×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući masturbatori

Artikli 97 za 128 od 273 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Postoji samo nekoliko stvari koje su zaista važne u životu, a svi znamo da je jedna od njih zdravlje. Ne samo fizičko zdravlje kao takvo, već i mentalno zdravlje, koje ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Ovaj par igračaka prestižne marke Fun Factory pružit će vam apsolutno uzbuđenje, nevjerojatne orgazme i podržati vaše mentalno blagostanje. Igrajte se s njima sami ili u paru, a kada završite spremite ih u kutiju koja je također uključena u pakiranje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Četiri, tri, dva, jedan, početak! Odbrojavanje je završilo i najrazumnija raketa svih vremena upravo polijeće s vama kako bi vas odvela u novi svemir užitka! Zato krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Volite li to svojim ustima? Moto Stroker će biti vaša nova ljubav! Ima funkciju automatskog kretanja i vibracija i vaše će se ruke konačno moći tamo odmarati. Uživat ćete u 5 različitih načina vibracija i šokova u 2 uzbudljiva načina. Pronađite savršen ritam i prepustite se realističnim ustima koja će vas sigurno progutati!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA masturbator za sisanje glavića pruža fantastičnu oralnu stimulaciju i također je samoiscjeljujuća. Funkcija zagrijavanja dovest će vas do maksimalne temperature od 45 stupnjeva Celzijevih i može se zasebno uključiti i isključiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Proizvod pravog stila; veličina i tekstura je gotovo identična pravom magarcu.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Daljinski upravljač više nije samo za žene, pošaljite link, dopustite svom partneru da upravlja vašim uređajem gdje god se nalazili - tisućama milja daleko ili čak u javnosti! Neka vaš muž uživa u maksimalnom uzbuđenju.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizeći između vaših tijela i zapravo pretvarajući vaš penis u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj glatkanja.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Otkrijte ZEPHYR, svoj sveobuhvatni pojačivač užitka. Ovaj prsten se pretvara u stroker ili Cockring, prilagođavajući se svakoj vašoj želji. Otkrijte pulsirajuću funkciju iznutra, podižući osjećaje na nove visine. Iskusite užitak redefiniran sa ZEPHYR-om – gdje se svestranost susreće s pulsirajućom ekstazom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Zapalite svoja osjetila nevjerojatno autentičnim erotskim iskustvom uz masturbator Pretty Love Sienna! Nudi vam 3 razine usisavanja i 12 opojnih načina vibracije za stimulaciju najosjetljivijih dijelova penisa. Teksturirani unutarnji rukav ima meke izbočine i nabore za udobno pristajanje, a svidjet će vam se značajka pametne memorije koja pamti vaše omiljene postavke. I to nije sve, priključite priložene slušalice i uživajte u slasnim stenjanjima i primamljivom razgovoru o seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Luksuzni aparat i čvrsti vibrirajući rukav na vrhu penisa s daljinskim upravljačem. Zovu li te tako? To je ono zbog čega se osjećate! Moć vašeg muškarca čini da vibracija vibrira. Ovaj nastavak je izrađen od primitivnog silikona i nudi vam 7-satnu vibraciju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X podiže masturbaciju snažnim klipnim guranjem za vrhunsko iskustvo udaranja. To je savršena oluja osjećaja za pojačane solo seks sesije koje se mogu prilagoditi vašim osobnim raspoloženjima! Pripremite se za eksplozivno guranje bez ruku koje okružuje vaš penis nizovima i redovima mekih izbočina za zadovoljstvo. Vaše vrhunsko iskustvo masturbacije spremno je kad i vi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Otkrijte Emmu Olsen, ultra-realistični masturbator za neusporedivo iskustvo realističnih senzacija! Ovaj masturbator pomno je dizajniran kako bi točno ponovio izgled i osjećaj pravog masturbatora. Teksture, konture i silikonski materijal pružaju osjećaj koji će vas ostaviti bez riječi.
    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvi grijaći masturbator za oralni seks na svijetu. Sa Skidproof Frosted dizajnom teksture, definitivno izvrstan dar fizičkoj kondiciji.1. [funkcija igračaka za mušku masturbaciju] 6 vrsta vibracija + grijanje + vodootporan + isključivanje zvuka, zvuk je manji od 60 dB, može ga progutati dnevna buka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Rear Beauty Light

    Život je prekratak da samo maštamo o savršenim erotskim iskustvima i nikada ih ne pretvorimo u stvarnost. Svaki vaš san o sočnoj vagini i čvrstom analu, senzualnim vibracijama i sisanju ostvarit će se uz ovaj zapanjujuće realističan masturbator savršenog oblika, autentično modeliranih detalja i poticajnih unutarnjih tekstura.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Nešto se jednostavno ne može mjeriti s kvalitetnim pušenjem! Teta osim ovog masturbatora. Ima senzualne unutarnje izbočine i 7 načina vibracija. Njegova baršunasto mekana površina zadovoljit će vašu muškost i bit ćete laki za korištenje kada ga prvi put koristite. Ako nema tko popušiti umjesto tebe, učini to s Glansom sam i bolje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Gusto Navy

