×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 65 za 96 od 180 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Želite li još malo uživati u masturbaciji? Ovaj pomagač iz Bonersa pružit će vam višestruko bolji okus stimulacije od vašeg dešnjaka. Njegov otvoreni dizajn prikladan je za sve veličine penisa, a mogu ga koristiti i muškarci s erektilnom disfunkcijom. Uz njega uživajte u 10 načina vibracija u glatkom silikonskom tijelu.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Stamina Training Unit Butt

    Vježba je savršena, posebno u spavaćoj sobi. Zato dolazimo do potpuno jedinstvene jedinice za vježbanje koja je dizajnirana da savršeno i realno replicira intenzivne osjećaje tijekom spolnog odnosa. Istodobno, može pomoći korisnicima povećati svoju seksualnu izdržljivost, poboljšati svoju izvedbu (čak i tehnički) i, na kraju, ali ne i najmanje važno, intenzivirati orgazme.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Što im pozvati kultnu porno zvijezdu Shonu River? Vaginu ove besramne plavooke djevojke u svoj njenoj ljepoti pronaći ćete unutar progresivnog privatnog masturbatora. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu, uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Shona River. Upoznajte svoju muškost i ona nikada neće poželjeti drugu!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Shower Therapy Milk Me Honey Skin

    Jeste li umorni od stalnog skrivanja svojih erotskih pomagača da nitko ništa ne zna? Istaknite se s ovim uzbudljivim masturbatorom u potpuno diskretnom pakiranju koje podsjeća na šampon ili gel za tuširanje. Dizajniran imajući na umu vašu privatnost i užitak u isto vrijeme, uklapa se u svaku kupaonicu i ne ostavlja nimalo sumnje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow AI Ultra Pussy Sleeve Skin

    Vaš Autoblow AI Ultra koristi izmjenjive navlake koje su lako čiste i fantastične! Trenutačno postoje tri otvora u dva tona kože na izbor, svaki sa svojom jedinstvenom teksturom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Što im pozvati legendarnu češku MILF-u Tarru White? U progresivnom privatnom masturbatoru pronaći ćete vaginu ove nestašne crvenokose u svoj njenoj ljepoti. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu, uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Tarra White. Upoznajte svoju muškost i ona nikada neće poželjeti drugu!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Pink Lady Destroya

    Fleshlight masturbatori dominiraju erotskim pomagalima za muškarce, što i ne čudi. Izrađene su od savršenog Super Skin materijala, koji se ne razlikuje od prave ljudske kože. Svjetski poznate svjetiljke Fleslight ističu se svojom realističnom izradom, učinkovitom unutarnjom teksturom i nenametljivim izgledom svjetiljke.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Cuper, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona s funkcijom rotacije od 360°. Otkrijte uzbudljive vrtnje, optimalno držanje i savršeni užitak!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves

    Trio rezervnih mekanih unutarnjih rukava za vaš omiljeni Kiiroo Onyx masturbator (model 1, model 2, model +). Promjena rukava je brza i laka, a uz novi komad moći ćete ponovno uživati u nezaboravnoj stimulaciji zahvaljujući jedinstvenoj unutarnjoj teksturi i ugodnom materijalu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najbolju solo vožnju u svom životu uz Optimum Power Head Exciter mastrubber. Ova kompaktna igračka može se pohvaliti intenzivnim potezima i senzualnom rotacijom za temeljite orgazme! Umetnite penis unutra i uđite u raj. Unutrašnjost masturbatora izrađena je od fleksibilnog TPR materijala i može se ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glavić zaslužuje pažnju! Ova praktična igračka, koja može vibrirati u 7 intenzivnih načina, graciozno će to učiniti. Osim toga, također upravlja funkcijom automatskog usisavanja i ima gumb za brzo otpuštanje pritiska ako vam postane malo previše. Zato stavite navlaku na vrh penisa, zgrabite kontroler i diktirajte svoju dozu uzbuđenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rotating Masturbator

