×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 10 - 14,9 cm

Artikli 97 za 128 od 274 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Pitate se kako poboljšati svoj erotski užitak s partnerom ili svoje trenutke samoljublja? Vibrirajte svoju strast! Ovaj mali vibrator od mekog silikona nudi vam 10 moćnih funkcija vibriranja i sigurno ćete cijeniti činjenicu da nećete morati zauvijek mijenjati svjetiljke u njemu jer je punjiva.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? P-Bender možete saviti u bilo koji položaj i vaša brana će vam dobro doći zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Mali, ali zgodan, uzbudljiv i živahan, to je Pretty Love Atlas. Njegovo korištenje je apsolutno jednostavno, samo pritisnite gumb. Mekani silikon i prepoznatljiva glava bit će prava stvar za vaše uzbuđenje, a genijalni zakrivljeni posebno će uživati u g-točki. Pronađite svoj pravi kut i igrajte se s vama kao nikad prije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bit će savršen partner i za igru sa sobom i za zabavu s partnerom. Snažan je, vodootporan, dvostruko stimulirajući i upravlja prekrasnim rotirajućim pokretima zahvaljujući unutarnjim rotirajućim kuglicama. Izrađen je od mekog TPR-a i plastike, kompaktnih dimenzija, ergonomskog oblika i prihvatljive cijene.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je li analna stimulacija vaša omiljena zabava? Geron će biti vaša omiljena seks igračka! Ima ergonomski oblik i 10 načina intenzivnih vibracija. Površina mu je izrađena od mekog silikona i zahvaljujući USB punjenju bit će spremna u svakom trenutku izaći u susret vašim željama. Dotaknite prostatu i eksplodirajte od blaženstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju zaljubit ćete se i u ovaj mali slatki ružičasti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite potpuno novi osjećaj uzbuđenja. Rotirajuća meka silikonska rebra osigurava nježnu, ali intenzivnu iritaciju klitorisa. Kako biste umnožili svoj užitak, samo upotrijebite svoj omiljeni gel za podmazivanje i krenite na putovanje do jedinstvenog vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Doživite sjajnu analnu stimulaciju s ovim elegantnim vibrirajućim analnim čepom iz Hueman kolekcije! Izrađen je od mekog, udobnog silikona i nudi vam 10 različitih postavki vibracija. Genijalno je zakrivljen da dodiruje prostatu, a njegovo tijelo s 3 metka oduševit će vas tijekom umetanja i uklanjanja.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Domi Female Attachment

    Želite li još raznovrsnije užitke od svoje Domi masažne glave? Dobit ćete priliku da ga nadogradite s ovom ekstenzijom, čija će ruka beskrajno stimulirati vašu osjetljivu G-točku, a teksturirani dio će zadirkivati vaš klitoris. Otkrijte još više potencijala svoje voljene Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite li nešto više za svoju prostatu? Ovaj vibrator za prostatu od crnog mekog silikona ima pomičnu kuglicu u gornjem dijelu za dodatni stimulirajući osjećaj. Pomoću daljinskog upravljača birat ćete između 7 načina rada vibracije i 4 načina rada za otkucavanje. Stoga ne čekajte i zabavite se s Mr. Igra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 mazi vas i točke vašeg zadovoljstva svojim zaobljenim, širokim vrhom i iznimno jakim vibracijama. Vibrator je izrađen od silikona ugodnog za kožu i nadopunjuje ga intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Znate li što je mikrorobotika? Funkcija je alata Ondra koji intimno oponaša maženje prstiju i tako nevjerojatno draži G-točku. Jedinstveni oblik igračke razumije obline ženskog tijela i izrađena je od svilenkasto mekog silikona. Uživajte u najvjernijoj i najprijatnijoj replici ljudskog dodira!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je li tvoj analni malo tužan? Napunite ga i razmazite svoju rupu vibracijama ne samo izvana nego i iznutra. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljač, koji možete birati između 3 brzine vibracije i 7 pulsirajućih obrazaca, u čijem će ritmu zvučati 2 motora. Fleksibilni vrat prilagođava se vašim proporcijama i više ne morate oklijevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Najviše od svega, volite li jezik koji kruži oko vašeg analnog, a ponekad i u njemu? Sir Richard je poslušao te želje i stvorio ovaj jedinstveni uređaj s pametnim jezikom koji će lizati vaše osjetljivo analno područje i mirno i lagano prodrijeti u rektum. Također uživajte u ugodnom zagrijavanju i odaberite razinu vibracija između 5 načina rada i 2 brzine.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Berry

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu stimulaciju G-točke i klitorisa kako biste veličali vibracije i pritiske valjka. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite sretnu prostatu? Razveselite je i mazite je ovim učinkovitim stimulatorom koji će branu odvesti u show. Ima 10 načina intenzivnih vibracija i super fleksibilan vrh za udobno punjenje. Uzbudljiv oblik gadgeta razumjet će vaše potrebe, stoga mu dajte priliku da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Love Edition

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave korisna je za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako mali i tako moćni! Valencia je mini vibrirajuća glava sa stvarnom snagom. Nudi vam 10 različitih načina vibracija, a zahvaljujući svom tihom motoru imat ćete osjećaj maksimalne diskrecije. Valencia će vam pomoći da postignete orgazam i opustite mišiće od napetosti. Vrlo je ugodan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog silikona. Dopustite joj da vas dodirne gdje god treba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego što napustite dom. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj maleni čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unijet će uzbudljivu raznolikost u vaš ljubavni život! To je mali, ali super snažan vibrator koji ćete obožavati sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Volite li cvijeće? Zavoljet ćete ovu ružu cijelim svojim klitorisom, vjerujte nam! To je vrući trend koji je zavladao društvenim mrežama, a mi smo oduševljeni što se konačno našao na našem jelovniku. U sredini cvijeta ruže nalazi se praktičan jezik koji će vas počastiti lizanjem s 12 načina. Osim toga, može i vibrirati, također u 12 modova, u "stem" dijelu, čime možete udobno i precizno ciljati na sva osjetljiva mjesta. Dopustite Rose Loveru da vaša strast procvjeta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Tražite li univerzalni vibrator za otkrivanje prekrasnih učinaka vibracija? Nyly je pogodan za sve prilike! Ima rotirajuću bazu s kojom možete odrediti brzinu, a također i zaobljeni zaljev za udobno i ugodno upoznavanje. S njim otkrijte svoje tijelo i njegova osjetljiva mjesta, bit će uzbudljivo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 274 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.