×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 65 za 96 od 158 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Urban Nova Pulsating Squeezable Stroker Blue

    Doživite čisti užitak uz NOVA, ultimativni stroker dizajniran za vaše želje. Mogućnost stiskanja za prilagođeni pritisak, njegove pulsirajuće karakteristike stvaraju naelektrizirano iskustvo. Otkrijte novu dimenziju samozadovoljstva dok se NOVA prilagođava vašem ritmu, čineći svaki pokret avanturom u osjećaju.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Spinner Masturbator Brick

    Zavrtite ga uz Tenga Spinner! Pružit će vam nevjerojatno uzbudljive osjećaje svakim pokretom i učiniti vašu masturbaciju jedinstvenim iskustvom punim iznenađujućih osjećaja. Osim toga, modernog je i impresivnog dizajna, izrađena je od vrlo udobnog fleksibilnog materijala i lako se čisti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Sleeve Warmer

    Vaša voljena vagina ili stražnjica Fleshlight sada uvijek može biti savršeno zagrijana i spremna za korištenje. Ovaj alat nije ništa drugo nego grijač vaše senzualne temperature vašeg omiljenog masturbatora. Dopustite da vas ponesu ugodna i realna iskustva.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Stavite ga u svoja željna usta kad god vam zatreba! Courtney uvijek ima otvoren poljubac i izbočen jezik koji jedva čeka da ga opljačka tvoj penis. Istodobno, možete koristiti i mini vibrator i uživati u ovoj realističnoj zabavi obogaćenoj vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Sleeve B

    Zamjenski umetak za Autoblow 2+ veličina B.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Ludo, šareno i uzbudljivo! To je slučaj i s ovim Bobble masturbatorom prestižne marke Tenga koja dominira tržištem muških masturbatora. Transparentni gel dio je nevjerojatno fleksibilan i mekan, dok su unutarnja lica u boji savršeno poticajna i laka za pomicanje. Umetnite penis između njih i prepustite se savršenoj stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Ella Masturbator

    Ella ima najljepšu zadnjicu pod suncem, spremna da vas zadovolji! Međutim, ne samo njezina stražnjica već i njezina vagina pozivaju vas na glumu i uvijek vam je spremna dati intenzivnu stimulaciju kakvu želite i zaslužujete. Dakle, Ella ima jedan vaginalni otvor čija je unutrašnjost ugodne teksture.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Ova vagina nije neiskusni početnik! Naprotiv, ona je strastvena nimfomanka s ugodno zategnutom nutrinom. Stimulirajuće izbočine koje skriva u sebi pružit će vašem penisu zadovoljstvo svakim pokretom. Želiš li je? Može biti tvoje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Blue

    Žudite za još zadovoljavajućim iskustvom masturbacije? Ova plava silikonska vagina je tu da osvijetli vaš ručni rad i da ga ocijeni. U ruci stane kao rukavica i toliko je mekan i pahuljast da poludite na prvi dodir. Nemojte je tjerati da čeka dugo, ona će unijeti svjetlost silne strasti u vaš život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Grip It Light

    Trebate se malo opustiti i opustiti? Ova nevjerojatno realistična vagina ponudit će vam svoj tijesan kanal u kojem ćete zaboraviti sve nedaće svakodnevnog života. Njegova iznimno ugodna unutarnja tekstura u potpunosti će vas upiti i jednostavno ćete se osjećati dobro. A ako vam to nije bilo dovoljno, svom penisu dodajte vibrirajući prsten koji je uključen u paket!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Original Tube

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Dovoljno je pozvati kvalitetnog masturatora iz Private branda. Njegovo pakiranje skriva realističnu vaginu za vaše maksimalno zadovoljstvo. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu uživat ćete u prekrasnim osjećajima. Upoznajte svoju muškost sa šarmantnom vaginom u privatnom masturbatoru i ona nikada neće poželjeti drugog!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Uživajte u zabavi kod kuće ili u pokretu uz slatku guzicu! Izgleda i osjeća se živo, jer je izrađen od visokokvalitetnog, realističnog Fanta Flesh materijala. Unutarnji tunel je ugodno mekan i fleksibilan. Uživajte u čvrstoj guzici koja će čvrsto držati vaš ud i uvijek će biti spremna za vaše strastveno pumpanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantan masturbator za stimulaciju cijelog penisa. Materijal rukava koji se može ukloniti nalik koži izgleda vrlo realistično na dodir, a ovaj masturbator također osvaja bodove zbog svog diskretnog dizajna.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Sandara Masturbator

    Nježna Sandara je kompaktna i realistična. Šarmantan je i izvana, a iznutra potpuno neodoljiv. Uživajte u jedinstvenoj stimulaciji, prepustite se njegovoj teksturi i ugodno mekom i fleksibilnom materijalu. Sviđa li ti se sutra Sandaru na svom penisu?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Stand Dry Drying Rack

    Očistiti Fleshlight set masturbatora za voljenu osobu već je prava poslastica! Dopustite sebi da vam pomognete oko vaše originalne štale u kojoj se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Stavite šaku masturbacije na to i držite ga suhim.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Spinner Masturbator Pixel

