×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori plava

Artikli 97 za 128 od 184 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Otkrijte nove uzbudljive osjećaje uz jedinstveni Zumio alat! Eliptičnom rotacijom (ne vibracijom) postižete preciznu stimulaciju tamo gdje je vašem tijelu najpotrebnija. Vrh u obliku žličice pomaže u širenju poticajne energije i stvara nevjerojatan raspon iskustava! Birajte između 8 brzina i prilagodite intenzitet primijenjenim pritiskom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Tropical Tip Light blue

    Satisfyer Tropical Tip Connect mazi klitoris snažnim vibracijama kojima se također može upravljati putem aplikacije. Razigrani dizajn čini silikonski vibrator idealnim za početnike.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Želite ugoditi svojoj prostati? Samo s ovom igračkom! Može senzualno zagrijati i također intenzivno vibrirati sa 7 brzina i ritmova. Mekani silikon voljet će vaše tijelo kao i sofisticirani oblik koji će slušati vaše proporcije. Funkcija lupkanja nevjerojatno će iritirati prost, a vibracije u bazi će zadovoljiti vanjska osjetljiva područja. Zgrabi daljinski upravljač ili ga povjeri svom kolegi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom razbijača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Sve što vam je potrebno za najugodniju G-točku i stimulaciju klitorisa! Ovaj vibrator krije 2 motora i nudi vam nevjerojatnih 7 načina vibriranja. A ako se radije igrate sami sa sobom u kupaonici, možete se radovati, vibrator je vodootporan!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Sanjate li o divljim fantazijama s grješno moćnom igračkom koja neće zaboraviti nijedno vaše osjetljivo mjesto? Onda je Triple Orgasm tu za vas. To je trostruki vibrator koji će razmišljati o G-točki, klitorisu i anusu i svakom od tih mjesta ugoditi nevjerojatnim vibracijama. Doživite užitak kao nikada prije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer DUO 2 Blueberry

    Jedinstvena vrhunska igračka koja će osigurati da vaš život bude ispunjen zadovoljstvom, harmonijom i nevjerojatnim orgazmima. Womanizer Duo 2 će uz Pleasure Air tehnologiju oduševiti vaš klitoris, a drugi zakrivljeni dio će vibrirati točno na vašoj G-točki. Što implicira? Najbolji trenuci korisnosti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Rave 2 Blue

    We-Vibe Rave 2 dizajniran je za čisti užitak, ciljajući G-točku i vaginalni otvor uz zadovoljavajuće vibracije za intenzivan vrhunac. Njegov uvrnuti oblik za užitak, glatki silikon i prilagodljiv kroj osiguravaju nezaboravno iskustvo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za G-točku i vibrator za zeca u jednom. Zahvaljujući unutarnjoj žici može se slobodno podešavati i podešavati. Dva snažna motora maže klitoris i G-točku ugodnim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Rabbit Touch Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Tri snažna motora maže klitoris i G-točku, a split stimulator klitorisa ima dva kraka za intenzivniju stimulaciju klitorisa.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Tražite nove načine za igru udvoje? Ova igračka iznenadit će vas svojom multifunkcionalnošću koja ne ograničava vašu maštu! Masturbator, vibrator, dvostruka penetracija, sve što možete zamisliti sada je moguće. Mekano silikonsko tijelo i tri motora skrivena u njemu zajedno čine savršen dodatak za sve parove željne uzbuđenja. Uživajte u osjećaju kada je apsolutno sve moguće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Uzmite svoju orgazmičku sreću u svoje ruke uz novu verziju popularne igračke Lelo Nea 3! To je maleni vibrirajući masažer s lijepim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, raznolik intenzitet i uzorke vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 u paru ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mission Control Blue

    3,2,1 – paljenje: Doživite kozmičke vrhunce uz Satisfyer Mission Control i našu Air Pulse tehnologiju bez dodira! Ovaj mali dvostruki zračni pulsni vibrator savršen je za početnike zahvaljujući svom razigranom, kompaktnom dizajnu i nevjerojatnim značajkama.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Triple Oh Light Blue

    Oh, oh, ohhhh da! Jeste li spremni za vriske sličnog tipa? Uz Satisfyer Triple Oh, teško da možete odoljeti jer je iznimno svestran! Koristit će se za stimulaciju G-točke, klitorisa, a suprotnim dijelom možete masirati ne samo intimne dijelove, već i bilo koji dio tijela. Prepustite se uzbudljivom istraživanju svojih erogenih zona.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Želite nešto više od svoje omiljene Le Wand masažne glave? Opremite je ovim zgodnim nastavkom koji će zadovoljiti sva mjesta koja dotakne. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i pruža intenzivnu stimulaciju s apsolutnom preciznošću. Stimulirajte njime G-točku i klitoris istovremeno ili ga omotajte oko glavića, opojni orgazmi neće dugo trajati.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Planet Wand-er Blue-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresivan masažer koji ima sve što vam je potrebno za stimulirajuću masažu cijelog tijela i intenzivnu stimulaciju klitorisa. Jeste li spremni lutati svojim tijelom poput neistraženog planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Blue

    Ova vrsta vrtnje sigurno će vam ubrzati otkucaje srca: Satisfyer Spinning Rabbit 1 je zečji vibrator koji draži vaš klitoris snažnim vibracijama i vašim G-točkim vibracijama i rotacijom. Pripremite se za ovu novu i ugodnu dvostruku značajku!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Želite li doživjeti pravo uzbuđenje? Ali obratite pozornost! Prestižni i globalno popularni brend Svakom dolazi sa svojom najnovijom patentiranom tehnologijom koju predstavlja ova igračka. A što će vam Pulse Pure pokazati? Bit će to dubok užitak izazvan ciljanim sisanjem tijekom kojeg nećete moći spriječiti duboko stenjanje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Atropos vibrator zadovoljit će vas dvostrukom stimulacijom, ima ugodno mekan vrh i svilenkasto je gladak na dodir. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Ringer Blue

