×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 33 za 64 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • NMC It's Two's Company

    Što je malo lijepo je! Ne vjerujete? Stoga pogledajte ovu slatku ružičastu vaginu, koja je tu da vaše trenutke samoljublja učini još ugodnijim. Izrađen je od vrlo fleksibilnog i neljepljivog TPR materijala, koji je također siguran za tijelo i ne sadrži ftalate. Uživajte u realističnim osjećajima i birajte između vagine i anusa ovog sofisticiranog masturbatora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite li ugoditi svom vrhu penisa iznutra i izvana? Ovo je kompaktan i vrlo jednostavan za korištenje mastrubator. Nudit će vam uzbudljive vibracije i nježne stimulativne točkice koje će zadovoljiti žir i uzdu. Želiš li još? Dodajte jedan od 3 fleksibilna dilatatora i uživajte u stimulaciji uretre iznutra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Men Sex Puppet Beige

    Najvažnija stvar koju žena treba je ovaj realistični masturbator Blush x5 Men Sex Puppet. Ima vaginalni i analni otvor s ugodnom teksturom unutrašnjosti za najintenzivnija iskustva. Izrađen je od savršeno realističnog X5 Blush materijala koji se ne razlikuje od prave ljudske kože, mekan je, vrlo elastičan i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Otkrijte neusporedivo zadovoljstvo s BRONX-om – luksuznim silikonskim rukavom koji ugađa vašem skrotumu neusporedivim osjećajem. Prihvatite skrotalni užitak dok pulsira, paleći valove ekstaze. Podignite intimnost ugrađenim masažnim pokretima koji miluju vaše želje. BRONX: gdje se luksuz susreće s euforijom, odvodeći vas izvan granica užitka.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Left

    Grudi i guzice nisu tvoja stvar? Ne brinite, mislimo i na vas i predstavljamo dugo očekivani novi dodatak našoj ponudi – nogu za masturbaciju! Šarmantno je realističan, svilenkasto mekan, ima lijepo modelirane prste i nešto ekstra - vaginu na stopalu. Prodrite duboko u stopalo i udahnite život svojim fetiš fantazijama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Ostvarite svoj san o čvrstoj erekciji i uživajte u masažnoj lopti! Ovaj Rebel Cock Ring anatomski je oblikovan i savršeno pristaje. Podržava i jača vašu erekciju i golica vas vibracijama na pravom mjestu. Izuzetno je fleksibilan i savršeno se prilagođava vama. Uživajte u stimulaciji testisa i perineuma i odaberite između 10 načina vibracije i 3 brzine pomoću daljinskog upravljača.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet Left

    Grudi i guzice nisu tvoja stvar? Ne brinite, mislimo i na vas i predstavljamo dugo očekivani novi dodatak našoj ponudi – divnu realističnu nogu! Neodoljivo je svilenkasto meka, ima lijepo modelirane prste i samo moli za maženje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA masturbator za sisanje glavića pruža fantastičnu oralnu stimulaciju i također je samoiscjeljujuća. Funkcija zagrijavanja dovest će vas do maksimalne temperature od 45 stupnjeva Celzijevih i može se zasebno uključiti i isključiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga 3D Pile

    Njegovu strukturu čine nježno naslagane trokutaste izbočine. Sa zbijeno zbijenim trokutima koji imaju osjećaj mekoće na dnu i jasan podražaj mreškanja dok se razmiću na vrhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Extreme Wet Pussies Super Juicy Snatch

    Za sklisku zabavu s Wet Pussies Super Juicy iz PDX Extreme nije potreban lubrikant. Masturbator s detaljnim izgledom vagine jednostavno se navlaži s malo vode!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker Brown

    Za najbolje i najuzbudljivije iskustvo masturbacije! Ovaj masturbator će stati u vašu ruku poput školjke, a realističan oblik šarmantne vagine i slatki analni će vas osvojiti na prvi pogled. Izrađena je od jednog od najkvalitetnijih materijala na erotskom tržištu, a to je Fanta Flesh, koji autentično podsjeća na ljudsku kožu i ugodan je na dodir. Budite zadovoljni unutarnjom stimulirajućom teksturom oba kanala i stisnite svoju novu ljubavnicu koliko god želite da izvršite pritisak na svoju muškost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Luksuzni aparat i čvrsti vibrirajući rukav na vrhu penisa s daljinskim upravljačem. Zovu li te tako? To je ono zbog čega se osjećate! Moć vašeg muškarca čini da vibracija vibrira. Ovaj nastavak je izrađen od primitivnog silikona i nudi vam 7-satnu vibraciju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Dopustite da vas upije spiralno rebrasti oblik i dinamično usisavanje novog Tenga Flexa. Izrađen je od najmodernijeg fleksibilnog materijala, ima posebno rebrasto kućište, zahvaljujući kojem možete uživati u tzv. stimulaciji vrtnje. Pokrijete li otvor za zrak na vrhu tijekom korištenja, uživat ćete u savršenom osjećaju usisavanja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Gloria Masturbator

    Upoznajte Gloriju! Ugodno je mekana i podatna. Zahvaljujući fleksibilnosti, vaša će ruka moći pokazati razinu pritiska, a masturbacija će ići točno prema vašim zamislima, jer Gloria može slušati i prilagoditi se. Njegova unutrašnjost će vas oduševiti! Jeste li znatiželjni? Gloria može biti tvoja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Spinner Masturbator Beads