    Povjerite svoj penis rotirajućim mekim izbočinama i priuštite mu intenzivnu masažu! Ovaj praktični rotirajući Rebel masturbator s rotirajućim unutarnjim mekanim dijelom dovest će vašu masažu do sretnog kraja. Želite li ga isprobati? Neće trebati puno posla, masturbator je automatski.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Adarashi Masturbator

    Ako volite staviti ženu na trbuh i prodrijeti u nju s leđa, sigurno će vam se svidjeti ovaj masturbator! Vagina ima savršenu unutarnju teksturu i kada prodrete u nju, neće moći vjerovati da niste u pravoj živoj ženi (ima čak i G-točku). Vaš penis će biti kao raj kad god poželite i zatrebate.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Undercarriage Grey

    Ova jedinstvena silikonska igračka ima tri značajke koje se međusobno povezuju - veliki prsten pričvršćen za šuplju dvostranu šalicu na jednom kraju i vibrirajući klinasti oblik na drugom kraju. Teksturirana i fleksibilna, ova kombinacija pojasa, obruča i zaobljene lopatice nudi jedinstvene mogućnosti za užitak u igri.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Signature Cocks Natalie Mars Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Prvi te vrste: kurac i guzica Natalie Mars oblikovani su izravno iz njezina tijela za sveobuhvatni proizvod koji može biti gornji ili donji. Napravljen od ULTRASKYN-a, za ultimativni osjećaj, Natalie's Signature Cock with Penetrable Ass ima usku, teksturiranu unutrašnjost koja se zagrijava na dodir i potpuno je sigurna za tijelo i bez ftalata.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio nije bilo kakva igračka! Ističe se nizom značajki koje ne biste pronašli u sličnim proizvodima. Pružit će vam najbolju stimulaciju glanca i perineuma, ponuditi vam 8 načina vibracije, super snažan motor i silikonski materijal nevjerojatno ugodan na dodir. Ergonomski je dizajniran, pa je ujedno i udoban za korištenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Želite li to učiniti samo s nečim što je realno veliko, hrabro i neodoljivo? Svidjet će vam se ovaj element iz kolekcije Hidden Bangers. Anatomski je oblikovan i nudi uistinu pravi doživljaj, jer je izrađen od visokokvalitetnog TPR materijala koji je mekan, izdržljiv i mekan poput ljudske kože. Osim 2 senzualna otvora, ponudit će vam i intenzivne vibracije kako bi vaše putovanje u raj učinilo još ugodnijim. Nemojte dugo čekati na vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve White

    Zamjenjivi silikonski umetak za Autobllow AI s ulazom u obliku strastvene vagine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Geo Coral

    Povucite za svoje uživanje. Luksuzni japanski brend Tenga dolazi s koji masturbatorom koji je šarmantan na prvi pogled i velik dio za prvu upotrebu. Inspiriran je geometrijom i prirodom. Genijalna tekstura materijala i kompozita potiče stimuliranje sadnica i orgazama koji koriste dah. Nažalost, samo po sebi boli.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Ne možete odlučiti preferirate li oralni seks ili vaginalnu penetraciju? S ovim masturbatorom dobivate oboje! S jedne strane, oduševit će vas super autentična maca, koja uključuje i zube i jezik, a s druge strane, zaljubit ćete se u precizno oblikovanu vulvu. Birajte između 7 načina vibracije i 3 brzine i zgrabite elegantnu torbicu koja obećava udobno rukovanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutaka samoljublja! Ovakva sitnica je pametnija nego što mislite. Sir Richard ga je osmislio kako bi vas što je više moguće zadovoljio. Fleksibilan je i prilagođava se vašem penisu, razina pritiska ovisit će samo o vama, kao i o tome koji način vibracije od 8 ponuđenih odaberete. A zahvaljujući vodonepropusnosti, vaše kupke ili tuširanja bit će nešto uzbudljivije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow AI Ultra Pussy Sleeve Brown

