×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 65 za 96 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali mastrubator bit će vaš omiljeni suputnik tijekom uvertira i trenutaka samoljublja. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta te će vas očarati svojim mekim silikonskim materijalom. Uživajte uz kvalitetnu igračku s oba kraja otvorena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Uživajte u najboljem oralnom seksu u svom životu koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker! Robusni vanjski rukav udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a krajnji ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Ukratko, oralni seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke nego s Air Tight Oral Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hedy Pussy

    Bok, ja sam Hedy. Tvoja nova djevojka. Ja sam mekana, bijela i nježna. Skrivena sam u tvrdoj torbici koja me štiti od znatiželjnih očiju. Želite li to učiniti ugodno i drugačije od vašeg dešnjaka? Učini to sa mnom.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Wonder Package 6 pack

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! Imaju fleksibilan mastrubator s uzajamno stimulirajućom teksturom koja će vas usrećiti. Isprobajte već nekoliko šest karbonskih jaja u praktičnom pakiranju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider 3 pack

    Ne možete odabrati koja je rupa bolja? Zato ih imajte sve! Set masturbatora sa 3 različita ulaza. Čvrsti analni otvor, fine usne ili mekana vagina, izbor je na vama.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Marka Toro, koja se fokusira na seksualna pomagala za muškarce, upravo dolazi s ovim erektilnim masturbatorom, koji je dizajniran za koncentriranu stimulaciju. Njegova mala veličina idealna je za iritaciju žira, a oblik cvijeta je zapravo prikladan za ljutiti bilo koji drugi dio tijela. Izuzetno je fleksibilan i njegov snažan motor nudi vam 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Neka vam masturbacija bude još bolja! Ovaj rukav za masturbaciju oduševit će vas svojom stimulirajućom teksturom i intenzivnim vibracijama. Izrađen od visokokvalitetnog silikona i možete se radovati vrhunskoj kvaliteti. Također dodajte vibraciju i dopustite da vas ponesu 3 brzine vibracije i 7 uzoraka vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomoćnik za izravnu stimulaciju žira! Kompaktan je, jednostavan za korištenje i opremljen s mnogo grebena i mogućnosti vibracija. Rebel Glans nudi vam 10 načina vibracija za vašu omiljenu raznolikost, između kojih možete prebacivati pomoću gumba izravno na igrački. Uzmi ga u ruku i otkrij koliko je malen, lagan i mekan, a onda ga samo stavi na žir i ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Pink

    Žudite za još zadovoljavajućim iskustvom masturbacije? Ova ružičasta silikonska vagina je tu da osvijetli vaš handjob i da mu daju ocjene. U ruci stane kao rukavica i toliko je mekan i pahuljast da poludite na prvi dodir. Nemojte je tjerati da čeka dugo, ona će unijeti svjetlost silne strasti u vaš život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Uživajte u najboljem analnom seksu u svom životu koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker! Robusni vanjski rukav udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a krajnji ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Sve u svemu, analni seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke nego s Air Tight analnim nogom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Voli li vaš glavić intenzivno zadirkivanje? Stavite mu ovaj teaser i dopustite da vam 2 snažna mini vibratora pruže nezaboravan osjećaj zadirkivanja. Mekani i fleksibilni TPR materijal ima stimulirajuće izbočine i ugodan je na dodir. Pokrenite ga s 3 brzine i 17 načina vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Volite li slatke djevojčice? U tom slučaju voljet ćete i Alexisa koji će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Jamyjob Cassian Masturbator Cup Black

    Otkrijte novi svijet s Cassianom by Jamyjob! To je kompaktan i ugodan masturbator koji će ispuniti vaš život zadovoljstvom i harmonijom. Njegova unutarnja senzualna tekstura pomoći će vam da stvorite doista epsko iskustvo, a kada dodate 3 brzine i 7 funkcija vibracije, odmah ćete početi lebdjeti na oblaku užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Angel 2 Masturbator Double Layer Closed Hole

    Angel je spreman za vas i sve vaše želje! Ovaj masturbator je kompaktan, mekan i spreman za akciju u bilo kojem trenutku dana. Okrugla stražnjica otkriva velike i meke stidne usne i izaziva vas da prodrete u njih. Anđeo ima uski otvor i rebrastu i nagnutu dršku. Drška također ima G-točku za realističan osjećaj. Angel je ravan na dnu tako da ga možete postaviti bilo gdje za svoju sljedeću seksi avanturu!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves Tight Fit

    Ako se želite osjećati malo zategnutije u svom omiljenom Kiiroo Onyx masturbatoru, dobro će vam doći ovi Tight Fit rukavi. Ekskluzivno dizajnirana za Kiiroo Onyx 1, 2 i +, njihova unutarnja stimulirajuća tekstura sigurno će vas opiti jer vas stisne na nezaboravan način. Udobno se smjestite u Onyxu i prilagodite ga svojoj veličini i željama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. Toro kolekcija također uključuje Clipex, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona koji jedva čeka vaš penis. Otkrijte uzbudljive vibracije, optimalno držanje i savršeni užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The Urge Small Black

