×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 5 - 5,9 cm

Artikli 33 za 64 od 79 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava koje je svijet ikada vidio. MyMagicWand ima super moćan motor i nudi nekoliko načina korištenja svojih funkcija. Njime možete stimulirati svoje erogene zone i doživjeti orgazme koji oduzimaju dah, ali možete i masirati ukočene ili bolne mišiće i tako ublažiti napetost i bol. Bit će izvrstan pomoćnik ne samo za žene, već i za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Tražite li pravi i veliki koji će izgledati stvarno i koji će također biti opremljen uzbudljivim značajkama? Dakle, on je ovdje! Ovaj vibrirajući dildo s daljinskim upravljačem detaljno je modeliran od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 7 opojnih vibrirajućih uzoraka u 3 intenzivne brzine. Zato zgrabite daljinski upravljač i krenite na senzualno putovanje do orgazmičke sreće.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Želite li živjeti u nenaseljenom komunalnom objektu? Potreban vam je vrlo živ vibrator, a to je PalmPower Extreme! Na prvi pogled, postoji jedan izgled za vašu kondiciju. Vrhunska silikonska glava dopuštenja je široka i fleksibilna, pa s njom i faza gdje vam je potrebna. Uživajte u intenzivnoj vibraciji sa svih 7 funkcija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite potpuno novi osjećaj uzbuđenja. Rotirajuća meka silikonska rebra osigurava nježnu, ali intenzivnu iritaciju klitorisa. Kako biste umnožili svoj užitak, samo upotrijebite svoj omiljeni gel za podmazivanje i krenite na putovanje do jedinstvenog vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Svestrana, moćna i elegantna, takva je ova masažna glava. Njegove snažne vibracije izmasirati će vas na osjetljivim intimnim mjestima, ali i po cijelom tijelu, gdje će osloboditi napetost mišića. Tamnoljubičasti dizajn glave s akcentima od ružičastog zlata zajedno tvori prekrasan vibrirajući komad s intenzivnom snagom. Otkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Želite li kušati kreativnost? Ovaj prekrasni dildo je pernata kopija penisa, a može biti još gore ako može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da postoji unutarnja četvrtina kao kamena erekcija, a na površini ima dosta mehanike i mehanike. Uživajte u svom hiperrealističnom pogledu na penis i koristite svoje tajne fantazije.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Najviše od svega, volite li jezik koji kruži oko vašeg analnog, a ponekad i u njemu? Sir Richard je poslušao te želje i stvorio ovaj jedinstveni uređaj s pametnim jezikom koji će lizati vaše osjetljivo analno područje i mirno i lagano prodrijeti u rektum. Također uživajte u ugodnom zagrijavanju i odaberite razinu vibracija između 5 načina rada i 2 brzine.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ovaj moćni silikonski vibrator s funkcijom grijanja i svojim savijenim oblikom vješto stimulira G-točku s umirujućim učinkom zagrijavanja. Ovaj jedinstveni i opuštajući vibrator omogućuje mišićima da se opuste dok cirkulacija krvi doseže svoj vrhunac tijekom ugodne igre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Volite li cvijeće? Zavoljet ćete ovu ružu cijelim svojim klitorisom, vjerujte nam! To je vrući trend koji je zavladao društvenim mrežama, a mi smo oduševljeni što se konačno našao na našem jelovniku. U sredini cvijeta ruže nalazi se praktičan jezik koji će vas počastiti lizanjem s 12 načina. Osim toga, može i vibrirati, također u 12 modova, u "stem" dijelu, čime možete udobno i precizno ciljati na sva osjetljiva mjesta. Dopustite Rose Loveru da vaša strast procvjeta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Tražite li višenamjenski alat za masažu koji će vas osloboditi stresa svakodnevice i, ako želite, senzualno zadovoljiti čak i vaša osjetljiva područja? Relyme je upravo ono što trebate! To je kvalitetna vibrirajuća glava sa snažnim motorom i 10 funkcija vibracije od nježne i opuštajuće do snažne i uzbudljive! Dodajte lubrikantni gel na bazi vode i uživajte uz maksimalan užitak i opuštanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 14 Flesh

