×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm vaginalna

Artikli 33 za 64 od 216 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Ovaj zlatni vibrator vrhunac je elegancije s kojim ćete sigurno zablistati! Punjiv je, ima super snažan motor i nudi vam 10 načina rada vibracija. Zakošeni vrh olakšava umetanje i ciljanje te je toliko lijep da je prikladan i kao seksi luksuzni dar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Žudite za apsolutno realističnim prodorom i nenadmašnim iskustvima cijelim tijelom? To je upravo ono što je Naked Addiction za vas, dodajući realističan penis izrađen od luksuznog silikona. Nudi vam 3 funkcije - rotaciju, vibraciju i prenapon, stoga ne propustite nevjerojatan doživljaj zahvaljujući savršenim funkcijama!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Ako tražite piće i visokokvalitetno tijelo koje će okriviti vašu g-točku? Luksuzni brend Amy's vibratora Everybody's sigurno je pravi! Na prvi pogled je bolji i moderniji, na prvu je nenametljiv mehaničar i glačalo, koje je napravljeno od silikona. Budite zadovoljni sa 6 kaznenih načina od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alston Black

    Ova zadovoljavajuća vibra djeluje poput magije! Vrh se naginje prema naprijed, ciljajući 12 snažnih razina vibracije točno prema Vašoj vrućoj zoni. Svilenkasto glatki silikon i fleksibilna osovina čine svaki trenutak potpunim blaženstvom. Ovaj je proizvod vodootporan pa možete uživati tijekom tuširanja ili kupanja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Charles

