnim osjećajima čvršćeg materijala i stimulaciji Dual Vibration Cores!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ovaj fantastičan USB punjivi masturbator SM360! Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u masturbator i prepustite se maženju čarobne funkcije usisavanja u kombinaciji s vibracijom za maksimalni užitak.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nešto više? Želite li moćan moderni gadget koji će vaše trenutke masturbacije pretvoriti u nezaboravna iskustva? Vrijeme je da otkrijete moćnu Elite Moto Muzalicu! Njegova značajka isprekidanog potiska bacit će vas na koljena. Uživajte u savršenoj buri osjeta i prilagodite funkcije svom trenutnom raspoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplina, vibracija i usis, to su tri uzbudljive značajke za solo igre kojih se nećete moći zasititi. Ovaj Rebel masturbator dirnut će vas ugodnom unutarnjom točkastom teksturom, a funkcija zagrijavanja do 42 stupnja dovest će vas do vrenja u kombinaciji s 5 načina rada vibracija i 3 brzine usisavanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronički super masturbator s funkcijom rotiranja i potiskivanja

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Sviđa li vam se vaš gospodar i arhitekt vaše sreće? S Power-Batorom možete postaviti svoje zadovoljstvo kako želite. Odaberite razinu pokreta, seksi stenjanja i zagrijavanja. Jedinstvena tehnologija podići će vaše intimne trenutke na novu razinu. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotira se, masira i vibrira tako da ga više nikada nećete poželjeti. Ovaj punjivi masturbator You2Toys s 3 funkcije kombinira rotaciju, vuču na dnu s vibracijama na vrhu. To znači da će se tako intenzivno i precizno brinuti o vašem penisu da ćete otkriti najbolje vrhove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizeći između Vaših tijela i zapravo pretvarajući Vaš penis u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj masturbacije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    Sanjate li o savršenom seksu svaku večer, ali nedostaje li vam savršena vagina ili savršen anal? Gospodarica Karla je prava i savršena suputnica za vas! Njegova unutarnja tekstura oduševit će vašu muškost, uski analni će vas razmaziti osjećajem zatezanja i zaljubit ćete se u kvalitetan BioSkin materijal na prvi dodir. Zar ti to nije dovoljno? Dodajte vibru i dopustite da vas odvedu u svijet užitka!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Dobivanje simuliranog oralnog seksa na zahtjev nikad nije bilo jednostavnije! To je neophodno za muškarca koji iznenada ima seksualni interes bilo da gledate ili spavate, dugo pritisnite tipku za uključivanje kao kod zvučnika ili "Alexe" i cilj je milovati glavu...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Izrađen sa snagom da stvara utjecaj, CONTROL nudi tehnologiju za poboljšanje masturbacije i podizanje intimnih iskustava. Silicone Twin Turbo Stroker dizajniran je za ultimativnu solo stimulaciju tako što tijesno okružuje penis ugodnom toplinom i snažnim vibracijama dvostrukih metaka strateški postavljenih na vrhu i dnu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Uživajte u osjećaju pušenja s vibrirajućim simulatorom pušenja iz kolekcije Boners. Ovaj elegantni masturbator opremljen je snažnim motorom s 10 različitih postavki vibracije. Postavkama je jednostavno upravljati pomoću gumba na dnu.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Sve što vam treba za trenutno i savršeno zadovoljstvo! Sex In Can je set masturbacije nalik na vaginu, odgovarajući lubrikant i mini vibrator s jednom intenzivnom brzinom. Oduševit će ne samo vas, već i svakog muškarca kojeg odlučite posvetiti ovom kompletu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Želite li svojim trenucima samoljublja dodati nešto slatko, mokro i realistično? Zaljubit ćete se u ovu igračku! Stati će u tvoju ruku kao rukavica kao što će pasti na tvoj penis. Izrađen je od ugodnog TPR materijala, koji nakon kontakta s vodom postaje vrlo gladak i sklizak. Realan vaginalni otvor, zavodljivi ženski oblici i vibracije zajedno stvaraju užitak kad god i gdje god poželite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Prepustite se onome što mekani stimulativni rotirajući jezici mogu učiniti! Vjerojatno nikada niste doživjeli tako intenzivnu masažu penisa. Ovaj masturbator marke Stroker ima mekani rotirajući ulaz u obliku usta unutar kojeg se kriju oni nevjerojatni jezici. Nudi vam 4 načina rotacije i 3 brzine. Kada je gotovo, okrenite mekani rukav naopako i jednostavno operite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite vrhunski užitak s Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, potpuno samostalnim punjivim masturbatorom koji nudi i vibracije i mogućnosti potiskivanja. S 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, kao i 10 neovisnih funkcija glađenja, ovaj uređaj pruža širok raspon osjeta za prilagođeni užitak.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 273 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.