×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ljubičasta klitorisna

Artikli 97 za 128 od 319 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najbolji ruž u vašoj kozmetičkoj torbici! Viblips nije bilo kakav ruž za usne, to je vibrator zabavnog i diskretnog oblika koji uvijek možete imati sa sobom. Znamo da nije sve u izgledu, bitne su i funkcije, stoga mirne savjesti možemo preporučiti Viblips, njegove vibracije opijaju bez daha!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neodoljivo ljubičasti vibrator zadovoljit će ne samo vašu G-točku, već i klitoris. Vrlo tih i moćan Feelz Toys Fonzie je vodootporan i ima 7 načina divljih vibracija, stoga odaberite svoj omiljeni!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trostruka stimulacija i ekstra jake vibracije! Ovaj Javidov vibrator elegantnog je oblika i izrade koji će se pobrinuti za sva vaša osjetljiva područja. Mali remen s mekanim jezicima milovat će klitoris, jajca će se pobrinuti za analni užitak, a dobro će doći i vagina te G-točka. Uživajte na sve ili ništa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 – originalna Womanizer Pleasure Air tehnologija u kombinaciji s pet novih živih boja proizvoda i dvije više razine intenziteta, dok je i dalje vodootporan i punjiv preko USB-a – po razumnoj cijeni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Mali ili praktičan vibrator s kojim možete učiniti više od svega o čemu možete razmišljati. Jedno je teško vibrirati i pohvaliti svog mališana, možete se zabaviti jedno s drugim. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a napajaju ga 3 AG13 baterije i njegovo pakiranje.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Riješite se senzacionalno jakih vibracija dijelova tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Budite očarani uzbudljivim vibracijama ovog šarmantnog Rocks-Off vibratora. Nudi vam 10 funkcija vibriranja i možete ga udobno usmjeriti na najosjetljivija mjesta koja jedva čekaju da se upoznaju s ovom šarmantnom igračkom. Prepustite se i gledajte kako cvijeće orgazma cvjeta na livadi uzbuđenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Jači, ljepši i diskretniji, upravo to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bruno Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite Bruno, pristupačan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Vrh za stimulaciju G-točke je ugodne teksture i pametno zakrivljen. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Bruna u svoju spavaću sobu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Komplet pun užitka! Usrećite sebe i svog kolegu s njom, jer ona sadrži igračke za kojima će on i ona poludjeti. 12 erotskih pomagala iz ovog seta začinit će vaše krevetne igre, uživati u raznolikosti, novim iskustvima i jedinstvenim osjećajima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Set Wild Berries

    Ljubičasti svjetlucavi set s puno zabave za malo novca! Otkrijte uzbuđenje u društvu erotskih pomagala, uživajte u nestašnim igrama i eksperimentirajte sa svojim grlom. You2Toys Set Wild Berries bit će posebno prikladan za početnike i manje zahtjevne ljubitelje igračaka za odrasle.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Postignite veliko O bez micanja prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On nudi vam 10 eksplozivnih načina vibracije kojima se može upravljati praktičnim bežičnim daljinskim upravljačem. Igrajte solo ili s partnerom, kod kuće ili vani!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Snažan, fleksibilan, moćan i iznad svega za vas oboje! Takav je ovaj šarmantni ljubičasti vibrator s 3 diskretno tiha, ali u isto vrijeme moćna motora koje možete koristiti pojedinačno ili sve zajedno. Oblik igračke prilagođen je ženskom i muškom tijelu i otvara vrata u svijet uobičajenih orgazama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje nisu zadovoljene, tužni ste i trebate navijanje? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, spremna da ti donese sreću! Ugodno je glatka, prekrasno fleksibilna i savršeno oblikovana kako bi zadovoljila i g-točku i klitoris. Zanese se sa 7 intenzivnih načina rada i doživi orgazam za orgazmom iz noći u noć.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Sjajno iskustvo granice i isporuka najboljih luksuznih erotskih igračaka! Upoznajte vijest pod imenom Enigma. Potaknite činjenicu da G-točka i klitoris stimuliraju i doprinose njihovoj sposobnosti da prežive krajnji orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego što napustite dom. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj maleni čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unijet će uzbudljivu raznolikost u vaš ljubavni život! To je mali, ali super snažan vibrator koji ćete obožavati sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The LingO Purple

    S Lingom će to biti pravo lizanje! Stavite ga na jezik i odjednom je oralni seks obogaćen uzbudljivim i nježnim vibracijama. Vau vau vau! Motor je sitan, pa se jezik neće gaditi. A sa svojom dragom uz ovaj vibrirajući prsten na jeziku, priuštit ćete si apsolutni užitak! Voliš li svoju ženu? Zato to učinite njezinim ustima s vibratorom na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrator u stilu zeca s višebrzinskim vibracijama. Stimulirajuće brazde i prepoznatljiv žir pružaju maksimalan užitak. Usisna čašica znači da je zabava bez ruku moguća i da je igračka kompatibilna i s pojasevima. Bunny Deluxe je vodootporan i stoga se može koristiti u kadi ili tušu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Uz 3 snažna motora, model Double Flex njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne s istom pažnjom. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ništa ne voli toliko kao kad se nečiji okretni jezik poigra s njezinim klitorisom. Izvukla je svoju novu ljubičastu igračku iz torbice i nasmiješila se, danas će biti dobro.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elmer Purple

    Je li vam draža elegancija, učinkovitost i performanse po razumnoj cijeni? Elmer vibrator iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo zavodljivo tijelo oblikovano je tako da miluje vaša osjetljiva područja iznutra i izvana, a njegova 2 motora pokazuju vam 12 načina vibracija. Zaljubite se u njegov mekani silikonski materijal i imajte vjernog ljubavnika za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedne od najboljih marki na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Funkcija Cruise tada osigurava da će se razina stimulacije povećati dok gurate Son bliže svom tijelu. Priuštite si elegantnu igračku i beskrajna orgazmička iskustva!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ovaj mali, ali praktičan vibrator pretvara vaš prst u savršenog davatelja užitka. Nazubljeni dio za stimulaciju obećava beskrajno zadovoljstvo ne samo na klitorisu, već gdje god želite. Zaljubit ćete se u glatki silikon od kojeg je napravljen, kao i u 10 različitih razina vibracija i nevjerojatnu snagu do 11.000 okretaja u minuti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Faust Purple

    Volite li oralni seks najviše od svega? S ovim stimulatorom moći ćete ga lako imati svaki dan, njegov praktični jezik dosljedno će se brinuti o vama u 12 načina. Kad poželite nešto drugo, samo ga okrenite i uživajte u vibracijama unutar vagine usmjerenim na G-točku. Vaš najbolji ljubavnik u vašim rukama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Trebate li promjene u svom intimnom životu? Ta promjena može biti nova erotska igračka koja će vam pružiti potpuno nova i neviđena iskustva, na primjer Dreamy. To je divan stimulator s produljenom silikonskom glavom i vrhom za apsolutno preciznu stimulaciju. Glava mu vibrira i kreće se u ritmu koji će goditi vašem klitorisu, stoga uživajte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S ovim vitkim zgodnim muškarcem stići će kamo god treba, pa čak i u orgazmični raj! Radi se o klasičnom obliku koji je testiran tijekom vremena i tada ćete sami provjeriti 7 različitih funkcija. Kakve god bile vaše fantazije, ispunite ih u spavaćoj sobi ili u kupaonici uz vodootporni i punjivi Slim vibrator iz Evolveda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 319 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.