×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vakuumske pumpice

Artikli 97 za 128 od 208 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Seven Creations Nipple Pump 10 Piece Set

    Dobijte neodoljivo seksi i tvrde bradavice! U tome će vam pomoći ovi usisivači s 8 pričvrsnih prstenova. Stavite prsten preko otvora vakuumske čašice i stavite ga na bradavicu, a zatim samo stisnite krajnji balon i uživajte u nježnom usisu. Pod pritiskom bradavice postaju osjetljivije i lijepo uspravno. Tvrdoću bradavica možete podržati postavljanjem fiksacijskih prstenova na njih.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Uvježbajte ga u apsolutnu formu! Ova profesionalna penis pumpa od kristalno čistog i čvrstog materijala bit će idealan alat za vas. Učinkovito stvara vakuum do 600 Mbara i uživat ćete u intenzivnom osjećaju sisanja. I što još iz toga slijedi? Izuzetno čvrsta erekcija u trenu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx Beginner's Power Pump Clear

    Beginner Power Pump će vam dati veličinu i samopouzdanje o kakvom ste oduvijek sanjali bez ikakvih štetnih nuspojava.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Sanjate li o jakoj erekciji? S ovom pumpom bit ćete odvojeni od nje jednim pritiskom na gumb. Auto-Vac Classic je moćna vakuumska pumpa s automatskim motorom koja će vam pomoći povećati opseg i duljinu. Vrhunski silikonski završni prsten stvara udobno nepropusno brtvljenje i ugodno vas okružuje. Pritisnite gumb i uživajte u mesnatom penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Clit & Nipple Twist Suckers

    Temptasia Clit & Nipple Twist Suckers donose nadutost i povećanu osjetljivost na vašim najosjetljivijim područjima. Svaki kristalno čisti cilindar daje nadutost i pojačava osjećaj. Svaki usisni cilindar džepne veličine u ovom trostrukom setu potpuno je podesiv. Naivčine ne trebaju pumpu. Usis se podešava zakretanjem vrha.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters See-Thru Nipple Boosters

    Uživajte u uzbudljivom usisu kako biste povećali protok krvi i povećali njihovu osjetljivost. Stavite vakuumsku čašicu na bradavicu i stisnite krajnji balon dok se ne stvori učinkovit vakuum. Nakon toga, gumene čašice će se držati na bradavicama čak i bez stiskanja i možete ih gledati kroz prozirni materijal.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Twisted Triplets Nipple and Clit Suckers

    Uživajte u stvarno jakoj snazi usisavanja ovog seta trodimenzionalnih usisnih cilindara.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Žele li vaše bradavice nešto stvarno masivno? Dajte im ove jedinstvene gumene čašice koje su velike i stvaraju stvarno jak vakuum. Nikada niste doživjeli takvu osjetljivost. Gumice su izrađene od silikona i postat će izvrstan dodatak za seks i predigru.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Silicone Nipple Suckers Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Boost Realistic Vagina Large Sleeve ADX03

    Imate problema s erekcijom i polako gubite razum? Brend Boost Pumps je tu samo za vas! On prije svega misli na muški razloši i počiće vam da postignete erekciju kojoj dugi svijet. To je također povezano s poboljšanjem odnosa i ljubavnog života. Učinite to za sebe i osjećajte se puno bolje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Kada trebate pružiti fantastične performanse i uživati u još boljim iskustvima, morate imati pri ruci vakuumsku pumpu! Kliničke studije su pokazale da vakuumski uređaji pomažu u postizanju čvršće erekcije i trajnog povećanja penisa. Isprobajte i sami, ova Elite Beginner pumpa idealna je ne samo za početnike.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bad Kitty Vibrating Nipple Cups

    Želite li svojim bradavicama pružiti apsolutno zadovoljstvo? Neka postanu osjetljiviji zahvaljujući vakuumu i stimulirajte ih senzualnim vibracijama. Čašice su prozirne, tako da možete pratiti cijeli proces i uživati u svim ugodnim osjećajima bez kojih vjerojatno nikada nećete poželjeti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Dopustite vam da imate blaženstvo sluha od ovih bradavica. Kao čarobni radnik, povećava osjetljivost i veličinu bradavice. Možete odabrati njihov jedinstveni dizajn i originalne materijale zajedno. Koristite u vakuumu koji iscrpljuje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Gun PSX007

    Imate problema s erekcijom i polako gubite razum? Brend Boost Pumps je tu samo za vas! On prije svega misli na muški užitak i pomoći će vam da postignete erekciju o kojoj dugo sanjate. To je također povezano s poboljšanjem odnosa i ljubavnog života. Učinite to za sebe i osjećajte se puno bolje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers Black-Clear

    Stavite ih, uvrnite ih i doživite vruće osjećaje sisanja! Za njegove ili njezine bradavice. Sisaljke za bradavice s posebno jakim usisavanjem, zahvaljujući mehanizmu za okretanje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Boost Realistic Vagina Sleeve ADX02

    Imate problema s erekcijom i polako gubite razum? Brend Boost Pumps je tu samo za vas! On prije svega misli na muški razloši i počiće vam da postignete erekciju kojoj dugi svijet. To je također povezano s poboljšanjem odnosa i ljubavnog života. Učinite to za sebe i osjećajte se puno bolje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Pumped Rechargable Automatic Vibrating Pussy Pump

