×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 97 za 128 od 158 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Volite li slatke djevojčice? U tom slučaju voljet ćete i Alexisa koji će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Razigrano, šareno i uzbudljivo! Takav je i ovaj Bobble masturbator prestižne marke Tenga koja dominira tržištem muških masturbatora. Prozirni gel dio je nevjerojatno fleksibilan i mekan, dok unutarnji obojeni oblici savršeno stimuliraju i lagano su pomični. Umetnite svoj penis između njih i prepustite se savršenoj stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Gen 2 TrueGrip

    Želite li otkriti nešto novo uz svoj omiljeni interaktivni Handy masturbator? Isprobajte ovu navlaku koja se temelji na klasičnom izvornom TrueGrip dizajnu, ali s dužom duljinom, debljim rubom i teksturiranom vanjskom površinom za udobno držanje ili potpuno novi osjećaj ako je okrenete naopako. Koristite ga u kombinaciji s Handyjem ili samostalno.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The Urge Small Black

    Prepustite se nagonu za užitkom uz ovaj Stroker dizajniran za maksimalni užitak. Mekani i savitljivi ulaz ustupa mjesto uskom, ali ipak popustljivom unutarnjem kanalu s perlama koji vas obavija dok igrate. Uživajte u čvrstom držanju zahvaljujući teksturiranom, suženom spremniku, što vam omogućuje potpuno opuštanje pri svakom zamahu. Poklopac i unutarnji rukavac se mogu skinuti radi lakšeg čišćenja.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves Tight Fit

    Ako se želite osjećati malo zategnutije u svom omiljenom Kiiroo Onyx masturbatoru, dobro će vam doći ovi Tight Fit rukavi. Ekskluzivno dizajnirana za Kiiroo Onyx 1, 2 i +, njihova unutarnja stimulirajuća tekstura sigurno će vas opiti jer vas stisne na nezaboravan način. Udobno se smjestite u Onyxu i prilagodite ga svojoj veličini i željama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. Toro kolekcija također uključuje Clipex, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona koji jedva čeka vaš penis. Otkrijte uzbudljive vibracije, optimalno držanje i savršeni užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Cassian Masturbator Cup Black

    Otkrijte novi svijet s Cassianom by Jamyjob! To je kompaktan i ugodan masturbator koji će ispuniti vaš život zadovoljstvom i harmonijom. Njegova unutarnja senzualna tekstura pomoći će vam da stvorite doista epsko iskustvo, a kada dodate 3 brzine i 7 funkcija vibracije, odmah ćete početi lebdjeti na oblaku užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Angel 2 Masturbator Double Layer Closed Hole

    Angel je spreman za vas i sve vaše želje! Ovaj masturbator je kompaktan, mekan i spreman za akciju u bilo kojem trenutku dana. Okrugla stražnjica otkriva velike i meke stidne usne i izaziva vas da prodrete u njih. Anđeo ima uski otvor i rebrastu i nagnutu dršku. Drška također ima G-točku za realističan osjećaj. Angel je ravan na dnu tako da ga možete postaviti bilo gdje za svoju sljedeću seksi avanturu!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pussy to Go Juicy

    Diskretno na prvi pogled, seksi i uzbudljivo na prvu upotrebu! Ovaj Pussy to go masturbator već sugerira da njegovo ime nije prikladno samo za putovanja. Izrađen je od ugodnog realističnog materijala, a njegova unutarnja stimulirajuća tekstura će vam pokazati pravi užitak. Unutarnji mekani dio se lako uklanja i čisti, tako da je maksimalno higijenski. Uživajte u savršenoj vožnji s njim!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Clara Onahole Masturbator Closed Hole

    Želite izgled i dojam žene, ali bez kupnje replike u prirodnoj veličini? Ovaj Kokos Clara masturbator ima sve što vam treba - sise, guzicu, pičku. Zgrabite njezine velike, realistične grudi dok gurate svoj kurac u njezin život kao macu. Ne možemo obećati koliko ćeš izdržati, ali kad svršiš, bit će nevjerojatno!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bhandy Masturbator Classic Pearl

