×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vakuumske pumpice za muškarce

Artikli 65 za 96 od 103 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Kako dobiti veliki kurac? Vakum pumpa je najbolje rješenje! Vakuum stvara pumpu koja će podići i pomoći pretku i onim neodlučnim ljudima koji ne dobiju viagru. Dugotrajna uporaba dovodi do povećanja penisa, duljine erekcije, poboljšane seksualne performanse ili povećanja razine testosterona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vakum pumpa za svaku priliku! Želite li zajamčenu zabavu? S ovom pumpom dobivate puno zabave za malo novca. Ručka nalik škarama udobno leži u ruci i olakšava rukovanje, pritiskom na nju stvara se pritisak koji možete jednostavno i brzo otpustiti. Pokažite što je u vama i ispumpajte to do maksimuma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Svaka igra iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše životinje na kompletiranje električnim impulsima koji će vam pokazati nov i jedinstven način ubijanja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog analnog čepa, je što vam nije potrebna dodatna vanjska opruga, tako da možete koristiti funkcije električne stimulacije bez dodatnih dodataka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax Valve pack

    Zamjenski ventil za vaš omiljeni Bahtmate Hydromax.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Ovaj analni uređaj za usisavanje definitivno nije za one sa slabim srcem! Njime stvarate hermetičko brtvljenje pod pritiskom, samo okrenete gumb udesno i vaša se koža iznenada povuče prema gore stvarajući osjetilni pritisak kakav nikada prije niste iskusili. Je li to previše i treba li vam opuštanje? Okrenite gumb ulijevo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Uživati! Optimum Get Hard set je ovdje za vaše zadovoljstvo! Zahvaljujući naprednim tehnologijama, možete uživati u automatskoj vakuum pumpi, koja vam kao bonus nudi 3 razine intenzivnog usisavanja i 5 funkcija vibracije. Radite na svojoj izdržljivosti i korak po korak postanite majstor na ugodan način.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Uvježbajte ga u apsolutnu formu! Ova profesionalna penis pumpa od kristalno čistog i čvrstog materijala bit će idealan alat za vas. Učinkovito stvara vakuum do 600 Mbara i uživat ćete u intenzivnom osjećaju sisanja. I što još iz toga slijedi? Izuzetno čvrsta erekcija u trenu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters See-Thru Nipple Boosters

    Uživajte u uzbudljivom usisu kako biste povećali protok krvi i povećali njihovu osjetljivost. Stavite vakuumsku čašicu na bradavicu i stisnite krajnji balon dok se ne stvori učinkovit vakuum. Nakon toga, gumene čašice će se držati na bradavicama čak i bez stiskanja i možete ih gledati kroz prozirni materijal.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Žele li vaše bradavice nešto stvarno masivno? Dajte im ove jedinstvene gumene čašice koje su velike i stvaraju stvarno jak vakuum. Nikada niste doživjeli takvu osjetljivost. Gumice su izrađene od silikona i postat će izvrstan dodatak za seks i predigru.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Twisted Triplets Nipple and Clit Suckers

    Uživajte u stvarno jakoj snazi usisavanja ovog seta trodimenzionalnih usisnih cilindara.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Kada trebate pružiti fantastične performanse i uživati u još boljim iskustvima, morate imati pri ruci vakuumsku pumpu! Kliničke studije su pokazale da vakuumski uređaji pomažu u postizanju čvršće erekcije i trajnog povećanja penisa. Isprobajte i sami, ova Elite Beginner pumpa idealna je ne samo za početnike.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Dopustite vam da imate blaženstvo sluha od ovih bradavica. Kao čarobni radnik, povećava osjetljivost i veličinu bradavice. Možete odabrati njihov jedinstveni dizajn i originalne materijale zajedno. Koristite u vakuumu koji iscrpljuje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydro Vibe

    Nova razina performansi za vašu omiljenu Bathmate pumpu! Ako redovito koristite Bathmate pumpu, sigurno dobro znate kakve fantastične rezultate donosi vašem penisu, a sada s HydroVibeom možete ga pojačati i učiniti još ugodnijim. HydroVibe su dva vibratora, čijim će dodavanjem okusiti potpuno novu dimenziju procesa povećanja penisa.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Magic Pump

    Neka vaše posuđe nabubri i postane veće! Ova čarobna, elegantna i učinkovita vakuum pumpa će vam pomoći, jer će povećati vaš penis i ojačati vašu erekciju na ugodan način. Jednostavan je i udoban za rukovanje, a unutarnji dio je zategnut i teksturiran, tako da se možete veseliti uzbudljivoj stimulaciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Jeste li otkrili uzbudljivu čaroliju vakuuma? Ove Rimba gumene čašice za bradavice izrađene od visokokvalitetnog medicinskog silikona rade na principu vakuuma, što može probuditi živčane završetke u bradavicama i malo ih namučiti. Uz to imaju i metalne prstenje koje možete koristiti po želji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Universal Silicone Sleeve for Vacuum Pumps

