×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke silikon

Artikli 65 za 96 od 3327 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Massive Realistic Dual Density Liquid Silicone Dildo with Strong Suction 10.8 Inch Skin

    Ne poznaje li vaša avanturistička priroda granice i odražava li se to i na vaš erotski život? Tko bi se drugi osim vas mogao usuditi koristiti ovaj dildo opojne dužine od 27,4 cm! Njegova precizna realistična obrada će vas osvojiti kao i njegovi graciozni testisi. Uhvatite njegovu korisnu dužinu od 21,8 cm i zastenite od užitka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Ništa ne simulira pravi seks tako kao vibratori za ubacivanje! Novi dodatak obitelji ToyJoy - Magnum Opus Pro - također ima ovu mogućnost. Površina mu je izrađena od mekanog, elegantnog crnog silikona, ugodne je realistične teksture, a Magnum može ne samo gurati, već i vibrirati, a jačinu birate daljinskim upravljačem. Dopustite sebi da budete propisno zadovoljni!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive U-Tone Love Balls - Love Balls Pink

    Osmišljene za jačanje i toniranje dna zdjelice, kuglice U-TONE imaju jajolik oblik za lakše umetanje i uklanjanje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. Ovo je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Amor Black

    AMOR, izrađen od 100% silikona, privlači svojim aerodinamičnim, vrlo elegantnim i ujedno realističnim oblikom. Prilagodljiv je i bez oštrih rubova, jednostavan je za održavanje i hipoalergen.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer Men Heat Vibration ima inovativnu funkciju topline koja Vaš užitak čini nevjerojatno realističnim. Možete podesiti funkciju grijanja pomoću 3 razine do 40 stupnjeva Celzija i dopustiti da Vas ugodna toplina u mekom i glatkom tunelu ljubavi potpuno izludi. Ako zatvorite oči u ekstazi ispunjenoj užitkom i samo se prepustite vrhuncu užitka, u trenu ćete zaboraviti da ste ovdje došli s igračkom! Ne vjerujete? Onda ga isprobajte!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    Ovo je tvoj novi "brato" s kojim tvoje samozadovoljavanje više nikada neće biti isto. Bro zna kako uzbudljivo gurati i preuzet će sav "posao" ovdje umjesto vas. Sve što trebate učiniti je udobno se smjestiti i uživati u tome kako klizi gore-dolje, toliko intenzivno da će vam se zavrtjeti u glavi i da će se tlo srušiti pod vama kada doživite orgazam!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Prvi svoje vrste: Sizzling Simon je bez presedana, jer su E-Stim Vibes prve i jedine igračke koje vam omogućavaju da istovremeno uživate i u vibraciji i u električnoj stimulaciji – a za to im čak nije potreban set za stimulaciju živaca.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Air-Tech Regular

    Otkrijte osjećaj aerostimulacije. Nakon brojnih povratnih informacija kupaca i trgovaca, TENGA je napokon dizajnirala higijenski masturbator CUP stila za višekratnu upotrebu!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On Purple

    Vaginalni čep, analni čep i dildo - sve u jednom. Ljubičasta.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bradley

    Glatki vibrator u obliku jaja s funkcijom od 12 razina. Koristi gumb 3x LR44 bateriju. Daljinski upravljač 3x LR44 baterije. Obložen silikonom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Amor Pink

    AMOR, izrađen od 100% silikona, privlači svojim aerodinamičnim, toplo elegantnim i jedinstveno realističnim dizajnom. Prilagodljiv je i bez oštrih rubova, postolje je za održavanje i hipoalergeno.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rrolling Pleasure dvostruko vas razmazi intenzivnim vibracijama i kreće se s lopticom u nožnom prstu. Doživite intenzivnu stimulaciju G-točke sa zakrivljenim dizajnom i finom strukturom utora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Ring

    Ova aureola s ljubavlju miluje vašu muškost, ali ono što radite s njom sve je samo ne nevino! Prsten Satisfyer daje vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući da vi i vaš partner uživate u trajnom, ugodnom osjećaju trnaca. Ovaj mali donositelj radosti izvrstan je za zajedničku upotrebu i dodat će mnoga radosna iskustva vašem ljubavnom životu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Luksuzni stimulator prostate koji će pokriti i područje ispod testisa. Iznova i iznova uživajte u ugodnim vibracijama i savršenoj iritaciji. Vašem uzbuđenju neće biti kraja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Ne samo da Paloqueth masažer za prostatu smanjuje rizik od svega, od prostatitisa do raka prostate, istovremeno poboljšavajući stvari poput erektilne funkcije i cirkulacije sjemene tekućine, nego je i doista fantastičan osjećaj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Cool Edition Deep Throat Cup

