×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 10 - 14,9 cm

Artikli 129 za 160 od 274 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ništa ne voli toliko kao kad se nečiji okretni jezik poigra s njezinim klitorisom. Izvukla je svoju novu ljubičastu igračku iz torbice i nasmiješila se, danas će biti dobro.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Tražite mali i praktičan vibrator koji bi vam uvijek bio pri ruci? Ovo je Denzel, vješt u savršenom ugađanju po odličnoj cijeni. Njegova mekana površina potpuno će vas očarati, a genijalno oblikovan vrh pomoći će vam da precizno ciljate najosjetljivija mjesta, poput G-točke. Otkrijte njegove snažne vibracije solo ili u paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lijepa i kvalitetna igračka! Brend Vush točno zna što žene žele. Rose 2 ima nježne latice i oblik u koji će se vaše tijelo zaljubiti. Nudi vam 5 razina i 5 vibrirajućih uzoraka. On je malen, fleksibilan i što je najvažnije ugodan i pun ljubavi.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Želite li se popeti na vrh koji ćete osjetiti cijelom svojom vaginom? Wave je uzbudljivo mreškanje koje savršeno kopira vanjski dio vagine i stimulira vaše krilo s 10 načina senzualnih vibracija. Zaljubit ćete se u fleksibilni silikon od kojeg je napravljen Wave vibrator zbog njegove svilenkaste mekoće i vodootpornosti. Napravite sebi lijepu igračku koja razumije vaše tijelo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Volite putovati, ali nedostaje li vam strastveni suputnik? Ovaj mini vibrator Flirty Luxurious pravi je za vas! Zahvaljujući malim dimenzijama, prikladan je ne samo za putovanja, već će svojim elegantnim izgledom i ukrasom u obliku Swarovski kristala oduševiti svaku ženu dobrog ukusa. Flirty Luxurious izrađen je od prvoklasnog svilenkasto mekog silikona i iako je malen, krije ogromnu snagu koja će vas na istinski luksuzan način odvesti do vrha!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Black

    Moderni moćni vibrator za vaš apsolutni užitak! Timo će istovremeno stimulirati vaš klitoris i b-točku jer sadrži 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite onaj pravi za sebe iz vibrirajućih i pulsirajućih načina rada i uživajte u dodiru mekog i visokokvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je li vaš anal spreman za pravo uzbuđenje? Ova igračka će ga potresti! Njegov vrat sadrži perle koje će uz vibracije ispuniti sve vaše unutarnje želje. Konusni vrh olakšava umetanje i također udobno cilja na osjetljivu prostatu. Otkrijte radost i uživajte u njoj punim plućima!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju i vi ćete se zaljubiti u ovaj mali slatki žuti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Jeste li oduvijek bili nerazdvojni? Heady je upravo ona igračka koju trebate! Ima 4 lako zamjenjive glave, tako da ih možete jednostavno zamijeniti jednu za drugom. Heady vibrator je izrađen od kvalitetnih materijala, a njegov dizajn je kompaktan, ergonomičan i također senzualan. Držite Headyju stalno uz sebe i uživajte kad god želite - solo ili u paru.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Gold

