×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori upravljanje putem aplikacije

Artikli 97 za 128 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Je Joue Nuo Black

    Nuo nudi dva motora za dvostruku zabavu stimulacije – jedan unutarnji i jedan za često zaboravljeno područje perineuma. Dame, da (i gospodo!) bit će Vam drago čuti da je igračka uniseks.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, ovako igračka vibrira u ritmu glazbe i time vašim omiljenim pjesmama i slušanju istih daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe i birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • InToYou App Series Ascen Thrusting & Waving Vibrator with App Red

    Serija aplikacija Intoyou® predstavlja vrhunsku i suvremenu liniju koja besprijekorno spaja dizajn i tehnologiju na izniman način. Uronite u jedinstveno iskustvo otkrivajući našu ponudu igračaka s naprednom tehnologijom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Dusty Pink

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. I zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Voli sebe! Globalno obožavani We-Vibe Sync je ovdje u novoj poboljšanoj verziji koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Novi We-Vibe Sync dizajniran je za zajednički užitak za sve. Ugodne i snažne vibracije stimuliraju klitoris i G-točku, a zahvaljujući novom obliku uživat ćete i u vibracijama i uzbuđenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ovaj moćni silikonski vibrator s funkcijom grijanja i svojim savijenim oblikom vješto stimulira G-točku s umirujućim učinkom zagrijavanja. Ovaj jedinstveni i opuštajući vibrator omogućuje mišićima da se opuste dok cirkulacija krvi doseže svoj vrhunac tijekom ugodne igre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Želite li se prepustiti milovanju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, čak i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam jačinu stimulacije s drugog dijela svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Osam stimulativnih valjaka, model Dual Love nudi još jednu stimulativnu snagu za poboljšanje vibriranja, izravnavanje. Važno je osigurati da imate mogućnost kontrolirati korištenje aplikacije i dizajn mekog silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Njegov gornji dio djeluje kao vibrator s valovima pritiska i mazi vaš klitoris senzualnim valovima pritiska u 11 unaprijed postavljenih intenziteta. Ovalni vrh na donjem kraju uske drške idealan je za ciljanu stimulaciju cijelog tijela - koristite cirkulirajući vrh za stimulaciju svih erogenih zone, kao što su kuglice za zadovoljstvo, bradavice ili anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Držite prostatu pod kontrolom! Ovaj dragi stimulator pod nazivom Solstice kontrolira se putem mobilne aplikacije i oduševit će vas ne samo svojom inteligentnom tehnologijom, već i ergonomskim oblikom. Njegov snažni motor skriven u silikonskom tijelu vibrira unaprijed postavljene načine rada, glazbu, glas ili vaše ručno nacrtane uzorke. Hajde, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Grey

    Kako ti je dno zdjelice? Ovo će vam pomoći da upoznate ovaj jedinstveni vibrator Lioness. Korisni dio ima ugrađene senzore koji mogu mjeriti kontrakcije dna zdjelice. Tijekom orgazma ti mišići imaju tipičan ritam kontrakcija i smatraju se pokazateljem uzbuđenja. Privlači li vas samootkrivanje? Hajde na klupu!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Njime se može upravljati putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prsta i tako donosi nevjerojatne valove strasti. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Upoznajte Magic Motion's Candy; Tvoj klitoris najveća poslastica! Volite li slatkiše? Jednostavno ne možete odoljeti svom ukusu Candyja tijekom dugog radnog dana?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Model G-Spot Flex 5 Connect App donosi fleksibilnost, zabavu i elegantan dizajn. Unutarnja žica osigurava da se vibrator G-točke transformira u vibrator tipa zeca. Možete ih kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect i postići doista ekskluzivno iskustvo.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Go Turquoise

    Sync Go je lagani vibrator za parove za parove koji žele istražiti svijet – i jedno drugo. U svojoj praktičnoj putnoj torbici, Sync Go vam omogućuje dijeljenje vibracija bez upotrebe ruku gdje se god nalazio.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Jeste li vi i vaš partner zaista znatiželjni i u iskušenju da otkrijete nove uzbudljive mogućnosti s škampima? Pa, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Udoban je, gladak i mekan, jednostavan za korištenje, a prije svega savršen za još bližu vezu s vašim dvojnikom. Otpustite vibracije u kojima ćete oboje uživati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se pripremite za svoju G-točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati i sami. Pozovite ga da vodi ljubav, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavu!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati sami. Pozovite ga na vođenje ljubavi, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavić!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Black

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.