    Navalite na Gusto! Ovaj najsuvremeniji stroker ima kanal s realističnom teksturom u koji možete kliznuti. Iskusite razne brzine i ritmove sisanja i vibriranja koji oponašaju osjećaje klasičnog pušenja. Više motora radi neovisno za vrhunsku prilagodbu. Elegantan i diskretan, rukavac, vibrirajući metak i zaštitna kapica mogu se lako ukloniti radi čišćenja.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Gospodo, birate li kamp za masturbaciju? Stoga svratite do Otouch Devena! Predstavlja apsolutno sve što je bitno u izboru. Izrađen je od sigurnog silikona i ABS-a, udoban je i ekološki prihvatljiv. Nudi vam 6 frekventnih načina vibracija kao i mogućnost zagrijavanja. Zahvaljujući vodootpornosti IPX6, lako se čisti i može se puniti putem USB-a. Dođite i otkrijte više detalja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Želite li još malo uživati u masturbaciji? Ovaj pomagač iz Bonersa pružit će vam višestruko bolji okus stimulacije od vašeg dešnjaka. Njegov otvoreni dizajn prikladan je za sve veličine penisa, a mogu ga koristiti i muškarci s erektilnom disfunkcijom. Uz njega uživajte u 10 načina vibracija u glatkom silikonskom tijelu.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Zaigrani ste i od masturbacije želite samo najbolje? Dešnjak ne može sam! Opremite je ovim masturbatorom koji oduzima dah, koji je u isto vrijeme vrlo praktičan i svestran. Napravljen je imajući na umu potrebe muškaraca i pruža doista uzbudljiva iskustva. Opremljen je ugodnom teksturom za nevjerojatne masaže, a također ima nekoliko načina vibracije, odaberite između!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Uživajte u ovoj seksi guzici koja savršeno kopira najljepšu guzicu svih vremena. 2 realistične rupe, analna i vaginalna, već žude za vašim penisom, kao i za uklonjivim mini vibratorom, koji će vašoj masturbaciji dati još uzbudljiviju razinu. Obje rupice realno kopiraju prave rupe ljubavi, ugodne su teksture i učinit će vaš penis iznimno udobnim. Cijeli masturbator izrađen je od revolucionarnog X5 materijala koji je bez ftalata, siguran za tijelo i jednostavan za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Želite li imati svoju kujicu savršenih oblina i još boljim analom i vaginom? Želite li je ne samo ošamariti, već i strastveno prodrijeti u nju kad god kušate, ma kakva ona bila? Imamo pravog za vas! Fuck Slub ima realističan oblik, obećava nevjerojatna iskustva, mekan je, izdržljiv i također uzbudljivo vibrira. Neka bude samo tvoja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije koje ne želite propustiti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Postoji li netko tko ne bi volio oralni seks? A što vam padne na pamet kada kažete višu razinu oralnog seksa? Hurricane by Jamyjob igračka je budućnosti koja će vam pokazati kako bi trebao izgledati pravilan oralni seks. Otkrijte njegovu snagu i podlegnite savršenstvu najboljeg orala ikad!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Kad bi ovaj čokoladni poljubac po imenu Heather mogao govoriti, rekla bi ti da jedva čeka da to učini. Ugodno je mekan i fleksibilan i zahvaljujući otvorenom kraju može držati svaki veliki penis. Njegova unutarnja tekstura je prekrasno stimulirajuća i u trenutku kada dodate vibraciju, poprskat ćete jednom ili dvaput.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Želite li ne samo osjetiti svoje zadovoljstvo, već ga i vidjeti? Ova masturatorica po imenu Emily iz Pretty Love ima prozirni prozor u kojem ćete gledati cijeli događaj. Također ima uklonjivu unutarnju školjku izrađenu od udobnog, mekog i elastičnog TPR materijala nalik koži. Međutim, vrhunac stimulacije je sposobnost lizanja, škakljanja i masiranja žira! Uživajte u savršenom užitku za cijeli svoj penis!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svijetu s patentiranom PulsePlate Technology™. PULSE je višestruko nagrađivani muški stimulator koji koristi oscilacije za stimulaciju muškarca. Dok je PULSE III SOLO dizajniran za mušku solo upotrebu, PULSE III DUO sa svojim daljinskim upravljačem i vibrirajućom donjom stranom posebno je dizajniran za parove.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Želite li se prepustiti ugodnoj stimulaciji? Dođite i upoznajte ovog vibrirajućeg masturbatora iz Jamyjoba! Skriva 2 snažna motora s 9 načina rada vibracija koji će vas odvesti u ekstazu. Unutrašnjost je izrađena od ugodnog gel silikona koji se vrlo brzo prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi. Uživajte u svom trenutku u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 273 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.