×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ljubičasta klitorisna

Artikli 161 za 192 od 319 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovaj vibrator Jimmy K., čija će vas dva motora rastrgati iznutra i izvana!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Samo s ovim vibratorom doživjet ćete stimulaciju koja oduzima dah kojoj neće biti premca! Njegov ekskluzivni dizajn pruža ugodno iskustvo pri svakom dodiru, a njegov oblik točno zna gdje je G-točka. I što je najbolje – pomicanje trake za stimulaciju klitorisa u 4 načina. Zatvorite oči i uživajte u 12 načina vibracije i istanjenih izbočina na vašem biseru užitka!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opija vas intenzivnom stimulacijom g-točke pulsirajućom pritisnom lopticom, ali i vibracijama koje će ciljano stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u nebesa? Punjivi Vive Ring Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosađuje vam jedinstveni prsten integriran s glatkim silikonskim tijelom koje se pomiče gore-dolje, izazivajući nepogrešivu uzbudljivu stimulaciju. Prsten će vas oduševiti s 10 brzinskih modova i nećete propustiti omiljene vibracije u 10 modova. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikad prije nije bilo ovdje, vibracije i funkcije napuhavanja u jednom prekrasnom ružičastom vibratoru iz Pretty Love! Ovaj novi jedinstveni vibrator ima dvije točke vibriranja i funkciju napuhavanja zahvaljujući kojoj će vas savršeno ispuniti zadovoljstvom. Zato uživajte!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvostruki vibrator za dvostruku zabavu! S tim vibratorom na baterije ostvarujete svoje erotske snove i želje bilo u paru ili samo sa sobom. Ramena mogu stimulirati vaginu i anal u isto vrijeme ili ih možete koristiti za štipanje bradavica, klitorisa ili testisa. Izuzetno su mekane i fleksibilne te imaju različite širine. Uživajte u 10 uzbudljivih načina vibracija.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Purple

    Kultni dvostruko stimulirajući "zečić" za sve moderne boginje! Hera je najmekši i najelegantniji vibrator za zeca na svijetu. Njegov mekani, blago valoviti vrh dat će vam duboke vibracije izravno na G-točku, dok će fleksibilna traka stimulirati klitoris. Čeka vas savršena orgija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Soyo Purple

    Želite višestruko povećati svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Soyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Plus

