×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 129 za 160 od 180 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Shower Therapy Soothing Scrub Tan

    Jeste li umorni od stalnog skrivanja svojih erotskih pomagača da nitko ništa ne zna? Istaknite se s ovim uzbudljivim masturbatorom u potpuno diskretnom pakiranju koje podsjeća na šampon ili gel za tuširanje. Dizajniran imajući na umu vašu privatnost i užitak u isto vrijeme, uklapa se u svaku kupaonicu i ne ostavlja nimalo sumnje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Stimulating Ball Pouch Blue

    Uz Boners Stimulating Ball Pouch, uživat ćete u prekrasnoj stimulaciji penisa i skrotuma! Postavite prsten oko baze penisa kada je mlohav; tijekom erekcije, prsten će čvrsto pristajati oko penisa, smanjujući protok krvi. Stavite svoj skrotum u pulsirajuću vrećicu i uživajte u prekrasnoj i jedinstvenoj stimulaciji.
    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Želite da vas intenzivno zadirkuju? Ovaj praktični stimulator penisa će vas razbjesniti svojim snažnim motorom. Ima unutarnju rebrastu teksturu i tijesan vrh koji se nalazi na glaviću. Birajte između 8 funkcija vibracije od kojih će vam srce zaigrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Touch

    Želite li otkriti nešto novo uz svoj omiljeni interaktivni Handy masturbator? Isprobajte ovaj rukav koji će vam omogućiti stvarno divlju vožnju. Ima otvoreni kraj i, što je najvažnije, strateški postavljene stimulacijske "latice" koje oponašaju čvrsti stisak ručnog rada.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Mermaid Coral

    Želite li otkriti nešto novo uz svoj omiljeni interaktivni Handy masturbator? Isprobajte ovaj rukav, koji je relativno kratak i dizajniran za ciljanu stimulaciju. Sadrži čvrste, ali savitljive izbočine koje spiralno okružuju unutarnju stranu rukava za super uzbudljiv osjećaj. Usredotočite se na mjesto koje je najpotrebnije i stimulirajte svoje najosjetljivije područje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Donut Masturbator

    Donut nije krafna, ali i ovaj nevjerojatni masturbator. Iako je malen, također je moćan i udobno leži u ruci. Pretvorit će vašu svakodnevnu masturbaciju u luksuzno iskustvo, bilo solo ili u paru, kod kuće ili u pokretu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Man Wand Black

    Masažna glava i masturbator u jednom! Trenutno tražite moćan alat s kojim možete uživati u 7 uzbudljivih načina vibriranja kao i u intenzivnim orgazmima. Izuzetno je fleksibilan, a luk za masturbaciju opremljen je stimulirajućom teksturom. Tada ćete si moći priuštiti glatku masažu cijelog tijela kad god vam zatreba.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Lotus

    Želite li otkriti nešto novo uz svoj omiljeni interaktivni Handy masturbator? Isprobajte ovu navlaku koja će ponuditi nježno milovanje. Lotus oponaša osjećaj prave vagine i ima ugodan valoviti uzorak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob nastavlja s inovacijama svaki dan! Njihov cilj je maksimalni užitak muške masturbacije! I zato Pulsar, pametni masturbator, teži vašem maksimalnom užitku. Njegova fleksibilna krila čvrsto okružuju vaš penis i pokazuju vam novu razinu užitka s 30 postavki vibriranja. Opustite se, uživajte i eksplodirajte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite ViewTube 2

    Znate li kada je masturbacija najbolja? Kad pogodi što više osjetila. I zato je ovaj masturbator proziran jer mu je cilj ugoditi i očima. Svi vole gledati, gledajte i vi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Mermaid Pearl

    Želite li otkriti nešto novo uz svoj omiljeni interaktivni Handy masturbator? Isprobajte ovaj omot koji je prošaran mekim izbočinama u obliku bisera u različitim veličinama. Uživajte u ugodnoj masaži i raznolikoj stimulaciji.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Dash Stroker Black