    Ponekad je za užitak potrebno više od ruke. Bhandy Classic će biti vaš novi pomagač u kojeg ćete se zaljubiti. Udobno leži u ruci, čvrsto ga držite i uživate u njegovoj mekoj unutrašnjosti. Izrađena je od ugodnog TPE materijala, a njegov diskretan vanjski dizajn čini ga idealnom igračkom za putovanja. Otkrijte bolju masturbaciju s ovim praktičnim alatom!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Standard Package 6 pack

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! Imaju fleksibilan mastrubator s uzajamno stimulirajućom teksturom koja će vas usrećiti. Isprobajte već nekoliko šest karbonskih jaja u praktičnom pakiranju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #2 Flesh

    Jeste li umorni od klasičnih vagina i želite nešto malo sofisticiranije? Gledate set sastavljenih i ručno izrađenih masturbatora za autentična nezemaljska iskustva. Dođite mu kao stranac i uživajte u uzbudljivom osjećaju svakog obroka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Screw Dry Drying Rack

    Čišćenje vašeg omiljenog Fleshlight masturbatora sada je još lakše! Samo dopustite da vam pomogne ovaj originalni stalak na kojem se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Odložite svoj omiljeni mastrubator i ostavite ga da se sigurno osuši.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Double Dip White

    Zamislite kako bi bilo skliznuti u ugodno mekani kanal i pustiti da uzbudljiva tekstura okružuje vaš penis. Njegov zadivljujući dizajn svidjet će se i zahtjevnijim ljubavnicama, a dvostruki ulaz pružit će vam mogućnost izbora između seksi poljupca i još seksi vagine. Ergonomskog je oblika, pa ga samo zgrabite i uživajte u osjećajima uskog, skliskog kanala.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Clear Shot Double Masturbator

    Vrhunski vizualni užitak: Prozirni trostrani masturbator u tvrdoj torbici.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Schag's Luscious Lager Frosted

    Želiš li večeras izaći na večeru? Dodajte malo vode ili sline i "popijte" najuzbudljivije pivo ikada. Beer design masturbator oduševit će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom za savršeno iskustvo. Uz pomoć usisnog ventila ispravit ćete učinak usisavanja, a kako je masturbator samopodmazujući, za ugodno klizanje bit će dovoljna i kap vode.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR 2 Sided Vibrating Masturbator

    Kako do nezaboravnog vrhunca? Uzmi ovaj vibrirajući masturbator u pomoć! Ugodno je mekan i razmazit će vaš penis uzbudljivom teksturom. Dodajte tome 10 snažnih načina vibracije i ništa vas neće spriječiti da uživate u maksimalnom užitku, čak iu kupaonici, jer je masturbator potpuno vodootporan.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Ball Ring Black

    Prsten za penis/ testise dizajniran da vam pomogne u postizanju dugotrajnije i jače erekcije. 10 snažnih vibracijskih funkcija dodatno stimulira klitoris, ali ovaj prsten idealan je i za stimulaciju testisa.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Pitate se kakva je ovo zanimljiva igračka? To je silikonski rebrasti vibrator koji se može puniti i ima 12 funkcija vibracije za podrhtavanje koljena. Zahvaljujući prstenu, možete ga staviti na penis, što će apsolutno pojačati užitak i erekciju, a duži nazubljeni dio ostaviti da iritira klitoris prilikom penetracije. Nevjerojatan alat za početnike i erotske stručnjake!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hedy X Mixed Textures 5 pcs

    Tražite li praktičan dodatak za trenutke zaljubljenosti u sebe? Svojom kvalitetom i modernim dizajnom, njihovi rukavi za masturbaciju donijet će vam nove uzbudljive uvide. Fleksibilni su, praktični i imaju 5 i šarmantan dizajn pakiranja. Poklonite se sebi ili nekome tko vam se suprotstavio!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Double Fantasy