    Biste li voljeli malo začiniti svoju ljubavnu vezu sa svojom dragom? Satisfyer Partner Plus je tu da ispuni vaše želje. Sakriva 2 snažna motora i tijekom kontakta će zadovoljiti oba partnera. Umetnite ga u vaginu i uživajte u vibracijama na svim osjetljivim mjestima, nova iskustva će biti nezaboravno uzbudljiva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Zajedno do vrhunca! Ova igračka za parove kombinira prsten za penis i testise s fleksibilnim vibratorom i stimulatorom klitorisa. Nakon što se prstenovi postave na penis i testise, ravni vibrator stimulirajuće teksture smjestit će se na penis i učiniti penetraciju ugodnijom. Dame, bez brige, zahvaljujući valovitom stimulatoru i klitoris će doći na svoje. Zaključak - ovo će biti opojna stimulacija za sve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Snažan, fleksibilan, moćan i iznad svega za vas oboje! Takav je ovaj šarmantni ljubičasti vibrator s 3 diskretno tiha, ali u isto vrijeme moćna motora koje možete koristiti pojedinačno ili sve zajedno. Oblik igračke prilagođen je ženskom i muškom tijelu i otvara vrata u svijet uobičajenih orgazama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Tražite li igračku u kojoj ćete oboje uživati? Doppio je upareni vibrator s 2 fleksibilne ruke koje ostaju u položaju u kojem ih savijate. Nudi mnogo mogućnosti da isprobate nešto novo prema vašim erotskim idejama. Koristite ga tijekom predigre ili tijekom seksa, gdje će vam daljinski upravljač olakšati odabir načina rada vibracije.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Senzualni dodir i iritacija na razini po vašem izboru? Luksuzni vibrator Je Joue Due pobrinut će se za vašu G-točku i klitoris, a vi ćete ga prilagoditi tako da odgovara jedinstvenim konturama vašeg tijela. Tada je sve što trebate učiniti je upariti to s aplikacijom i uživati u uzbudljivom drhtanju, koje će se polako, ali sigurno pretvoriti u opojno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite isprobati nešto novo i začiniti svoje ljubavne igre u dvoje? Isprobajte ovaj praktični vibrator! Dizajniran je za udobno nošenje tijekom seksa, pri čemu će istovremeno stimulirati klitoris i G-točku. Naravno, na svoje će doći i penis koji će također osjetiti vibracije. Birajte između 10 funkcija vibracije i dosegnite zajednički vrhunac.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Dame, dovedite se u ekstazu s ovom nevjerojatnom igračkom za stimulaciju klitorisa. Očarat će vas njegova ljubičasta boja, džepna veličina i jedna moćna brzina.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ovaj elegantni i čvrsti masažer G-točke izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a i pogodit će pravo mjesto za nesputane orgazme! Korištenje ove 13 cm duge "ljubavne rakete" vrlo je jednostavno, samo ga okrenite za pokretanje, zaustavljanje ili otvaranje za zamjenu jedne AA baterije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ovo je nova upotreba električne energije iz ograničene serije Rocks-Off kako bi se osiguralo da je vaš čisti stop 7 puta jači! Originalni RO-80mm svijet je bestseler Rocks-Off suočen s intenzivnim vibracijama kože koja vas udara po koljenima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Seksualno zdravlje jednako je važno kao i svako drugo zdravlje, slažete li se? Recite to s ovim mini vibratorom koji je savršen za trenutke samozaljubljenosti, kao i za uzbudljivu zabavu udvoje. Dosadit će vam 10 različitih načina vibracije, elegantan izgled i mala veličina zahvaljujući kojoj ga možete imati uza se u svakom trenutku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ova sićušna masažna glava u potpunosti potvrđuje tvrdnju da je lijepo što je malo! Usrećite se ili ga poklonite nekome do koga vam je stvarno stalo. Kameni ukras na dnu je užitak za oči a snažna vibrirajuća funkcija glave je užitak za klitoris, to svaka žena želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Diamond vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegova mekana površina sa zanimljivom teksturom skriva 10 uzbudljivih načina vibracija za iznimno zadovoljavajuće iskustvo. Nađite pomoćnika koji će biti elegantan kao i vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najbolji ruž u vašoj kozmetičkoj torbici! Viblips nije bilo kakav ruž za usne, to je vibrator zabavnog i diskretnog oblika koji uvijek možete imati sa sobom. Znamo da nije sve u izgledu, bitne su i funkcije, stoga mirne savjesti možemo preporučiti Viblips, njegove vibracije opijaju bez daha!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Mali ili praktičan vibrator s kojim možete učiniti više od svega o čemu možete razmišljati. Jedno je teško vibrirati i pohvaliti svog mališana, možete se zabaviti jedno s drugim. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a napajaju ga 3 AG13 baterije i njegovo pakiranje.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ za otključavanje vaše tajne želje skriven je u nevinom i elegantnom tijelu. Lijepa ali moćna. Punjivo preko USB-a. Bit će savršen dodatak u vašoj torbici i poslužit će vam na putovanjima. Njegove tihe vibracije su potpuno diskretne, a vodootporan je čak i do dubine od 1 metar. Nudi vam 6 nevjerojatnih uzoraka vibracija i vjerujte da će biti s vama posvuda.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego što napustite dom. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj maleni čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unijet će uzbudljivu raznolikost u vaš ljubavni život! To je mali, ali super snažan vibrator koji ćete obožavati sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Budite očarani uzbudljivim vibracijama ovog šarmantnog Rocks-Off vibratora. Nudi vam 10 funkcija vibriranja i možete ga udobno usmjeriti na najosjetljivija mjesta koja jedva čekaju da se upoznaju s ovom šarmantnom igračkom. Prepustite se i gledajte kako cvijeće orgazma cvjeta na livadi uzbuđenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S ovim vitkim zgodnim muškarcem stići će kamo god treba, pa čak i u orgazmični raj! Radi se o klasičnom obliku koji je testiran tijekom vremena i tada ćete sami provjeriti 7 različitih funkcija. Kakve god bile vaše fantazije, ispunite ih u spavaćoj sobi ili u kupaonici uz vodootporni i punjivi Slim vibrator iz Evolveda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 319 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.