    Seksualno uzbuđenje i vizualna stimulacija povećavaju se do maksimuma kad god je vanjska strana vagine okružena ovom pumpicom iz kolekcije Doc Johnson Kinky. Doživite jače orgazme zahvaljujući povećanoj osjetljivosti koju stvara pumpanje, a možete gledati kako se tajne svojih partnera mijenjaju u stvarnom vremenu zahvaljujući prozirnom materijalu. Dodajte pumpanju vibracije koje alat nudi u 7 načina rada i po potrebi koristite funkciju trenutnog otpuštanja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Body Pump Kit, moćan alat jednostavan za korištenje za prilagođeno i kontrolirano usisavanje. Ova pumpa za tijelo dizajnirana je kako bi poboljšala vaša intimna iskustva i pružila uzbudljive osjećaje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydro Vibe

    Nova razina performansi za vašu omiljenu Bathmate pumpu! Ako redovito koristite Bathmate pumpu, sigurno dobro znate kakve fantastične rezultate donosi vašem penisu, a sada s HydroVibeom možete ga pojačati i učiniti još ugodnijim. HydroVibe su dva vibratora, čijim će dodavanjem okusiti potpuno novu dimenziju procesa povećanja penisa.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Pro Flow Blue/Clear

    Iskusite snagu automatskih rezultata dok potencijalno oslobađate jače, snažnije i dugotrajnije erekcije s pumpom za penis Max Boost Pro Flow! Ova revolucionarna strujna pumpa ima potpuno vodootpornu ocjenu IPX6, što znači da se, za razliku od drugih električnih pumpi na tržištu, može koristiti pod tušem, kadom ili u toplicama, a može se čak napuniti vodom bez potrebe da se ručno diže tlak.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 2 Twist Cups S 20mm

    Tražite li vakuumske čašice idealne veličine ne samo za bradavice? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od ugodnih 2 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Magic Pump

    Neka vaše posuđe nabubri i postane veće! Ova čarobna, elegantna i učinkovita vakuum pumpa će vam pomoći, jer će povećati vaš penis i ojačati vašu erekciju na ugodan način. Jednostavan je i udoban za rukovanje, a unutarnji dio je zategnut i teksturiran, tako da se možete veseliti uzbudljivoj stimulaciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Jeste li otkrili uzbudljivu čaroliju vakuuma? Ove Rimba gumene čašice za bradavice izrađene od visokokvalitetnog medicinskog silikona rade na principu vakuuma, što može probuditi živčane završetke u bradavicama i malo ih namučiti. Uz to imaju i metalne prstenje koje možete koristiti po želji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frohle Intimate Vacuum Cups

    Gotovo klasična vakumska pumpa za žene. Doživite igre pritiska i uzbudljivi vakuum. Uz pomoć pumpice možete podnijeti točno onoliko uzbuđenja koliko ćete osjetiti u danom trenutku. Podržite svoju seksualnost kvalitetnim proizvodom provjerenog brenda specijaliziranog za medicinsko-tehnička erotska pomagala.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Passionate Lover

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka u kojoj se nalazi i ovaj vakuum stimulator za klitoris, ali i za grudi. Izrađen je od prvoklasnog silikona koji je siguran za tijelo. S njim ćete doživjeti potpuno novo uzbudljivo iskustvo, jer ćete doživjeti ugodno usisavanje, vakuum i opuštanje, kao i iritantne vibracije. Oblik usisne čaše je osmišljen od početka do kraja, gdje je daljinski upravljač smješten za najveću udobnost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Universal Silicone Sleeve for Vacuum Pumps

    Imate oštećenu manžetnu na svojoj omiljenoj vakuum pumpi? Nema potrebe odmah baciti u smeće, manžetu samo zamijenite ovom novom i potpuno univerzalnom. Prikladno za sve pumpice za penis vanjskog promjera 6,8 cm ili više. Uživajte u dodiru ugodnog silikona kao iu svim svojim omiljenim igrama vakuumske pumpe.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Veća osjetljivost, zavođenje i stimulacija? Da! Sve će to pokazati vakuumska pumpa vašeg cvijeta. Vakuum će povećati protok krvi, a također i osjetljivost, a jednobrzinski vibrator će tada milovati ne samo klitoris već i njegovu okolinu. Uživajte u tajni iza vakuuma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Valve PSX03 Crystal

    Imate problema s erekcijom i polako gubite razum? Brend Boost Pumps je tu samo za vas! On prije svega misli na muški razloši i počiće vam da postignete erekciju kojoj dugi svijet. To je također povezano s poboljšanjem odnosa i ljubavnog života. Učinite to za sebe i osjećajte se puno bolje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Vacuum Penis Pump with Masturbator Sleeve

    Uzbudljiv trening za vaš penis! Ova automatska vakuumska pumpa sastoji se od prozirnog cilindra s ljestvicom, tako da ćete moći vlastitim očima vidjeti svoj nevjerojatan napredak u veličini. Ili se radije malo zabavite? Postavite silikonski masturbator u cilindar i uživajte u dodatnoj stimulaciji.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Manual Pussy Pump Purple

    Napumpajte se! Ova pumpa za užitak koristi snagu intenzivnog usisavanja, uzrokujući veću osjetljivost, uzbuđenje i orgazme. Prozirni gornji dio pristaje vašim intimnim dijelovima poput rukavice, stvarajući hermetičko brtvljenje koje neće popustiti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 208 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.