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živopisno? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je potpuno realističan, vibrira i također je vodootporan? Sigurno će vam se svidjeti mekani PVC materijal kao i veličina ovog vibratora. Ne oklijevajte i pozovite dr. Skine za intimni obilazak vašeg doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživjeti nevjerojatan užitak? Trebat će vam i nevjerojatno vibrirajuće pomagalo, a to je upravo ovaj PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima jedinstven oblik koji će vam pružiti udobnost. Vrhunska silikonska glava dovoljno je široka i fleksibilna da s njom stignete gdje god vam je potrebna. Uživajte u svih 7 funkcija intenzivnih vibracija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Za sve one koji se dvoume oko kupnje erotskog pomagala imamo ovo jednokratno zadovoljstvo! U jednostavnosti je ljepota, a to potvrđuje i Iroha Petit iz prestižnog japanskog brenda Tenga. Riječ je o školjki mekane teksture, koja se sastoji od 98% vode i možete je ohladiti u hladnjaku ili zagrijati u toploj kupki. Zatim pređite njome po tijelu i svakako ne propustite intimna mjesta na kojima ćete uživati u dodiru ove nježne školjke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Želite li pustiti da se vaš klitoris otopi pod snagom francuskog poljupca samog Casanove? Ova genijalna crvena igračka ima senzualni okretan jezik koji će milovati vaš klitoris na 12 različitih načina. Zaljubite se u strastvenu vibraciju, mekani silikon i uživajte u orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Sanjate li o najuzbudljivijem poljupcu? Ova igračka se ne zove uzalud Kiss. Ima oblik pupoljaka koji oduzima dah i zgodan jezik koji će vas svojim vibracijama odvesti do vrhunca blaženstva. Uživajte u ugodnom dodiru kvalitetnog silikona i vjerujemo da ćete sigurno cijeniti praktično punjenje putem USB kabela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte cijelo tijelo ili stimulirajte osjetljiva područja tom Shaka vibrirajućom glavom! To je svestrana igračka lijepog dizajna. Zahvaljujući fleksibilnom vratu, stiže gdje god su potrebne njegove vibracije i nudi vam 3 postavke vibracije i 5 brzina. U paketu ćete pronaći i šarmantnu torbu koja može postati kućica za glavu ili je možete nositi kao seksi torbicu. Uživajte u opuštajućoj ili stimulirajućoj masaži kad god poželite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Tražite li odgovarajuću masažnu glavu za pravilnu stimulaciju i odgovarajuću masažu? Upoznajte se s Megawandom! To je punjivi stimulator za beskrajne orgazmičke kombinacije. Nudi vam 20 načina rada vibracije i 8 postavki intenziteta, što je 160 različitih opcija! Neka fleksibilna silikonska glava nježno stimulira klitoris ili bilo koje mjesto na vašem tijelu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 1 Flesh

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živopisno? Kako bi bilo da pokušate s ovim liječnikom, koji je potpuno realističan i također živahan? Sigurno će vam se svidjeti mekani PVC materijal kao i veličina ovog vibratora. Ne oklijevajte i pozovite dr. Skine za intimni obilazak vašeg doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konačno je ovdje! Prekrasna vibrirajuća glava podešena do savršenstva. Diskretno je tih i moćan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njom možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, pa će vam se svidjeti njegov dodir. Drška je izrađena od istog silikona pa je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži svih vremena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovu vibrirajuću glavu Jacky O. Ima robusnu glavu s valovitom teksturom na fleksibilnom fleksibilnom vratu, tako da je možete nabaviti gdje god vam zatreba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovativni Satisfyer Threesome 3 s 3 fleksibilne ruke za korištenje i 3 snažne motorne opruge za stimulaciju želuca i klitorisa u širokom području. Mehanizirani silikon je posebno pogodan za kožu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Napokon je tu! Lijepa vibrirajuća glava divljaka. Oboje su diskretni i moćni. Glava je prekrasno savitljiva pa je možete držati uz nju, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, tako da je možete dodati. Drška je izrađena od istog silikona i može se koristiti i koristiti u najmodernijoj masaži svih opterećenja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super snaga u prekrasnoj vibrirajućoj glavi za masažu cijelog tijela, ali i intimnu stimulaciju. Ova masažna glava Super Strong Wand koja se može puniti ima ekstra dugu ručku i pomičnu masažnu glavu za udobno ciljanje. Nudi vam 5 načina vibracija i 3 brzine vibracije, između kojih ćete se prebacivati pomoću tipki na ručki. Dođite do teško dostupnih mjesta i uživajte u mekom dodiru glave i snazi vibracije koja oduzima dah.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Ulazite li u svijet erotskih igračaka i tražite prave pomagače? Isprobajte GoPower, igračke koje izazivaju najveću ovisnost na tržištu! Među njima je Noah, masažna glava za osjetljiva intimna područja, ali i za opuštajuću masažu ukočenih mišića bilo gdje na tijelu. Nudit će vam 25 opojnih vibracijskih funkcija kroz glatku zaobljenu glavu od ugodnog silikonskog materijala. Počastite svoje tijelo i dušu ovom praktičnom vibrirajućom glavom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Još intenzivnija stimulacija nego s klasičnom masažnom glavom! Jedinstvenost Brush Crusha leži u ravnoj teksturnoj glavi koja će vas još više iritirati. Njime mazite klitoris ili druge erogene zone na tijelu i birajte između 20 različitih postavki vibracije i 8 razina intenziteta!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Eto zbog čega joj je žao! D Perfect vibrirajući dildo je model desnog penisa, a D Perfect je temelj njegove točne i precizne kopije. Izrađen je od apsorbiranog ultrazvučnog materijala, koji je zatvorene oči teško otkriti pravoj ljudskoj koži. Također, ima vibracije, tako tihu čašu i četvrtinu jezerskog jezera. Saznajte više o kvaliteti Branda Johnsona, koji na tržište dolazi s dildoima niskog utjecaja nakon pristupačne cijene.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 79 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.