    Začepi Tenga Spinner! Iskoristite nevidljivo neugodne krmače svih svojih ljudi i učinite svoju masturbaciju jednokratnom iskrom za opljačkane ljude. Osam, modernih i impresivnih dizajna izrađeno je od visokokvalitetnog fleksibilnog materijala i može se čistiti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    Novi Air-Tech možete spojiti na posebnu vakuum pumpu Tenga Vacuum Controller, koja stvara negativni tlak u masturbatoru prema vašim željama i tako višestruko pojačava vaše iskustvo masturbacije.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Želite li se prepustiti ugodnoj stimulaciji? Dođite i upoznajte ovog vibrirajućeg masturbatora iz Jamyjoba! Skriva 2 snažna motora s 9 načina rada vibracija koji će vas odvesti u ekstazu. Unutrašnjost je izrađena od ugodnog gel silikona koji se vrlo brzo prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi. Uživajte u svom trenutku u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Play Slide & Ride Masturbation Sleeve

    Jeste li spremni za vožnju toboganom užitka? Slide & Ride Masturbation Sleeve je savršena igračka za poboljšanje vaše solo igre

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Uživajte u najboljem seksu svog života koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robusno vanjsko kućište udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a završni ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Sve u svemu, seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke kao s Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Tražite li seksi mačkicu koja će uvijek biti spremna za vas i biti toliko sjajna da će biti bolja od one prave? Pogledajte što imamo za vas! Pussy Galore je anatomski oblikovan i nudi uistinu pravi doživljaj, jer je izrađen od kvalitetnog TPR materijala, koji je mekan, izdržljiv i mekan poput ljudske kože. Osim 2 senzualna otvora, ponudit će vam i intenzivne vibracije kako biste još više uživali u svom putovanju u raj. Ne tjerajte macu Galore da dugo čeka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Prsten za penis/testise dizajniran da vam pomogne postići dugotrajniju i jaču erekciju, s golicačem klitorisa. 10 snažnih funkcija vibracije pružaju iznimnu stimulaciju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Sleeve Warmer

    Vaša voljena vagina ili stražnjica Fleshlight sada uvijek može biti savršeno zagrijana i spremna za korištenje. Ovaj alat nije ništa drugo nego grijač vaše senzualne temperature vašeg omiljenog masturbatora. Dopustite da vas ponesu ugodna i realna iskustva.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tenga Spinner Masturbator Brick

    Zavrtite ga uz Tenga Spinner! Pružit će vam nevjerojatno uzbudljive osjećaje svakim pokretom i učiniti vašu masturbaciju jedinstvenim iskustvom punim iznenađujućih osjećaja. Osim toga, modernog je i impresivnog dizajna, izrađena je od vrlo udobnog fleksibilnog materijala i lako se čisti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Nova Pulsating Squeezable Stroker Blue

    Doživite čisti užitak uz NOVA, ultimativni stroker dizajniran za vaše želje. Mogućnost stiskanja za prilagođeni pritisak, njegove pulsirajuće karakteristike stvaraju naelektrizirano iskustvo. Otkrijte novu dimenziju samozadovoljstva dok se NOVA prilagođava vašem ritmu, čineći svaki pokret avanturom u osjećaju.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Stavite ga u svoja željna usta kad god vam zatreba! Courtney uvijek ima otvoren poljubac i izbočen jezik koji jedva čeka da ga opljačka tvoj penis. Istodobno, možete koristiti i mini vibrator i uživati u ovoj realističnoj zabavi obogaćenoj vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Ella Masturbator

    Ella ima najljepšu zadnjicu pod suncem, spremna da vas zadovolji! Međutim, ne samo njezina stražnjica već i njezina vagina pozivaju vas na glumu i uvijek vam je spremna dati intenzivnu stimulaciju kakvu želite i zaslužujete. Dakle, Ella ima jedan vaginalni otvor čija je unutrašnjost ugodne teksture.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Blue

    Žudite za još zadovoljavajućim iskustvom masturbacije? Ova plava silikonska vagina je tu da osvijetli vaš ručni rad i da ga ocijeni. U ruci stane kao rukavica i toliko je mekan i pahuljast da poludite na prvi dodir. Nemojte je tjerati da čeka dugo, ona će unijeti svjetlost silne strasti u vaš život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Grip It Light

    Trebate se malo opustiti i opustiti? Ova nevjerojatno realistična vagina ponudit će vam svoj tijesan kanal u kojem ćete zaboraviti sve nedaće svakodnevnog života. Njegova iznimno ugodna unutarnja tekstura u potpunosti će vas upiti i jednostavno ćete se osjećati dobro. A ako vam to nije bilo dovoljno, svom penisu dodajte vibrirajući prsten koji je uključen u paket!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Original Tube

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Dovoljno je pozvati kvalitetnog masturatora iz Private branda. Njegovo pakiranje skriva realističnu vaginu za vaše maksimalno zadovoljstvo. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu uživat ćete u prekrasnim osjećajima. Upoznajte svoju muškost sa šarmantnom vaginom u privatnom masturbatoru i ona nikada neće poželjeti drugog!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Stand Dry Drying Rack

    Očistiti Fleshlight set masturbatora za voljenu osobu već je prava poslastica! Dopustite sebi da vam pomognete oko vaše originalne štale u kojoj se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Stavite šaku masturbacije na to i držite ga suhim.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Sandara Masturbator

    Nježna Sandara je kompaktna i realistična. Šarmantan je i izvana, a iznutra potpuno neodoljiv. Uživajte u jedinstvenoj stimulaciji, prepustite se njegovoj teksturi i ugodno mekom i fleksibilnom materijalu. Sviđa li ti se sutra Sandaru na svom penisu?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Spinner Masturbator Pixel

    Začepi Tenga Spinner! Iskoristite prednosti nevidljivo neugodnih krmača svih vaših ljudi i učinite svoju masturbaciju jednim dahom za krmače naroda. Osam, modernih i impresivnih dizajna izrađeno je od visokokvalitetnog fleksibilnog materijala i može se čistiti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.