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave je korisna za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Uz Satisfyer Sunray, možete uživati u istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa zahvaljujući vibracijama i valovima pritiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator opremljen je fleksibilnim lančanim zglobom koji se lako prilagođava vašem tijelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her odvest će vas u raj na najučinkovitiji način, jer cilja na G točku, ali i stimulira klitoris i branu, a da stvar bude još gora, briljira i s prekrasnom funkcijom zagrijavanja !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Mislite li da vaše igre u krevetu u posljednje vrijeme gube svoju iskru? Pozovite u svoju spavaću sobu vibrator ovog para iz Pretty Love, koji će vam pomoći da ponovno zapalite vatru strasti i da vas oboje učini jako vrućim! Koristi se tijekom spolnog odnosa, kada stimulira unutarnji i vanjski dio rodnice, a vibracijom se osjeti i okus penisa, zbog čega se rodnica također ugodno sužava. Međutim, također će postati prekrasan suputnik tijekom uvertira, nudeći vam 12 načina vibracija, daljinski upravljač i svilenkasto mekanu silikonsku površinu. Prepustite se moći ovog pametnog leptira!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Dubok i diskretan užitak i slobodne ruke za to! Ovaj Javidin vibrator ističe se s 3 funkcije koje oduzimaju dah za sveobuhvatni užitak vagine i klitorisa. Njegova funkcija guranja i okretanja loptice će senzualno dražiti G-točku i preplaviti klitoris snažnim vibracijama. Što je s tvojim slobodnim rukama? Zgrabite v kontroler i birajte između 10 brzina hoda i 10 načina vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Tražite li nešto vrijedno truda i uživanja? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najhladniji vibrator za sva svoja opterećenja! Pomoći će vam osloboditi napetost u ciljnom tijelu, uživati u masažama njome od glave do pete, poželjeti vam dobro i pomoći vašim erogenim zonama. Uživajte na svakom mjestu i na svakom mjestu gdje je bilo vaše tijelo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Ova šarmantna igra dobrodošlice dizajnirana je za apsolutnu dobrobit vašeg klitorisa. S toplim prostorom možete pošteno napraviti mjesto gdje se zagrijava, a uz pomoć gume možete oduzeti jednu od 12 figura vibracije. Šarmantni Senzi vibrator možete igrati na praktičnom praktičnom mjestu, u paketu, i uvijek ga ponijeti sa sobom. Uživajte uz apsolutno precizan alat i okus orgazmičkog bljeska.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zajamčeni orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Ovaj stimulator tvrtke Pretty Love doista će razumjeti vaš klitoris i također će vam udobno stajati u ruci. Njegova mekana silikonska usta ponudit će mu 12 načina usisavanja i činit će ga sretnim dok ne budete imali dovoljno. Oduševite svoj biser strasti nevjerojatnom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    U ovom slučaju ima seksi leopard uzorak i skriva još seksi igračku, a to je mala, ali moćna masažna glava. Njegove vibracije su tihe, ali snažne i nude vam 10 različitih funkcija. Vaš klitoris će plutati! Priuštite si elegantnu i kvalitetnu igračku u elegantnoj leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Beau Purple

    Kako bi vaše potrebe uvijek bile u potpunosti zadovoljene, morate imati univerzalnog pomagača. To može biti ovaj Beau vibrator od svilenkasto mekog silikona s 12 snažnih funkcija vibracije. Modernog je, elegantnog izgleda, ugodan je na dodir i sigurno ćete cijeniti udobno rukovanje. Dođite dopustite da vas ponese nevjerojatno uzbuđenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Tražite praktičan vibrator? Tulip vam nudi 10 različitih načina vibracija s kojima ćete istražiti svoj beskrajni užitak. Put do otkrivanja vlastitog uzbuđenja bit će nevjerojatno ugodan jer ima predivno mekanu i meku silikonsku površinu s genijalnim rebrima. Zabavite se tamo dok vam se nožni prsti ne izvrću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Što se događa kada ovaj uređaj počne dodirivati vašu P-točku ili prostatu? Počinjete plutati na valovima nevjerojatnog orgazma. Tap To je kruti vibrator za prostatu s skočnim gumbom na vrhu koji je dizajniran da simulira tapkanje prstom. I to nije sve! Osim uzbudljivog tapkanja prostate, Tap It također može vibrirati, čak i pod vodom, jer je vodootporan.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičan vibrator koji će stati u svaku torbicu! S ovim mini vibratorom možete uživati u bilo kojem trenutku i bilo gdje pri ruci. Ima uzbudljivu užljebljenu strukturu i baršunasto mekanu površinu koju ćete voljeti na prvi dodir. Uživajte u 7 načina vibracija i uživajte u jednostavnosti korištenja i elegantnom dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj u nelagodi s krajnjim zakrivljenim vrhom za udobno ciljanje gdje god vam je potrebno. Uživajte u 5 sjajnih značajki, vodonepropusnosti i snazi na 1 AA bateriji koju možete dobiti bilo kada i bilo gdje. Želite li uvijek imati orgazam pri ruci? Morate ga imati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 274 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.