    Imate oštećenu manžetnu na svojoj omiljenoj vakuum pumpi? Nema potrebe odmah baciti u smeće, manžetu samo zamijenite ovom novom i potpuno univerzalnom. Prikladno za sve pumpice za penis vanjskog promjera 6,8 cm ili više. Uživajte u dodiru ugodnog silikona kao iu svim svojim omiljenim igrama vakuumske pumpe.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers with Travel Case Black

    Gusenice za bradavice od čistog silikona! Omogućuju vam intenzivno usisavanje i njihova je upotreba vrlo jednostavna. Sve što trebate učiniti je stisnuti ih, staviti na bradavice i izbaciti zrak. I što onda? Bradavice će odjednom biti nevjerojatno osjetljive!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Black

    Jesu li vam ljubavne igrice najdraže svih vremena? Svidjet će vam se ove sisaljke za bradavice! Jednostavno ih stisnite da izbacite zrak i stavite ih na bradavice. I što drugo?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maksimalna erekcija, maksimalno zadovoljstvo, maksimalna vakuum pumpa! XXL Maximizer pumpa daje rezultate koje želite. Svaki pritisak na ručku pružit će vam ugodan osjećaj, a ujedno i nešto veći penis. Napunite svoj pribor u fleksibilnu PVC rupu i otkrijte dodatnu erekciju koju si sada mogu priuštiti i veći penis s tom pumpom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Povećajte osjetljivost svojih bradavica i pripremite ih za sljedeće utakmice! Ove gumene čašice idealne su za početnike i njihova je upotreba vrlo intuitivna. Udobno pristaju, a njihov silikonski materijal olakšava rukovanje. Također možete koristiti malu količinu gela za podmazivanje na bazi vode.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Želite li ojačati svoju erekciju i poboljšati izdržljivost? Samo s ovom Otouch pumpom postići ćete najbolje rezultate. Za razliku od običnih pumpi, koristi glatku tehnologiju usisavanja, što nije samo uzbudljivo, već i super učinkovito. Ubrzo ćete osjetiti i vidjeti kako vam se penis povećava! Dopustite pumpi da vam poveća protok krvi i uživajte u čvrstoj i snažnoj erekciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Premium ručna pumpa s udobnom ručkom i profesionalnim manometrom za praćenje tlaka u cilindru. Povezuje se na cilindar preko sigurnih konektora i ima kvalitetno crijevo, koje je fleksibilno i robusno te ima osovinu za brzo oslobađanje vakuuma. Koristite ga na bradavicama, penisu ili klitorisu, vaš će seksualni život biti zabavniji, a mjesta užitaka malo veća.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Kada trebate pružiti fantastične performanse i uživati u još boljim iskustvima, morate imati pri ruci vakuumsku pumpu! Kliničke studije su pokazale da vakuumski uređaji pomažu u postizanju čvršće erekcije i trajnog povećanja penisa. Isprobajte i sami, ova Elite Advanced pumpa idealna je ne samo za početnike.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Black Maxxx Powerful Twist Nipple Suckers

    Ovaj par vakuumskih čašica za bradavice idealan je za sve koji žude za pravim sisanjem.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CS07 Luxury Vibrating Penis pump

    Volite luksuzne proizvode i tražite vakuum pumpu? Zabilježite i kliknite ovu pumpu modernog izgleda i sofisticiranih značajki marke CRUIZR. Potaknut će dotok krvi u penis i osigurati vam puno jaču erekciju, pa će vaš penis izgledati znatno veći. Uživajte u 5 postavki vibracije kao i u funkciji usisavanja.

    87,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 2 Twist Cups M 30mm

    Tražite li malo veće vakuumske čašice ne samo za bradavice? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od ugodnih 3 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 2 Twist Cups XXL 60mm

    Tražite li malo veće vakuumske čašice za više od samih bradavica? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od nevjerojatnih 6 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Medium 2 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Penis Pump Transparent

    Nikada nisi probao pumpicu za penis? Pa nemate što čekati, ovo je klasik od kojeg se nećete umoriti! I kako radi? Stavite to tamo, ispumpajte i slobodno ponovite!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Large 2 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Za to su idealne i ove vakuumske čašice koje možete koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se zalijepe za grudi ili klitoris i stvaraju uzbudljiv negativni pritisak s njima, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 103 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.