    Oblik pješčanog sata Deep Throat CUP-a pruža vrhunsku nepropusnost. Posebni ventili stvaraju virtualni vakuum unutar CUP-a kako bi pružili nevjerojatan osjećaj sisanja.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Flesh

    BOSS dildo idealan je za sve one koji preferiraju stvari i realnije slike sa zaobljenim leglom. Zbogom svom obliku i količini, idealno je dodan za istovremenu stimulaciju G i P točaka. Nadimaka "Kralj njemačkih dildoa".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSD13 Dream Sky Dildo 26.32cm Pink-Purple

    Jeste li podređeni realističnim dildoima i trenirali ste nešto sporo monstruozno? Ovaj dildo u obliku dilda izrađen je od visokokvalitetnog silikona, ima luksuznu teksturu i dobru mekanu površinu. Uživajte u blagodatima svog putovanja i iskoristite posljednju vakuumsku čašu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druga generacija snažnog analnog čepa kojim se upravlja putem telefonske aplikacije. Pitate se što može učiniti i kako je to? U odnosu na prethodnika, nešto je elegantniji, glatkog je dizajna i vrlo je udoban za kratko i duže nošenje. Probajte s njim u udobnosti svog doma ili u javnosti, bit će to vaša uzbudljiva tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goldplay Twist L

    Birate li duboku stimulaciju? Ovaj Goldplay dildo za duboku igru ne mora vas ometati. Zamisliv je i fleksibilan, izrađen je od visokokvalitetnog silikonskog materijala, koji je preferiran zbog svojih elastičnih svojstava. Dakle, vaš analni nalet može biti bezbolan. Počastite svoj analni s njom i uživajte u stimulirajućoj stimulaciji!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero

    Dizajniran u obliku brojke 0, Flip Hole Zero je obnovljen od temelja, od nule, koristeći 10 godina iskustva koje je TENGA stekla.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 je vibrator sa štapićem s duljim vijekom trajanja baterije i učinkovitim Bluetooth 5.0 čipom te nadograđenom antenom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 2 6" Flesh

    Realističan dildo obložen silikonom s jezgrom od Silexpana i efektom pamćenja: kada se dildo stisne ili savije, u tom stanju ostaje određeno vrijeme! Materijal također reagira na visoke temperature (postaje mekši) i niske temperature (postaje tvrđi). Savršen za divlje vođenje ljubavi svih vrsta! S pipkom za vakumiranje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca 2 je univerzalni vibrator u najnovijoj verziji, koji omogućuje kontrolu putem aplikacije s kojom vaš ljubavnik može biti u istoj prostoriji, ali i na drugom kraju svijeta. Esca 2 vibrator možete jednostavno povezati s drugim Kiiroo proizvodima i uživati u interaktivnim iskustvima sa svojom voljenom osobom. Nije li ovo budućnost erotskih igračaka? LED stražnje svjetlo sinkronizirano je s vibracijama i pruža vizualnu povratnu informaciju vašem partneru. Postoji bezbroj načina za igranje s Esca 2, isprobajte ih sve!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Goldplay Blob M

    Volite li analnu stimulaciju? Ovaj Goldplay dildo za dublje igre ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Ugodno je mekana i fleksibilna, jer je izrađena od visokokvalitetnog silikonskog materijala, koji se zahvaljujući svojim elastičnim svojstvima vraća u prvobitni oblik. Tako će vaša analna iskustva s njim biti potpuno bezbolna. Uvježbajte svoj analni s njim i uživajte u uzbudljivoj stimulaciji!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Pink

    BOSS dildo idealan je za sve one koji preferiraju stvari i realnije slike sa zaobljenim leglom. Zbogom svom obliku i količini, idealno je dodan za istovremenu stimulaciju G i P točaka. Nadimaka "Kralj njemačkih dildoa".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Zahvaljujući širokoj, ravnoj bazi, Top Secret model od finog silikona može se diskretno i udobno nositi i izvan doma. Osim toga, duboke, snažne vibracije njegove glomazne osovine mogu se kontrolirati intuitivno i pojedinačno putem aplikacije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO pruža savršen spoj stimulacije klitorisa i G-točke. DUO stimulator klitorisa koristi tehnologiju Pleasure Air™ dok se vaša G-točka masira savršeno zakrivljenim i snažnim vibratorom. Pripremite se za mješoviti orgazam kakav ste oduvijek željeli.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Sanjate li o senzualnom analnom ubacivanju? Uz Paloqueth Thrusting Massager vaša želja će se ostvariti. Pokreću ga dva snažna motora i nudi vam 3 različita načina hoda. Osim toga, također može vibrirati u 12 uzoraka i tako vam pružiti nježnu predigru ili čak super jaku stimulaciju. Uživajte u novoj razini užitka svoje guze!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora mazi sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo

Artikli 65 za 96 od 3327 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.