    Uživajte u intenzivnijim osjećajima tijekom masturbacije! Uz ovaj masturbator, vaši će osjećaji ubrzati sve dok se ne prestanete pitati. Iznutra je glatka poput ljudske kože i daje vam prirodno usisavanje. Pravilan pokret ruke bit će dovoljan, vjerujte vrlo je jednostavan za korištenje, a također i za čišćenje. Bez baterija, bez nereda - samo ugodan osjećaj usisavanja kad god poželite!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    Želite li iskusiti maksimalno uzbuđenje koje donosi žir? Ovaj pulsirajući masturbator će vam ugoditi! Opremljen je jedinstvenim jezikom i 10 funkcija vibracije. Unutarnja tekstura će vas senzualno maziti i neće vam trebati dugo da podlegnete dodatnom orgazmu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Grip Stroker Black

    Želite poboljšati svoju desnu ruku, koja je već prilično umorna od jurnjave? Opremite je ovim izvrsnim pulsirajućim masturbatorom s oba otvorena kraja. Daje vam potpunu kontrolu nad vašim užitkom i nudi vam 10 funkcija vibracije, teksturiranu površinu i svestran dizajn. S ovom igračkom učinite to onako kako vam se najviše sviđa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Kako bi bilo da dodate malo dinamike svojim rukotvorinama? Upoznajte ovu igračku! Prekrasne je žute boje i ima fleksibilna vibrirajuća krilca koja će svojim stimulirajućim žljebovima intenzivno masirati penis. Birajte između 10 načina vibracije i učinite svoju jurnjavu nezaboravnim iskustvom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M For Men Elite Platinum Hekx Black

    Kolekcija M for Men je tu za sve koji imaju penis i žele seksi zabavu! Hkx je moderan masturbator s finom rebrastom unutarnjom teksturom kao i praktičnom nabranom površinom izvana, što ga čini ugodnim za držanje u ruci. Izuzetno je mekan i fleksibilan, što ga čini pogodnim za sve veličine. Pritiskom ćete odrediti stupanj pritiska, a platinasti silikon jamči ne samo ugodan dodir, već i sigurnost za tijelo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Dual Motor Stroker Black

    Zašto juriti samo rukom kada možete juriti moćnom igračkom i doživjeti još bolji užitak? Boundless™ Dual Motor Stroker je vibrirajući masturbator s dvostrukim motorima, 10 funkcija vibracije i odvažnim dizajnom s dva otvorena kraja stvoren za beskrajno zadovoljstvo. Uživajte u njegovoj unutarnjoj teksturi i mekom materijalu koji će čvrsto otkopčati vaš penis, dok će vas vibracije ugodno milovati i mamiti u nove visine užitka!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve White

    Ručni masturbator modernog izgleda koji vas neće iznevjeriti ni pod kojim okolnostima! Njegova anatomska torbica savršeno pristaje vašoj ruci, a njegov ultraelastičan i mekan unutarnji rukav razigrano se prilagođava vašoj veličini i nudi vam savršenu udobnost. Paket sadrži ne samo torbicu, već i unutarnju stimulacijsku navlaku, a na vama je hoćete li ih koristiti zajedno ili ne.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Vibrating Glans Masturbator Black

    Masturbiraj s gracioznošću, masturbiraj s Glansom! Riječ je o igrački koja će vam pokazati novu razinu užitka kroz genijalnu stimulaciju glavića. Ugodno je kompaktan, udobno pristaje u ruci i na penisu, a njegova fleksibilna krilca savršeno ih prilagođavaju vašim proporcijama. Birajte između 10 načina vibracije i priuštite si uzbudljivu masažu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Decor2 Masturbator

    Volite li luksuzne i tehnički napredne igračke? Decor 2 je pravi za vas! To je visokokvalitetni masturbator za svakoga s penisom. Također uključuje jedinstvenu dezinfekcijsku UV lampu kao i grijaću šipku. Zahvaljujući opciji grijanja, uživat ćete u realnim osjećajima, a unutarnja tekstura mekog i ugodnog masturbatora će vas staviti u sedmo nebo, stoga uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M For Men Elite Platinum Gript Black

    Kolekcija M for Men je tu za sve koji imaju penis i žele seksi zabavu! Gript je moderan masturbator čija tekstura predstavlja senzualni hod kroz uzbudljive senzacije. Izuzetno je mekan i fleksibilan, što ga čini pogodnim za sve veličine. Pritiskom ćete odrediti stupanj pritiska, a platinasti silikon jamči ne samo ugodan dodir, već i sigurnost za tijelo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Essentials Powerful Flexible Head Stimulator Black