    Ovi vibratori za žene stimuliraju G-točku s 30 funkcija vibracija i ergonomskim silikonskim krajem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Ljubičasti vibrator s pompom na kraju, koji je dizajniran da miluje vašu G-točku. Jako je zabavno za malo novca i ne morate se nužno igrati s njim samo unutar vagine, ali možete lako upoznati njegove vibracije s klitorisom ili prostatom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ovaj ružičasto-zlatni vibrator vrhunac je elegancije s kojim ćete zasigurno zablistati! Punjiv je, ima super snažan motor i nudi vam 10 načina rada vibracija. Zakošeni vrh olakšava umetanje i ciljanje te je toliko lijep da je prikladan i kao seksi luksuzni dar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Želite li nešto stvarno realno što će biti spremno za akciju u svim okolnostima? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Riječ je o realističnom vibratoru proizvedenom u Americi, koji je vrlo moćan zahvaljujući vibratoru s više brzina, koji je skriven unutar njegovog tijela, te će vam pružiti nevjerojatno uzbuđenje. Ovo čudo napravljeno je od patentiranog materijala kojeg na dodir nećete prepoznati s prave ljudske kože. Naravno, siguran je i za organizam i ne sadrži ftalate.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Nedostaje li tvom životu erotika? Vibrator Luna II donijet će vam ga sa živom radošću! Ima fine izbočine i glatku površinu koja će vam golicati prepone i izmamiti osmijeh na usne! Oblik mu je savršen, osim toga, zahvaljujući prstenu, savršeno se hvata, sve možete rukovati jednim prstom. Vrh je dizajniran da stimulira G-točku, stoga nemojte čekati i uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Ovaj vrhunski vibrator po odličnoj cijeni je stručnjak za vašu G-točku! Njegov učinkovit zaobljeni dizajn udobno doseže G-točku ili prostatu. Ima mekanu silikonsku površinu, što ga čini iznimno udobnim i ugodnim za korištenje. Možete uživati u njegovim funkcijama s partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za raznoliku zabavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasični vibrator dobiva elegantan izgled s našom modernom paletom boja i superglatkom satenskom završnom obradom. Višebrzinske vibracije kontroliraju se jednostavnim okretanjem kotačića na dnu. Luxuriate ne sadrži ftalate i lateks i vodootporan je za užitak pod tušem. Luxuriate je 7 inča čistog vibrirajućeg užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mekani bijeli i prekrasni Dream vibrator brenda Vibe Therapy ispunit će sve vaše snove. Ima 7 načina tihih, ali jakih vibracija u koje će se vaše tijelo zaljubiti, kao i maštovit i ergonomski dizajn ove igračke. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona u kombinaciji s ABS plastikom i apsolutno je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Koji retro nikada neće izaći iz mode? Tako učinkovit i nakon godina baš kao i ovaj vibrator. Klasičan je oblik, glatke površine i izrađen je od higijenske ABS plastike. Lako se upravlja kroz donji rotirajući dio i ima nekoliko razina vibracija. Otkrijte intenzivne orgazme s godinama provjerenim vibratorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Upoznajte se s Magnetickom! Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, izgleda vrlo realistično, a što je najvažnije ima funkciju magnetskih udara što pruža uistinu realističan doživljaj. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Pogodan je za stimulaciju unutarnje strane vagine i klitorisa, tanak je, ima suženi vrh i nudi nekoliko razina vibracija. Razmislite o okolišu i kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte u puno uzbuđenja po povoljnoj cijeni. Ovaj šarmantni ljubičasti biserni vibrator pomoći će vam da ciljate na sva osjetljiva mjesta koja trebaju njegovu pažnju. Izrađen je od glatke i sigurne ABS plastike i vibrira pomoću 2 AA baterije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Razvijen za poticanje i maksimiziranje orgazma! Ovaj prekrasni fantastični dildo je savršeno zakrivljen i savršeno oblikovan kako bi vam pružio jedinstvena uzbudljiva iskustva! Precizno će ciljati G-točku i oduševiti ga snažnim vibracijama. Volite njegove karakteristike, oblik i nevjerojatan galaktički dizajn!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je elegantan ljubičasti vibrator izrađen od baršunasto mekog silikona. Vibrator ima površinu u obliku niti, koja svakim pokretom stvara uzbudljiv učinak. Meridian će vas iznenaditi svojim visokim performansama i 7 funkcija vibracije, otkrijte ih već danas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ovaj vibrator pruža nevjerojatno ugodnu stimulaciju kombinirajući ultra-intenzivne vibracije s pametno oblikovanim dizajnom. Izrađen od elitnog silikona s poliranom plastičnom bazom, ovaj je vibrator gladak, sofisticiran i ima 12 snažnih vibrirajućih uzoraka. Tako je divan da je upaljeno plavo svjetlo, tako dražestan i sjajan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje nisu dopuštene, jeste li voljni zatrebati kolutove? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, promjena koja će ti donijeti nešto! Glatko je glatka, lijepo fleksibilna i intenzivnog oblika jer bi omogućila i g-točku i klitoris. Bit će 7 intenzivnog rada i živog orgazma nakon noćnog i noćnog orgazma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Žudite li za radošću koja je nepatvorena i stvarna? Upoznajte nevjerojatno lijep i realističan Silexd dildo sa snažnom funkcijom vibracije kojom se upravlja putem daljinskog upravljača. Ispunite svoje najdublje snove, strasti i želje s realističnim dildom iz snova!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Trebate li vibrator za podešavanje G točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 kombiniranih funkcija vibracije svi su svima. Uživajte u svojoj misiji sa sobom ili svojim partnerima.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi kombinira fenomenalnu stimulaciju klitorisa s uzbudljivom stimulacijom G-točke. Dva potpuno neovisna motora zajamčeno će vas odvesti do vrha! Tijekom intenzivnog razvoja i serije uspjeli smo stvoriti oblik koji svojom fleksibilnošću savršeno zadovoljava žensku anatomiju. Zakrivljeni kraj iritira vašu G-točku kada je potpuno umetnuta, dok široka i prilagodljiva izbočina vibrira vaš klitoris i vanjski dio intimnih dijelova. Uz to, zaista široki završetak ove igračke pružit će vam ugodan osjećaj potpune ispunjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Trebate li otjerati dosadu i uzeti dio radosti svijeta za sebe? Chris će vam pomoći u tome! Njegova površina izrađena je od posebnog "žele" materijala i nevjerojatno je mekana i ugodna. Pružit će vam savršeno maženje intimnih dijelova dok vam koljena ne popucaju. Postavite idealnu brzinu vibriranja s rotirajućom bazom i prepustite se svojim osjećajima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 216 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.