×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm

Artikli 65 za 96 od 313 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Koji retro nikada neće izaći iz mode? Tako učinkovit i nakon godina baš kao i ovaj vibrator. Klasičan je oblik, glatke površine i izrađen je od higijenske ABS plastike. Lako se upravlja kroz donji rotirajući dio i ima nekoliko razina vibracija. Otkrijte intenzivne orgazme s godinama provjerenim vibratorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Pogodan je za stimulaciju unutarnje strane vagine i klitorisa, tanak je, ima suženi vrh i nudi nekoliko razina vibracija. Razmislite o okolišu i kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Upoznajte se s Magnetickom! Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, izgleda vrlo realistično, a što je najvažnije ima funkciju magnetskih udara što pruža uistinu realističan doživljaj. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte u puno uzbuđenja po povoljnoj cijeni. Ovaj šarmantni ljubičasti biserni vibrator pomoći će vam da ciljate na sva osjetljiva mjesta koja trebaju njegovu pažnju. Izrađen je od glatke i sigurne ABS plastike i vibrira pomoću 2 AA baterije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Razvijen za poticanje i maksimiziranje orgazma! Ovaj prekrasni fantastični dildo je savršeno zakrivljen i savršeno oblikovan kako bi vam pružio jedinstvena uzbudljiva iskustva! Precizno će ciljati G-točku i oduševiti ga snažnim vibracijama. Volite njegove karakteristike, oblik i nevjerojatan galaktički dizajn!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite li kušati još intenzivnije orgazme koji proizlaze iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick, vaše će želje biti red! To je moćan analni alat sa sposobnošću truljenja i vibriranja. Sakriva 2 motora, a užitak će doživjeti ne samo vaša prostata, već i brana na koju su usmjerene vibracije. Otkrijte 3 moćna načina vibracije i 4 zabavna uzorka i iznad svega 3 načina rotacije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ovaj vibrator pruža nevjerojatno ugodnu stimulaciju kombinirajući ultra-intenzivne vibracije s pametno oblikovanim dizajnom. Izrađen od elitnog silikona s poliranom plastičnom bazom, ovaj je vibrator gladak, sofisticiran i ima 12 snažnih vibrirajućih uzoraka. Tako je divan da je upaljeno plavo svjetlo, tako dražestan i sjajan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je elegantan ljubičasti vibrator izrađen od baršunasto mekog silikona. Vibrator ima površinu u obliku niti, koja svakim pokretom stvara uzbudljiv učinak. Meridian će vas iznenaditi svojim visokim performansama i 7 funkcija vibracije, otkrijte ih već danas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje nisu dopuštene, jeste li voljni zatrebati kolutove? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, promjena koja će ti donijeti nešto! Glatko je glatka, lijepo fleksibilna i intenzivnog oblika jer bi omogućila i g-točku i klitoris. Bit će 7 intenzivnog rada i živog orgazma nakon noćnog i noćnog orgazma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Žudite li za radošću koja je nepatvorena i stvarna? Upoznajte nevjerojatno lijep i realističan Silexd dildo sa snažnom funkcijom vibracije kojom se upravlja putem daljinskog upravljača. Ispunite svoje najdublje snove, strasti i želje s realističnim dildom iz snova!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Mislite li da više ne može doživjeti nova orgazmička iznenađenja? Ovaj beskontaktni stimulator klitorisa uvjerit će vas u suprotno. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air u vama će u trenu izazvati snažne orgazme zahvaljujući osjećaju koji će biti vrlo sličan sisanju. Isprobajte i otkrijte nova iskustva koja ćete poželjeti uvijek iznova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom sa savitljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Trebate li vibrator za podešavanje G točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 kombiniranih funkcija vibracije svi su svima. Uživajte u svojoj misiji sa sobom ili svojim partnerima.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ternence Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite ovaj nevjerojatan vibrator s prekrasnom funkcijom rotacije! Pružit će vam istinski intenzivan užitak zahvaljujući 12 funkcija vibracije i 4 funkcije rotacije. Ima genijalno zakrivljeni oblik kako bi udobno dosegao g-točku, ali u isto vrijeme ponesite tako osjetljivi klitoris u show. Zato učinite nešto za sebe i pozovite ovog rotirajućeg prijatelja u svoju spavaću sobu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ova crvenokosa će vam slomiti koljena zahvaljujući snažnim vibracijama, svilenkasto glatkoj površini i mogućnosti spajanja na remen. Njegov snažan motor opremljen je s 5 postavki vibracije od 5 ritmova i može se puniti. Snažna usisna čašica zalijepit će se za svaku glatku površinu, u čemu ćete posebno uživati u kupaonici, jer je igračka vodootporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Trebate li otjerati dosadu i uzeti dio radosti svijeta za sebe? Chris će vam pomoći u tome! Njegova površina izrađena je od posebnog "žele" materijala i nevjerojatno je mekana i ugodna. Pružit će vam savršeno maženje intimnih dijelova dok vam koljena ne popucaju. Postavite idealnu brzinu vibriranja s rotirajućom bazom i prepustite se svojim osjećajima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Mala, kompaktna i iznimno moćna, ovo je punjiva masažna glava Wand Vibe iz kolekcije Elegant Series. Nudi vam 15 različitih načina vibracija s kojima ćete uživati u savršeno senzualnom iskustvu masaže. Savršeno leži u ruci i lako se kontrolira, pa ga zgrabite i uživajte u nježnoj ili intenzivnoj masaži vaših osjetljivih područja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi kombinira fenomenalnu stimulaciju klitorisa s uzbudljivom stimulacijom G-točke. Dva potpuno neovisna motora zajamčeno će vas odvesti do vrha! Tijekom intenzivnog razvoja i serije uspjeli smo stvoriti oblik koji svojom fleksibilnošću savršeno zadovoljava žensku anatomiju. Zakrivljeni kraj iritira vašu G-točku kada je potpuno umetnuta, dok široka i prilagodljiva izbočina vibrira vaš klitoris i vanjski dio intimnih dijelova. Uz to, zaista široki završetak ove igračke pružit će vam ugodan osjećaj potpune ispunjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Diamond vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegova mekana površina sa zanimljivom teksturom skriva 10 uzbudljivih načina vibracija za iznimno zadovoljavajuće iskustvo. Nađite pomoćnika koji će biti elegantan kao i vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator s natprosječnim performansama! Ovaj fleksibilni vibrator ima realističan oblik penisa, uključujući prepoznatljiv žir i oblikovane vene. Završava jakim usisnom čašom koja prianja na bilo koju glatku površinu i čini vibrator kompatibilnim s naramenicama. Birajte između 10 načina vibracija i uživajte u igrački pod tušem ili kadom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 313 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.