    Prepustite se nagonu za užitkom uz ovaj Stroker dizajniran za maksimalni užitak. Mekani i savitljivi ulaz ustupa mjesto uskom, ali ipak popustljivom unutarnjem kanalu s perlama koji vas obavija dok igrate. Uživajte u čvrstom držanju zahvaljujući teksturiranom, suženom spremniku, što vam omogućuje potpuno opuštanje pri svakom zamahu. Poklopac i unutarnji rukavac se mogu skinuti radi lakšeg čišćenja.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Standard Package 6 pack

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! Imaju fleksibilan mastrubator s uzajamno stimulirajućom teksturom koja će vas usrećiti. Isprobajte već nekoliko šest karbonskih jaja u praktičnom pakiranju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Screw Dry Drying Rack

    Čišćenje vašeg omiljenog Fleshlight masturbatora sada je još lakše! Samo dopustite da vam pomogne ovaj originalni stalak na kojem se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Odložite svoj omiljeni mastrubator i ostavite ga da se sigurno osuši.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pussy to Go Juicy

    Diskretno na prvi pogled, seksi i uzbudljivo na prvu upotrebu! Ovaj Pussy to go masturbator već sugerira da njegovo ime nije prikladno samo za putovanja. Izrađen je od ugodnog realističnog materijala, a njegova unutarnja stimulirajuća tekstura će vam pokazati pravi užitak. Unutarnji mekani dio se lako uklanja i čisti, tako da je maksimalno higijenski. Uživajte u savršenoj vožnji s njim!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Double Dip White

    Zamislite kako bi bilo skliznuti u ugodno mekani kanal i pustiti da uzbudljiva tekstura okružuje vaš penis. Njegov zadivljujući dizajn svidjet će se i zahtjevnijim ljubavnicama, a dvostruki ulaz pružit će vam mogućnost izbora između seksi poljupca i još seksi vagine. Ergonomskog je oblika, pa ga samo zgrabite i uživajte u osjećajima uskog, skliskog kanala.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Clear Shot Double Masturbator

    Vrhunski vizualni užitak: Prozirni trostrani masturbator u tvrdoj torbici.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR 2 Sided Vibrating Masturbator

    Kako do nezaboravnog vrhunca? Uzmi ovaj vibrirajući masturbator u pomoć! Ugodno je mekan i razmazit će vaš penis uzbudljivom teksturom. Dodajte tome 10 snažnih načina vibracije i ništa vas neće spriječiti da uživate u maksimalnom užitku, čak iu kupaonici, jer je masturbator potpuno vodootporan.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Ball Ring Black

    Prsten za penis/ testise dizajniran da vam pomogne u postizanju dugotrajnije i jače erekcije. 10 snažnih vibracijskih funkcija dodatno stimulira klitoris, ali ovaj prsten idealan je i za stimulaciju testisa.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Echo C Masturbator Black

    Predstavljamo Echo: Senzacionalni zakrivljeni masturbator koji se drži u dlanu Doživite vrhunac užitka s Echoom, našim revolucionarnim i prvim masturbatorom koji se drži u dlanu. Uz revolucionarni ergonomski dizajn, snažne vibracije i teksturirano blaženstvo, ovaj inovativni uređaj jamči neusporedivu razinu zadovoljstva.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Volite li guzice? Ova realistična guza s testisima će vas namjestiti 24/7! Super je mekan, elastičan i brzo se zagrijava na temperaturu tijela. Djeluje prekrasno autentično (osobito na dodir) i otporan je na trganje, tako da možete uložiti puno truda u njega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pussy to Go Delicious

    Diskretno na prvi pogled, seksi i uzbudljivo na prvu upotrebu! Ova Pussy to go masturbator more sugerira da njezino ime nije samo za uzorno putovanje. Izrađen je od dobrih realističnih materijala, a njegovo korištenje potiče teksturu koja će vam pokazati stvarne prednosti. Mehaničar motora se lako čisti i čisti, tako da je apsolutno higijenski. Koristite ga na siguran način!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Tiper Tip Cup Masturbator Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Tiper, relativno mali masturbator idealan za koncentriranu stimulaciju glavića i gornjeg dijela penisa. Otkrijte uzbudljive vibracije, udobno držanje i savršeni užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Lumino Play Masturbator 8.5" Pink Glow

    Lumino play masturbatori nude obilje uzbudljive zabave nakon što se svjetla zatvore. Njegov rastezljivi materijal klizi gore-dolje po tijelu, masirajući vašu muškost dizajniranim unutarnjim teksturama. Prožet netoksičnim sjajnim puderom, daje živopisnu vidljivu ružičastu svjetlost nakon što padne mrak, izvrsno za svakovečernje glačanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hedy X-Control 5 pcs

    Tražite li praktičan dodatak za trenutke zaljubljenosti u sebe? Svojom kvalitetom i modernim dizajnom, njihovi rukavi za masturbaciju donijet će vam nove uzbudljive uvide. Fleksibilni su, praktični i imaju 5 i šarmantan dizajn pakiranja. Poklonite se sebi ili nekome tko vam se suprotstavio!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hedy X-Experience 5 pcs

    Tražite li praktičan dodatak za trenutke zaljubljenosti u sebe? Svojom kvalitetom i modernim dizajnom, njihovi rukavi za masturbaciju donijet će vam nove uzbudljive uvide. Fleksibilni su, praktični i imaju 5 i šarmantan dizajn pakiranja. Poklonite se sebi ili nekome tko vam se suprotstavio!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.