×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ljubičasta klitorisna

Artikli 33 za 64 od 319 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa ključ je orgazma, što svatko od nas zna. Međutim, i svatko od nas užitke doživljava malo drugačije. Neki vole intenzivno zadirkivanje, neki mekše. On razumije Trinity i svakoj ženi pruža ono što želi – zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ za otključavanje vaše tajne želje skriven je u nevinom i elegantnom tijelu. Lijepa ali moćna. Punjivo preko USB-a. Bit će savršen dodatak u vašoj torbici i poslužit će vam na putovanjima. Njegove tihe vibracije su potpuno diskretne, a vodootporan je čak i do dubine od 1 metar. Nudi vam 6 nevjerojatnih uzoraka vibracija i vjerujte da će biti s vama posvuda.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan solo seks ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti bolje nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her kombinira intimnu vakuumsku čašicu s vibrirajućim jezikom za lizanje. Duga, uska, baršunasto mekana ručka može se koristiti i kao vibrator. Izvrstan je za vanjsku stimulaciju poput tijekom nevjerojatnog oralnog seksa i za duboki užitak. Ekstra duga cijev pumpe pruža više prostora tijekom solo zabave ili zabave udvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite li doživjeti čistu radost? Dakle samo s tim vibratorom Sweet Smile! Izuzetno je fleksibilan i ima rotirajuće kuglice i funkciju potiska. Dotaknut će ne samo vašu G-točku, već i klitoris zahvaljujući dva motora. Uživajte u 10 načina vibracija i 5 načina rotacije/potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Beck Purple

    Za intenzivnu penetraciju i stimulaciju, luksuzni silikonski vibrator G-točke opremljen je da Vam pruža nevjerojatan užitak iz noći u noć. Oblik ove elegantne i elegantne igračke je gladak i blago zakrivljen s glavom poput penisa kako bi se osigurala savršena G-točka i stimulacija klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Dođite i otkrijte Lelov spektakularni trosmjerni zvučni masažer koji će jednom zauvijek promijeniti način na koji razmišljate o korisnosti! Upoznajte novi Enigma Wave. Temelji se na seriji Enigma i nudi sve što i njegovi prethodnici plus funkciju WaveMotion koja dolazi s njim. Uživajte s vama u snažnoj stimulaciji klitorisa zvučnim valovima te vibracijama i pokretima!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Glatka i zaobljena, glava ovog dildo vibratora ergonomski je nagnuta kako bi s lakoćom pogodila Vašu nedostižnu zonu užitka, dok par zečjih ušiju stoji u najboljem položaju kako bi stimulirao Vaš klitoris svjetlucavim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava - tu je svjetlosna ikona. MyMagicWand ima motor velike snage i također nudi nekoliko načina da popravi svoje funkcije. Možete stimulirati svoje erogene zone i živjeti orgazam koji vas čini dahom, ili čak možete masirati svoje umorne ili bolne miksere i tako dalje kako biste ublažili napetost i bol. Blagoslov pomoćnika nije za žene, nego za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Otkrijte užitak izvan ovog svijeta uz Pulse Galaxie. Za razliku od drugih stimulatora klitorisa, on gura i povlači zrak kako bi stvorio učinak usisavanja, dok postolje za punjenje projicira svjetlo zvijezda. Istražite 5 načina i 5 intenziteta usisavanja plus 3 načina prikaza zvijezda. Koristite Pulse Galaxie s aplikacijom SVAKOM za prilagodljivu igru na daljinu.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate li o jakim vibracijama? Ovu vibrirajuću glavu prestižnog brenda Bodywand rado će vam dati! Snažan je, precizan i glava mu je super glatka, tako da na dodir izgleda prekrasno luksuzno. Ekstra dugi kabel za utičnicu neće vas razočarati kao i fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bill Purple

    Ako su se stvari u spavaćoj sobi malo ohladile, Bill je ono što Vam treba. Stimulator parova s nečim drugačijim. Ovaj stimulator za parove, osim 12 funkcija vibracije i daljinskog upravljača za veću udobnost, ima dodatni stimulator klitorisa sa zečjim ušima koji će Vas ostaviti bez riječi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantni Trinity vibrator nudi zadivljujući trostruki užitak koji pruža odjednom i u isto vrijeme! Njegov promišljen dizajn uključuje čvrsto tijelo, snažan klitoralni stimulator i nevjerojatan stražnji stimulator. Svi vaši mokri snovi sada se mogu ostvariti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Purple

    Želite erotsku djevojku koja će vas sigurno razočarati? Snail Vibe postao je pravi profesionalac u području znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodite se svojim potrebama, pružite vam dvostruku stimulaciju i doživite najbolji orgazam za vas! Pobrinite se da imate sve što je potrebno i znajte da vas nijedna druga igra neće trebati.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Seksualno zdravlje jednako je važno kao i svako drugo zdravlje, slažete li se? Recite to s ovim mini vibratorom koji je savršen za trenutke samozaljubljenosti, kao i za uzbudljivu zabavu udvoje. Dosadit će vam 10 različitih načina vibracije, elegantan izgled i mala veličina zahvaljujući kojoj ga možete imati uza se u svakom trenutku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Snažan, puni kontakt Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator koji pruža maksimalnu pokrivenost vaših erogenih zona.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Vera Purple

    Kako bi bilo da si priuštite nezemaljski orgazam u samo nekoliko minuta? Ova šarmantna ljubičasta igračka iznenadit će vas svojom spretnošću. Koristi tehnologiju pulsirajućeg zraka, tako da može izazvati osjećaj usisavanja na vašem biseru užitka. Izrađen je od nevjerojatno mekog silikona i svidjet ćete se njegovom dodiru. Nabavite igračku u kojoj se osjećate dobro, zaslužili ste je!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer OG Aubergine

    Womanizer proizvodi savršeni su u svakom pogledu, a ništa drugačiji nije ni ovaj apsolutni novitet koji će vam oduzeti dah. Womanizer OG je prvi vibrator na svijetu koji koristi jedinstvenu tehnologiju Pleasure Air za ciljanu stimulaciju G-točke. Dodajte tome vibracije i krenite na nevjerojatno orgazmičko putovanje.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Najviše od svega volite oralni seks i biste li ga voljeli svaki dan? Vaš san će se ostvariti s Paloqueth moćnim vibratorom za sisanje klitorisa! Koristi jedinstvenu tehnologiju vakuumskog usisavanja i vaš klitoris se usisava slično oralnom seksu. Doživite ono što on jest i nećete htjeti živjeti bez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Doživite jedinstveno uzbudljive osjećaje s ovim prijateljem iz dana u dan! Taplastic Vibe je stimulator klitorisa s elementom koji vibrira. Zadivit će vas sa 6 različitih načina tapkanja koji će vas baciti na koljena. Otkrijte njegovu čaroliju, bit će bolji od oralnog seksa!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 319 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.