    Pitate li se što je ova misteriozna igračka? Sa zadovoljstvom vam otkrivamo tajnu, to je alat koji će zadovoljiti najosjetljiviji dio penisa! To je snažan i fleksibilan vibrator koji će vas odvesti do novih visina užitka. Opustite se i otkrijte ugodnu unutarnju teksturu kao i 5 brzina vibracije i 5 ritmova.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Strem Masturbator Double Motor Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Strem, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona sa zaobljenom glavom koji jedva čeka vaš penis. Otkrijte uzbudljive vibracije, optimalno držanje i savršeni užitak!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve Black

    Ručni masturbator modernog ajna koji vas neće iznevjeriti ni pod kojom okolnostima! Njegova anatomska torbica savršeno pristaje vašoj ruci, a njegov ultra-elastični i mekani unutarnji rukav razigrano se prilagođava vašoj veličini i nudi vam savršenu udobnost. Paket sadrži ne samo vrećicu, već i unutarnji stimulacijski rukav, a na vama je hoćete li ih koristiti zajedno ili ne.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock Vibrator 0552461 Black

    Još bolja iskustva masturbiranja! Jasno! Ovaj praktični vibrator je posebno dizajniran za to. Ima fleksibilna vibrirajuća krilca koja će na uzbudljiv način milovati penis. Intenzivna masaža bit će podržana stimulirajućim utorima i posebno 10 načina vibracije za mnogo različitih opcija. Zgrabite ga i zavrti vam se u glavi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Juliana Masturbator

    Juliana je uvijek spremna za vas! Ovaj lijepi masturbator ima vrlo realističan dizajn za stvarno iskustvo. Izrađen je od mekanog i fleksibilnog materijala koji je na dodir poput prave kože i bez napora se prilagođava vašem tijelu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Dream Koko Masturbator Vibrating

    Osjetite zategnutost i stimulaciju kakvu želite! Kokos ima najrealističnije dostupne ženske masturbatore.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Intimate Lover Life Like Masturbator 6.4" Skin

    Želite li trenirati svoju izdržljivost ili se samo zabaviti? U svakom slučaju, ovaj masturbator će vam biti nevjerojatno sličan stvarnoj ljudskoj koži. Oblikom podsjeća na žensko tijelo, a ne nedostaje mu ni analni ni vaginalni otvor. Uronite u njega, zatvorite oči i uživajte u svom putovanju do svog orgazmičkog odredišta.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow AI Ultra Mouth Sleeve Brown

    Vaš Autoblow AI Ultra koristi izmjenjive navlake koje se lako čiste i fantastične su! Trenutačno postoje tri otvora u dva tona kože na izbor, svaki sa svojom jedinstvenom teksturom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow AI Ultra Anus Sleeve Brown

    Vaš Autoblow AI Ultra koristi izmjenjive navlake koje se lako čiste i fantastične su! Trenutačno postoje tri otvora u dva tona kože na izbor, svaki sa svojom jedinstvenom teksturom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The Urge Large Black

    Prepustite se nagonu za užitkom uz ovaj Stroker dizajniran za maksimalni užitak. Mekani i savitljivi ulaz ustupa mjesto uskom, ali ipak popustljivom unutarnjem kanalu s perlama koji vas obavija dok igrate. Uživajte u čvrstom držanju zahvaljujući teksturiranom, suženom spremniku, što vam omogućuje potpuno opuštanje pri svakom zamahu. Poklopac i unutarnji rukavac se mogu skinuti radi lakšeg čišćenja.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Tight End Black

    Orgazmični touchdowni čekaju vas uz ovaj inovativni stroker koji se zateže dok igrate. Dva jedinstvena ulaza na oba kraja vode do mekog unutarnjeg kanala dizajniranog da vas okruži duboko realističnim osjećajem. Kada budete spremni za jači stisak, jednostavno zgrabite i zakrenite kanister kako biste prešli crtu cilja zadovoljstva. Dvije zaštitne kapice uklonite radi čišćenja.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 180 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.