    Začepi Tenga Spinner! Iskoristite prednosti nevidljivo neugodnih krmača svih vaših ljudi i učinite svoju masturbaciju jednim dahom za krmače naroda. Osam, modernih i impresivnih dizajna izrađeno je od visokokvalitetnog fleksibilnog materijala i može se čistiti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali mastrubator bit će vaš omiljeni suputnik tijekom uvertira i trenutaka samoljublja. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta te će vas očarati svojim mekim silikonskim materijalom. Uživajte uz kvalitetnu igračku s oba kraja otvorena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Male Blow & Go Mega Stroker Clear

    Što je bolje od tvoje desne ruke? Na primjer, ovaj nevjerojatno mekan i ugodan masturbator s unutarnjim teksturiranim tunelom za vaš užitak koji oduzima dah. Čudesno je kompaktan, staje u ruku kao rukavica i množina je bolji od bilo kojeg pravog magarca. Gledajte kako vam penis radosno urla u utrobi i uživajte u divnoj eksploziji strasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Uživajte u najboljem oralnom seksu u svom životu koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker! Robusni vanjski rukav udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a krajnji ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Ukratko, oralni seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke nego s Air Tight Oral Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Dream Masturbator

    Vaši snovi se konačno mogu ostvariti uz ovu multivaginalnu masturbaciju. Jedan ti se smiješi sprijeda, a drugi s vrha. Uživajte u ugodno mekom i fleksibilnom materijalu, primamljivo uzbudljivoj unutarnjoj teksturi i realističnoj izradi koja ne zaboravlja detalje u obliku klitorisa i g-točke.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Complete Package Light

    Želite li sve i stvarno sve? Ovaj jedinstveni masturbator ima savitljive testise, čvrst penis i zategnutu vaginu, pa će ispuniti sve vaše fantazije! Pomaknite ga, dodirnite ga i uživajte u raznim iskustvima!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider 3 pack

    Ne možete odabrati koja je rupa bolja? Zato ih imajte sve! Set masturbatora sa 3 različita ulaza. Čvrsti analni otvor, fine usne ili mekana vagina, izbor je na vama.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hedy Pussy

    Bok, ja sam Hedy. Tvoja nova djevojka. Ja sam mekana, bijela i nježna. Skrivena sam u tvrdoj torbici koja me štiti od znatiželjnih očiju. Želite li to učiniti ugodno i drugačije od vašeg dešnjaka? Učini to sa mnom.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Marka Toro, koja se fokusira na seksualna pomagala za muškarce, upravo dolazi s ovim erektilnim masturbatorom, koji je dizajniran za koncentriranu stimulaciju. Njegova mala veličina idealna je za iritaciju žira, a oblik cvijeta je zapravo prikladan za ljutiti bilo koji drugi dio tijela. Izuzetno je fleksibilan i njegov snažan motor nudi vam 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Wonder Package 6 pack

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! Imaju fleksibilan mastrubator s uzajamno stimulirajućom teksturom koja će vas usrećiti. Isprobajte već nekoliko šest karbonskih jaja u praktičnom pakiranju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Dosadile su vam klasične vagine i želite nešto malo više strano? Sada gledate složen i ručno izrađen masturbator za autentična nezemaljska iskustva. Uđite u njega kao nepoznati uljez i uživajte u svakom pojedinom uzbudljivom osjećaju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomoćnik za izravnu stimulaciju žira! Kompaktan je, jednostavan za korištenje i opremljen s mnogo grebena i mogućnosti vibracija. Rebel Glans nudi vam 10 načina vibracija za vašu omiljenu raznolikost, između kojih možete prebacivati pomoću gumba izravno na igrački. Uzmi ga u ruku i otkrij koliko je malen, lagan i mekan, a onda ga samo stavi na žir i ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Pink

    Žudite za još zadovoljavajućim iskustvom masturbacije? Ova ružičasta silikonska vagina je tu da osvijetli vaš handjob i da mu daju ocjene. U ruci stane kao rukavica i toliko je mekan i pahuljast da poludite na prvi dodir. Nemojte je tjerati da čeka dugo, ona će unijeti svjetlost silne strasti u vaš život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Neka vam masturbacija bude još bolja! Ovaj rukav za masturbaciju oduševit će vas svojom stimulirajućom teksturom i intenzivnim vibracijama. Izrađen od visokokvalitetnog silikona i možete se radovati vrhunskoj kvaliteti. Također dodajte vibraciju i dopustite da vas ponesu 3 brzine vibracije i 7 uzoraka vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Uživajte u najboljem analnom seksu u svom životu koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker! Robusni vanjski rukav udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a krajnji ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Sve u svemu, analni seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke nego s Air Tight analnim nogom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    Čišćenje vašeg omiljenog Fleshlight masturbatora sada je još lakše! Samo dopustite da vam pomogne ovaj originalni stalak na kojem se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Stavite unutarnji rukav za masturbaciju na njega i ostavite da se sigurno osuši.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Voli li vaš glavić intenzivno zadirkivanje? Stavite mu ovaj teaser i dopustite da vam 2 snažna mini vibratora pruže nezaboravan osjećaj zadirkivanja. Mekani i fleksibilni TPR materijal ima stimulirajuće izbočine i ugodan je na dodir. Pokrenite ga s 3 brzine i 17 načina vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 158 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.