    Vaš Autoblow AI Ultra koristi izmjenjive navlake koje su lako čiste i fantastične! Trenutačno postoje tri otvora u dva tona kože na izbor, svaki sa svojom jedinstvenom teksturom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black

    Omogućite vam da uživate u spiralnim rebrima i dinamičnom slijeganju novog Tenga Flexa. Izrađen je od najsuvremenijeg fleksibilnog materijala, ima posebnu rebrastu šipku koja hvali ono što možete koristiti u tzv. stimulaciji bušenja. Ako prekrivate otvor za gledanje na nosiljci s velikom upotrebom, koristite čitač na usisnom setu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stroker Masturbator with 2 Functions White

    Vrhunsko pušenje kad god želite! Ovaj Stroker masturbator koji se lako drži potpuno će vas oduševiti svojim usisom i vibracijama! Nudit će vam 10 načina vibracije i 3 brzine usisavanja. Unutarnji dio izrađen je od svilenkasto mekog materijala, senzualne je teksture i možete ga vrlo lako izvaditi i očistiti. Uživajte u svojoj omiljenoj poslastici s ovom modernom igračkom u ruci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC XXX To-Go Emery Pussy & Ass Vibrating Masturbator with Controller

    Žudite li za autentičnim užitkom? Ovaj masturbator izgleda točno kao magarac! Štoviše, ima detaljno razrađenu vulvu i, naravno, vaginalni i analni otvor. Već ste zaljubljeni? To nije sve! Ima mini vibrator žičani daljinski upravljač tako da možete dodati jedan od 10 načina rada dinamičke vibracije.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajuća zabava! Ovaj mastrubator jednostavan za držanje oduševit će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom u obliku točkica i debelih nazubljenih ureza u dijelu žira. Izuzetno je fleksibilan i može senzualno zagrijati do 55°C. Birajte između 7 načina vibriranja i ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Oxana Pussy and Ass

    Jedinstvena Oxana daje vam vaš omiljeni izbor. Hoćeš li joj danas napuniti analni ili bolje rečeno vaginu?

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Osjećate li se malo samoljublja, ali vas to trenutno ne košta? Ovaj vibrirajući silikonski masturbator namjestit će vam ga jednom ili dvaput, također će vas malo naljutiti, a na kraju će vam biti beskrajno ugodno. Stimulacijski žljebovi će vas masirati u kombinaciji s jednim od 10 načina vibracija, a kad god igrački ponestane, dovoljno je samo je napuniti putem USB-a.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Želite dražiti vrh svog penisa? Bez obzira radi li se o vašem vlastitom članu ili partneru, ova je igračka dizajnirana da ugodno stimulira i zadirkuje. Stavlja se na žir, gdje će svom nositelju pokazati najintenzivniji oblik predigre i užitka. Pomoću daljinskog upravljača birajte između 4 brzine i 7 uzoraka vibracija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Maštovit i pametno dizajniran masturbator za intenzivnu stimulaciju! Sadrži 2 snažna motora koji će vam ponuditi 10 ukusnih funkcija vibracije. Ugodno je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Iritira žir i cijeli penis i uživajte u izvanzemaljskim iskustvima koja si samo vaš dešnjak ne bi mogao priuštiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Astra Suction & Vibration

    Zamislite kako bi se osjećao vaš penis pod utjecajem uzbudljivih vibracija i sisanja. Pretpostavljam da bi to bilo vrlo intenzivno, zar ne? I znate što? Također bi bilo apsolutno jednostavno! Predstavljamo Astru, masturbator s kojim ćete iz dana u dan dodirivati nebo orgazma i uživati u nevjerojatnim osjećajima zahvaljujući 2 snažna motora-

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Stroker Attachment

    Zaista jedinstven dodatak! Podcrtajte funkciju vaše Bodywand masažne glave i pretvorite je u izniman vibrirajući masturbator.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 180 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.