×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm

Artikli 33 za 64 od 313 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Gladys Pink

    S 30 funkcija vibracije, ovaj silikonski štapić je glatka i zaobljena igračka za masažu koja će Vama i Vašem partneru predstavljati luksuz. Oblik je besprijekorno gladak s prekrasnim silikonskim premazom i zaobljenim konturama koje će nevjerojatno masirati kožu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Strastveno nabijanje iznova i iznova!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom crnom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Još uzbudljiviji od svog istoimenjaka, Charlie Tango je super-glatki klasični vibrator spreman da vas odvede do novih visina užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink nevjerojatan je iznimno tih vibrator za žene s nježnim iritantnim izbočinama po cijelom tijelu. Njegov promjenjivi promjer povećava uzbuđenje. Neka vas sruši do apsolutnog užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Ovaj zlatni vibrator vrhunac je elegancije s kojim ćete sigurno zablistati! Punjiv je, ima super snažan motor i nudi vam 10 načina rada vibracija. Zakošeni vrh olakšava umetanje i ciljanje te je toliko lijep da je prikladan i kao seksi luksuzni dar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alston Purple

    Ova zadovoljavajuća vibra djeluje poput magije! Vrh se naginje prema naprijed, ciljajući 12 snažnih razina vibracije točno prema Vašoj vrućoj zoni. Svilenkasto glatki silikon i fleksibilna osovina čine svaki trenutak potpunim blaženstvom. Ovaj je proizvod vodootporan pa možete uživati i tijekom tuširanja ili kupanja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Ništa nema više snage od ovog seksualnog stroja, koji ima do 2000 okretaja u minuti! Uživajte u sporom prodiranju ili stvarno brzom i teškom jebanju s njim. Zahvaljujući sigurnosnom gumbu, ne morate brinuti da će vam igre izmaknuti kontroli, tako da možete bez brige uživati u uvidima realističnog dilda. Spojite dildo na uređaj, doživite osjećaj držanja motorne pile u rukama i pokažite sebi ili svom kolegi dodatnu moć prodiranja koju vam može ponuditi samo Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Posebna sofa na napuhavanje s realistično oblikovanim vibratorom. Pojačana je u središnjem dijelu sjedala, ima dvije ručke sa strane za lakše rukovanje. Beskonačno podesiv intenzitet vibracija.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Priuštite sebi trifecta primamljivog iskušenja. 17x P-Trigasm ima snažno zujajuće stabljike za perineum s 3 brzine i 4 uzorka vanjske vibracije. Također sadrži nekoliko redova rotirajućih kuglica ispod površine baze osovine, da se zavodljivo vrte oko vašeg sfinktera s 5 postavki. Konačno, perla ispod površine vrha pomicat će se gore-dolje, muzeći vašu slatku točku s dodatnih 5 načina kretanja.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom ružičastom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Žudite za apsolutno realističnim prodorom i nenadmašnim iskustvima cijelim tijelom? To je upravo ono što je Naked Addiction za vas, dodajući realističan penis izrađen od luksuznog silikona. Nudi vam 3 funkcije - rotaciju, vibraciju i prenapon, stoga ne propustite nevjerojatan doživljaj zahvaljujući savršenim funkcijama!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alston Black

    Ova zadovoljavajuća vibra djeluje poput magije! Vrh se naginje prema naprijed, ciljajući 12 snažnih razina vibracije točno prema Vašoj vrućoj zoni. Svilenkasto glatki silikon i fleksibilna osovina čine svaki trenutak potpunim blaženstvom. Ovaj je proizvod vodootporan pa možete uživati tijekom tuširanja ili kupanja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Ako tražite piće i visokokvalitetno tijelo koje će okriviti vašu g-točku? Luksuzni brend Amy's vibratora Everybody's sigurno je pravi! Na prvi pogled je bolji i moderniji, na prvu je nenametljiv mehaničar i glačalo, koje je napravljeno od silikona. Budite zadovoljni sa 6 kaznenih načina od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Charles

    Ovi vibratori za žene stimuliraju G-točku s 30 funkcija vibracija i ergonomskim silikonskim krajem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ovaj ružičasto-zlatni vibrator vrhunac je elegancije s kojim ćete zasigurno zablistati! Punjiv je, ima super snažan motor i nudi vam 10 načina rada vibracija. Zakošeni vrh olakšava umetanje i ciljanje te je toliko lijep da je prikladan i kao seksi luksuzni dar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Ljubičasti vibrator s pompom na kraju, koji je dizajniran da miluje vašu G-točku. Jako je zabavno za malo novca i ne morate se nužno igrati s njim samo unutar vagine, ali možete lako upoznati njegove vibracije s klitorisom ili prostatom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Želite li nešto stvarno realno što će biti spremno za akciju u svim okolnostima? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Riječ je o realističnom vibratoru proizvedenom u Americi, koji je vrlo moćan zahvaljujući vibratoru s više brzina, koji je skriven unutar njegovog tijela, te će vam pružiti nevjerojatno uzbuđenje. Ovo čudo napravljeno je od patentiranog materijala kojeg na dodir nećete prepoznati s prave ljudske kože. Naravno, siguran je i za organizam i ne sadrži ftalate.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je iznimno pametan dvostruki stimulator P-točke koji je tako jednostavan za korištenje. Srednji obujam Rude-Boya osigurava čvrstu i namještenu stimulaciju zajedno s masažom perineuma.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Nedostaje li tvom životu erotika? Vibrator Luna II donijet će vam ga sa živom radošću! Ima fine izbočine i glatku površinu koja će vam golicati prepone i izmamiti osmijeh na usne! Oblik mu je savršen, osim toga, zahvaljujući prstenu, savršeno se hvata, sve možete rukovati jednim prstom. Vrh je dizajniran da stimulira G-točku, stoga nemojte čekati i uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasični vibrator dobiva elegantan izgled s našom modernom paletom boja i superglatkom satenskom završnom obradom. Višebrzinske vibracije kontroliraju se jednostavnim okretanjem kotačića na dnu. Luxuriate ne sadrži ftalate i lateks i vodootporan je za užitak pod tušem. Luxuriate je 7 inča čistog vibrirajućeg užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Ovaj vrhunski vibrator po odličnoj cijeni je stručnjak za vašu G-točku! Njegov učinkovit zaobljeni dizajn udobno doseže G-točku ili prostatu. Ima mekanu silikonsku površinu, što ga čini iznimno udobnim i ugodnim za korištenje. Možete uživati u njegovim funkcijama s partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za raznoliku zabavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mekani bijeli i prekrasni Dream vibrator brenda Vibe Therapy ispunit će sve vaše snove. Ima 7 načina tihih, ali jakih vibracija u koje će se vaše tijelo zaljubiti, kao i maštovit i ergonomski dizajn ove igračke. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona u kombinaciji s ABS plastikom i apsolutno je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 313 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.