×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 5 - 5,9 cm

Artikli 65 za 79 od 79 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Upoznajte Amour, relativno malen vibrator sa vrhom u obliku srca koji će vam pružiti razigrane i ugodne osjećaje. Lepršavo srce će vas senzualno zagolicati svojim vibracijama i pomoći vam da otkrijete sve erogene zone. Služit će vam za uzbudljivu stimulaciju vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa, testisa ili čak bradavica. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Znate li kako zadovoljiti ženu? Kolekcija igračaka Dark Desires će vam reći. Senzualna erotska pomagala koja su dio toga najbolja su za istraživanje fantazija i traženje blaga u zemlji samoljublja. Na primjer, zaljubite se u ovaj uvijajući analni vibrator, koji će vas duboko iznutra oduševiti i zadovoljiti želje za koje možda niste ni znali.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Opustite se i uživajte u umirujućim valovima blaženog zadovoljstva. Pulse Lite Neo nudi poboljšano iskustvo u svijetu usisavanja, kombinirajući Pulse Technology™ sa SVAKOM-ovom inovativnom interaktivnom tehnologijom; svijet mogućnosti čeka.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nježnom dodiru i osjećaju letenja leptirića u trbuhu? Obožavat ćete Otouch Mushroom! Vrlo je ugodan masažni stimulator, s kojim ćete otkriti svoju strast, kreativnost i nadasve nevjerojatno predivne osjećaje. To jednostavno ne možete propustiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Opustite se i uživajte u umirujućim valovima blaženog zadovoljstva. Pulse Lite Neo nudi poboljšano iskustvo u svijetu korištenja, kombinirajući Pulse Technology™ sa SVAKOM-ovom inovativnom interaktivnom tehnologijom; svijet mogućnosti čeka.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Kažu da žene vole cvijeće. Najviše će im se svidjeti ovaj vibrirajući cvijet! Njegov prekrasan dizajn upada u oči već na prvi pogled, a njegove senzualne vibracije koje izviru iz nazubljenog srednjeg dijela izazivaju valove užitka u vama. Pružite svom klitorisu najbolje i uživajte u ugodnom dodiru kvalitetnog silikona.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. David 8 Inch Vibrating Dildo Beige

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da isprobate ovog doktora, koji je ugodno realističan i nudi vam 10 načina vibracije? Svidjet će vam se nevjerojatno mekani revolucionarni platinasto očvrsnuti silikonski materijal kao i prekrasan dizajn s venama ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Ogulite Davida za intiman obilazak njegovog doma!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Opustite se i uživajte u umirujućim valovima blaženog zadovoljstva. Pulse Lite Neo nudi poboljšano iskustvo u svijetu korištenja, kombinirajući Pulse Technology™ sa SVAKOM-ovom inovativnom interaktivnom tehnologijom; svijet mogućnosti čeka.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. David 8 Inch Vibrating Dildo Brown

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da pokušate s ovim doktorom, koji je ugodno realističan i nudi vam 10 načina vibracije? Svidjet će vam se nevjerojatno mekan revolucionarni platinasto očvrsnuti silikonski materijal kao i prekrasan dizajn s venama ovog vibratora. Nemojte se ustručavati nazvati Dr. Snimite Davida za intimni obilazak njegovog doma!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swell 10X Inflatable & Tapping Prostate Vibe with Remote

    Želite li doživjeti orgazmički nalet strasti u zadnjici? Ova igla na napuhavanje u vašem anusu narasti će do željene veličine i oduševit će vas ne samo senzualnim vibracijama, već i uzbudljivim tapkanjem po međici. Izrađena je od svilenkasto glatkog silikona i pruža vam slastan osjećaj sitosti svojim povećanjem. Birajte između 7 načina vibracije i 3 brzine i doživite puni analni užitak!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Ako vam je ova zakrivljena vibrirajuća glava privukla pažnju na prvi pogled, pričekajte da je vidite uživo i uključite vibracije. Bit ćete zadivljeni njegovom veličanstvenom snagom, a snažne vibracije stimulirat će vaše intimne dijelove i opustiti mišiće cijelog tijela. Zvuči li ovo kao san? Učinite to stvarnošću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Chubby Fun Vibe

    Želiš li sve ili ništa? Chubby će vas savršeno ispuniti i zadiviti vašu proždrljivu utrobu svojim dimenzijama. Dizajniran je prema onome što žene najviše vole. Stvoren je za ispunjavanje želja! Stoga mu povjerite svoje strasti, on to zna učiniti.

    30,90 €

    16,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Pink

    Osjetite višestruke mogućnosti nježnog milovanja koje nudi ovaj klitoralni vibrator stimulator. Jedini u kombinaciji rotacije i vibracije. Vaših  5 različitih glava odvest će vas kroz svijet senzacija. Odaberite fleksibilnu ili čvrstu glavu ovisno o erogenim zonama koje želite stimulirati. Mijenjaju se lako i intuitivno.

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • Adam & Eve Magic Massager Rechargebable Rose Gold Edition

    Za teže i nježnije igre, beskonačno duge i kraće za brzo zadovoljstvo, za iritacije i masaže cijelog tijela. Luksuzna i lijepa masažna glava u bijelom dizajnu s ružičasto-zlatnim detaljima oduševit će vaše oči i mjesta na tijelu željna vibracija. I štoviše, može se puniti, tako da se s njim možete dobro snaći bilo kada i bilo gdje!

    99,90 €

    61,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Pretty Love Walter Black

    Ako šijete svoje tijelo kao žena za masažu, a intimna mjesta za intenzivnu stimulaciju? Zamislite svoje želje s masažnom glavom, tako da mekana silikonska glava može vibrirati u 5 snimaka i 7 funkcija. Ismijavajte se i bježite!

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 65 za 79 od 79 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.