    Razvijte svoje zadovoljstvo uz ovaj jedinstveni masturbator! Prekrasno je proziran i ima dva kraja različitih veličina (čvršći i labaviji). Odaberite avanturu koju želite i eksperimentirajte s vibracijskim prstenom koji je također uključen u paket.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Volite li guzice? Ova realistična guza s testisima će vas namjestiti 24/7! Super je mekan, elastičan i brzo se zagrijava na temperaturu tijela. Djeluje prekrasno autentično (osobito na dodir) i otporan je na trganje, tako da možete uložiti puno truda u njega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pussy to Go Delicious

    Diskretno na prvi pogled, seksi i uzbudljivo na prvu upotrebu! Ova Pussy to go masturbator more sugerira da njezino ime nije samo za uzorno putovanje. Izrađen je od dobrih realističnih materijala, a njegovo korištenje potiče teksturu koja će vam pokazati stvarne prednosti. Mehaničar motora se lako čisti i čisti, tako da je apsolutno higijenski. Koristite ga na siguran način!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hand Vibe Male Mastrubator Black

    Nova razina masturbacije s Bathmate's Hand Vibe! Uz ovu igračku uživat ćete u dodiru mekanog silikonskog materijala u kojem ćete se osjećati udobno i ugodno. 10 načina vibracije odvest će vas do novih visina strasti, a sve to završava opojnim orgazmom od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Schag's Sultry Stout Frosted

    Želiš li izaći na jedan večeras? Dodajte malo vode ili sline i "popijte" najuzbudljivije pivo ikada. Masturbator pivskog dizajna oduševit će vas unutarnjom stimulirajućom teksturom za savršeno iskustvo. Pomoću usisnog ventila korigirat ćete učinak usisavanja, a budući da je masturbator samopodmazujući, samo kap vode bit će dovoljna za ugodno klizanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Male Masturbator Vagina Liquor Bottle

    Volite li alkohol i žene? Također ćete voljeti ovaj masturbator! Izgleda kao boca luksuznog alkohola i skriva seksi vaginu spremnu za tvoj kurac u svakom trenutku, može li biti išta više? Realističan oblik i mekani materijal odvest će vas u sedmo nebo, a pakiranje bočice diskretno će čuvati vašu uzbudljivu tajnu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR Transparent Masturbator

    Uživajte u intenzivnoj stimulaciji penisa i nezaboravnom iskustvu s ovim divnim masturbatorom iz FPPR-a. kolekcija! Prozirna navlaka izrađena je od mekanog TPE-a i silikona te je opremljena brojnim rebrima i čvorićima koji pružaju maksimalnu stimulaciju vašem penisu
    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Masturbator Sonya Beer Bottle

    Ljubitelj ste piva i ljupkih ženskih genitalija? Sonya je seksi vagina skrivena u pivskoj boci, vau! Njegovo pakiranje piva čini ga prekrasno diskretnim, a njegova realistična vulva čini ga ugodno autentičnim. Unutarnji dio izrađen je od mekanog medicinskog materijala, a njegova uzbudljiva tekstura pružit će vam dodatnu stimulaciju. Zato otvorite najstrastveniju bocu piva!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    Vibrirajuće drkanje za opojne osjećaje! Ovaj masturbator sastoji se od navlake za masažu penisa koja je opremljena čak i praktičnim prstenom za testise, a njegova druga bitna komponenta je mini vibrator. Ali ne morate ga koristiti, ovisi o tome želite li ritmičke vibracije ili ne. Ali jedno je sigurno - bit će fantastično!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Echo C Masturbator Black

    Predstavljamo Echo: Senzacionalni zakrivljeni masturbator koji se drži u dlanu Doživite vrhunac užitka s Echoom, našim revolucionarnim i prvim masturbatorom koji se drži u dlanu. Uz revolucionarni ergonomski dizajn, snažne vibracije i teksturirano blaženstvo, ovaj inovativni uređaj jamči neusporedivu razinu zadovoljstva.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 158 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.