    Želite li na svom noćnom ormariću imati praktičan vibrator s nevjerojatnim funkcijama? Ringer je kvalitetna igračka koja vas sigurno neće razočarati. Ističe se udarnom funkcijom koja oduzima dah, a koju dodatno pojačavaju 2 prstena na tijelu koji se pomiču gore-dolje u 3 brzine. Tome su dodane vibracije za klitoris i vodootporan dizajn za igranje u kupaonici. Ostvarite svoje želje uz The Ringer!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Oslobodite niz treninga i praktičnih prednosti ovog luksuznog vibratora, prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nenametljivim? Ima sposobnost zgnječenja "dođi ovamo" i također ima 12 mogućih vibracija. Uživajte u ultra glatkom silikonu i uživajte u orgazmičkom ulju u INA VALU 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • AWAQ.U Vibrator 03

    Volite stil i kvalitetu? Ovaj vibrator iz Awaq.u ima trendi ljubičastu boju i izrađen je od vrhunskog silikona sa svilenkastom Soft Touch površinom. Njegov snažan motor ponudit će vam 10 intenzivnih i duboko vibrirajućih načina rada. Uživajte upravo na G-točki, njegov oblik će vam to omogućiti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Festival Vibe Pertes Blue

    Ovaj vibrator ima 10 funkcija vibracija, od škakljanja do potresa užitka. Također ima snažan motor, ali s tihim sustavom.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • AWAQ.U Vibrator 01

    Volite stil i kvalitetu? Ovaj vibrator iz Awaq.u ima trendi ljubičastu boju i izrađen je od vrhunskog silikona sa svilenkastom Soft Touch površinom. Njegova 2 snažna motora nude vam 10 intenzivnih i duboko vibrirajućih načina rada. Uživajte sada tri puta!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Oh My Gem Ardor Aquamarine

    Volite li lijepe stvari? Zato izdržite jer Ador vibrator će vrlo vjerojatno biti ljubav na prvi pogled! Gledate jedinstveno oblikovan, graciozan plavi vibrator s završnim kamenom u stilu akvamarina koji utjelovljuje slobodan duh. Budite strastveni, otvoreni i odvažni, s Adorom ćete uživati u svom uzbuđenju na kreativan i intenzivan način!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Star Trooper Shuttle Strong P-Spot Vibrator Blue

    Shuttle je savršen za stimulaciju prostate zbog svog oblika i veličine, a vibracije će vam pružiti iskustvo koje nije na ovom svijetu! Fleksibilni Startroopers P-spot vibrator Shuttle ima ultra jake vibracije u 5 ritmova i 5 brzina kojima se lako može upravljati tipkama + i –.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Želite nešto više od svoje omiljene Le Wand masažne glave? Opremite je ovim zgodnim nastavkom koji će zadovoljiti sva mjesta koja dotakne. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i pruža intenzivnu stimulaciju s apsolutnom preciznošću. Stimulirajte G-točku i klitoris istovremeno i uživajte u opojnim orgazmima!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Svakom Aylin Dark Blue

    Želite li biti zadovoljni tako da se doslovno tresete od uzbuđenja? Aylin će biti vaše najjače oružje s kojim ćete to sigurno postići. Ističe se u svojoj vrsti zahvaljujući funkciji pulsiranja u nožnom prstu, koja ugodno pogađa pravo mjesto. Osim toga, stimulira dvostruko, pa istovremeno godi i unutarnjem dijelu vagine i klitorisu. Birajte između 5 načina vibracije i 5 razina intenziteta i doživite najbolje vrhunce!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Želite nešto više od svoje omiljene Le Wand masažne glave? Opremite je ovim zgodnim nastavkom koji će zadovoljiti sva mjesta koja dotakne. Izrađen od visokokvalitetnog silikona, nevjerojatno je fleksibilan i pratit će vaše konture. Koristite ga za unutarnju ili vanjsku stimulaciju i uživajte u opojnim orgazmima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li baš ovaj masažer, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo mekim prvoklasnim silikonom sa senzualnim izbočinama. Njegov fleksibilni dizajn udobno leži u dlanu, a vi ćete moći odmah saznati kakav je osjećaj kada su vibracije usmjerene na vaš klitoris i njegovu okolinu. Zgrabite kontroler i istražujte na svoje zadovoljstvo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Teal

    Sanjate li o maloj uzbudljivoj tajni? Ovaj kompaktni i diskretni stimulator klitorisa izvana izgleda kao ruža, ali iznutra krije savitljivi jezik koji će svojim dubokim vibracijama izazvati uzbuđenje u cijelom tijelu. Čvrsto je i fleksibilno u isto vrijeme, a vjerujte, kada dođe trenutak kada mu pokažete svoj klitoris, nećete zadržavati dah dok uzbuđeno povlačite posteljinu. Dobijte zadovoljstvo i pažnju koju zaslužujete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NU Sensuelle Nubii Mika Wand Blue

    Nevjerojatna snaga vibracija, senzualno grijanje i turbo boost tehnologija, sve je to skriveno u ovoj relativno maloj vibracijskoj glavi. Omogućuje vam da beskrajno prilagodite svoje senzualno iskustvo! Nudit će vam 12 načina vibracije koji su prikladni za erotsko istraživanje i otkrivanje. Uživajte u užitku i putu upoznavanja vlastitog tijela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 184 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.