×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori upravljanje putem aplikacije

Artikli 129 za 160 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O je nova vrsta vibratora u obliku slova C za one koji traže užitak i savršeno pristaju. Vanjski krak se naslanja na klitoris, dok fleksibilni unutarnji krak u obliku slova O udobno pristaje u vaginu osiguravajući da ostanete točno tamo gdje želite. We-Vibeova jedinstvena inovacija u obliku slova C daje stimulaciju bez napora, bez upotrebe ruku koja nudi sigurne, ukusne vibracije u kojima mogu uživati oba partnera.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Hot Spot! Kao uvijek vjeran i željni suputnik, kozmopolitski vibrator je uz vas kako kod kuće tako i u metropolama i hotelskim sobama ovoga svijeta s gorućim entuzijazmom i funkcijom aplikacije. Njegov savijeni, stimulativno voluminozni vrh s puno osjećaja miluje vašu G-točku i osim intenzivnih vibracija osigurava osjećaj zagrijavanja u srcu – hm, oprostite, mislimo u gaćicama, naravno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator G-točke na svijetu upravo je dobio još jednu nadogradnju, a sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka sluša vašu vaginu i njezine potrebe, stimulira vas, uzbuđuje i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u svom partneru na daljinu, ili možete spojiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoj užitak.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Purple

    Kako ti je dno zdjelice? Ovo će vam pomoći da saznate ovaj jedinstveni vibrator Lioness. U uporabnom dijelu ima ugrađene senzore koji mogu mjeriti kontrakcije dna zdjelice. Tijekom orgazma ti mišići imaju tipičan ritam stiskanja i smatraju se pokazateljem uzbuđenja. Privlači li vas samootkrivanje? Hajde Lavice!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. Zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Odaberite sami! Globalno obožavani We-Vibe Sync je tu s novom poboljšanom verzijom koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Teško je ustati ujutro i obično još nekoliko puta odgađate alarm? Probudite se uz uzbudljive vibracije i uživajte u orgazmičkom usponu u koji ćete se zaljubiti! Magic Nyx je pametni vibrator za hlače ergonomskog dizajna kojim se može upravljati putem aplikacije na telefonu, u kojem ćete, osim u postavljanju alarma, uživati u kreiranju vlastitih načina rada vibracija, daljinskom upravljanju vibracijama i drugim interaktivnim funkcijama!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 2

    Satisfyer kutija za partnere učinit će još zabavnijim vođenje ljubavi: s partnerskim Joy Double vibratorom i prstenom za penis Royal One, oba partnera uživat će u senzualnim vibracijama. Obje igračke mogu se kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naših prvoklasnih aplikacija omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Želite nešto više od obične vibrirajuće glave? Magic Zenith će vas osvojiti! Bežičan je, punjiv i vodootporan, 3 stvari koje biste teško pronašli u glavama za masažu! Najbolja stvar kod nje je što možete kontrolirati njezine funkcije putem aplikacije, tako da vaš kolega može lako preuzeti kontrolu nad vašim užitkom, čak i s drugog kraja svijeta. Uživajte u njegovoj pravoj moći na cijelom tijelu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Njegov gornji dio djeluje kao vibrator s valovima pritiska i mazi vaš klitoris senzualnim valovima pritiska u 11 unaprijed postavljenih intenziteta. Ovalni vrh na donjem kraju uske drške idealan je za ciljanu stimulaciju cijelog tijela - koristite cirkulirajući vrh za stimulaciju svih erogenih zone, kao što su kuglice za zadovoljstvo, bradavice ili anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Uđite u svijet seksualnih igračaka budućnosti! Postoji druga generacija blueMotiona! Njegov je oblik savršen za ciljanje g-točke, a njegova kontrola kroz aplikaciju zabavljat će parove i solo pojedince. Testirajte sve načine vibracija i kako vibrator reagira na zvuk kroz aplikaciju ili stvorite vlastite uzorke vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stat će u sve gaćice, a njegove tihe vibracije moći ćete primijetiti samo vi ili vaš ljubavnik, kojem možete povjeriti ili plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na svom mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu preko vašeg zadovoljstva.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Teško je ustati ujutro i obično još nekoliko puta odgađate alarm? Probudite se uz uzbudljive vibracije i uživajte u orgazmičkom usponu u koji ćete se zaljubiti! Magic Umi je pametni vibrator s 2 motora i ergonomskim dizajnom kojim se može upravljati putem aplikacije u telefonu, u kojem ćete, osim u postavljanju alarma, uživati u kreiranju vlastitih načina vibracija, daljinskoj kontroli vibracija i drugim interaktivnim funkcijama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Model G-Spot Flex 5 Connect App donosi fleksibilnost, zabavu i elegantan dizajn. Unutarnja žica osigurava da se vibrator G-točke pretvori u vibrator tipa zeca. Njime možete upravljati pomoću aplikacije Satisfyer Connect i postići doista ekskluzivno iskustvo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Brend We-Vibe krenuo je stopama klasičnih vibratora za kuniće kako bi nastao kunić koji nadmašuje sve svoje prethodnike. Obećava kontinuirano zadovoljstvo kroz precizne vibracije koje rezultiraju eksplozivnim dvostrukim orgazmom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nešto bolje od prosječnog analnog čepa! Lumen nudi nova iskustva za sve koji se ne boje svoju spavaću sobu pretvoriti u pozornicu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona s Velvet Wave tehnologijom, koji je podstavljeni teksturirani silikon koji donosi i udobnost i blaženi užitak. On će biti zvijezda vašeg showa, ne samo zahvaljujući završnom dijamantnom svjetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Privlači li vas kombinacija inovativnosti i senzualnosti? Predstavljamo Viotecovu kolekciju luksuznih seksualnih igračaka s jedinstvenom tehnologijom koja vam omogućuje da bez napora povećate ili smanjite intenzitet jednostavnim prelaskom prsta preko zaslona telefona. To uključuje ovaj ugodno mekani Loyte stimulator prostate s 9 + 5 razina vibracije. Uparite ga s aplikacijom na svom telefonu i otkrijte zgodno interaktivno okruženje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo vibrirajuće jaje opremljeno je super snažnim motorom i daje duboke i snažne vibracije. Izvedite ga na spoj i pretvorite ga u uzbudljivu predigru!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box pogodan je za sve parove koji žele zajedno doživjeti uzbudljivu avanturu. Paket uključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy i vibrator za gaćice Sexy Secret koji se može kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    Tražite li moćnu stimulaciju skrivenu u lijepoj i luksuznoj igrački? Otkrijte elegantnu vibrirajuću glavu Ava by Zalo! Ponudit će vam performans koji oduzima dah i preciznu stimulaciju. Zahvaljujući kompaktnoj i praktičnoj veličini, lako ga je nositi, a jednostavno ćete obožavati njegov dvoslojni silikonski dizajn zbog njegove mekoće. Uživajte u masaži cijelog tijela i masiranju osjetljivih područja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Uživajte u pokretu. Erica ima dva snažna motora za unutarnju i vanjsku stimulaciju. Uz potpunu APP kontrolu, koristite SVAKOM APP kako biste pobudili zadovoljstvo gdje god se nalazili – ili prepustite kontrolu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    Idete u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo vibrirajuće jaje opremljeno je super snažnim motorom i daje duboke i snažne vibracije. Odvedite ga na spoj i preobrazite ga uzbudljivom predigrom!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stoji uz vaše hlače, a njegove tihe vibracije primijetit ćete vi ili vaš ljubavnik kojemu možete povjeriti plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu nad tvoje zadovoljstvo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Želite li osjetiti apsolutno zadovoljstvo duboko u sebi? Pulse Union će vam pokazati ciljanu stimulaciju koja oduzima dah i izaziva ovisnost na točnom mjestu gdje se rađa pravo blaženstvo. Isprobajte kako je to držati u ruci luksuznu erotsku igračku koja zavodljivo usisava na 5 načina. I što više? Možete upariti Pulse Union sa Svakom aplikacijom i dopustiti da vaše uzbuđenje bude diktirano na daljinu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Rave 2 Blue

    We-Vibe Rave 2 dizajniran je za čisti užitak, ciljajući G-točku i vaginalni otvor uz zadovoljavajuće vibracije za intenzivan vrhunac. Njegov uvrnuti oblik za užitak, glatki silikon i prilagodljiv kroj osiguravaju nezaboravno iskustvo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.