×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna specijalni

Artikli 129 za 160 od 172 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stoji uz vaše hlače, a njegove tihe vibracije primijetit ćete vi ili vaš ljubavnik kojemu možete povjeriti plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu nad tvoje zadovoljstvo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Neka vaše zadovoljstvo procvjeta uz ovu prekrasnu ružičastu ružu. Iznenadit će vas svojim ugodno savitljivim laticama i okretnim jezikom koji će vas milovati uz 9 načina vibracije od nježne do divlje. Okrenite ga i koristite dršku za prodiranje, fleksibilan je, pa se lijepo prilagođava vašem tijelu i također vas omamljuje s 9 načina vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Mala, senzualna, simpatična, originalna i nadasve moćna erotska igračka za masažu u obliku makarona postat će omiljeni slatki porok vašeg klitorisa. Ova delicija nudi vam širok raspon brzina i načina vibracija, od blagih vibracija do intenzivnih načina za avanturu. Izrađen je od svilenkasto mekog medicinskog silikona, koji je naravno potpuno siguran za tijelo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Luksuzna, moderna i neodoljiva igračka koju će vaša vulva voljeti, kladite se! OhMyC će se udobno opustiti u vašem dlanu i razveseliti vas rotirajućom perlicom koja će nježno i divlje masirati vaš klitoris i njegovu okolinu. Uživajte u 3 razine intenziteta i uzbuđenja koje će biti samo vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Razgovarajte o onome što volite! Ovaj zabavni vibrator ima oblik crvenih usana, koje su relativno male i izrađene od mekog silikonskog materijala. Dopustite im da vas ljube tamo gdje vam se najviše sviđa i biraju između 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Za najtočniju stimulaciju! Ova erotska igračka će vas osvojiti svojom sposobnošću da intenzivno stimulira jedno mjesto. Ima 3 nastavka i uz njega ćete uživati i u predigri i u trenucima samozaljubljavanja. Birajte između 10 načina vibracija od nježnih do jakih i igrajte se mirno u vodi, jer je stimulator vodootporan!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Luksuzna, moderna i nesalomiva igra igračka kojom će vas nazvati vaša vulva! OhMyC da možete ostaviti svoj dlan i razveseliti vas rotirajućim zrncima mlijeka koje nježno i divlje masiraju vaš klitoris i njegovu okolinu. Koristite na 3 razine intenziteta i intenziteta vaše kože.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Jeste li u iskušenju isprobati nešto novo i učiniti romantične trenutke još ugodnijim? Lovelife prstni vibrator bit će pravi alat za sve koji žele doživjeti intenzivnija iskustva, a pritom tolerirati kvalitetan i moderan dizajn. Zahvaljujući ergonomskom obliku i snažnim vibracijama, prikladan je ne samo za predigru već i za vođenje ljubavi. Uživajte u njemu i vodite ljubav još više!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najbolja stimulacija je najtočnija stimulacija! Ovaj vibrator je napravljen tako da možete iritirati najosjetljivija mjesta na tijelu. Njegova mala fleksibilna glava pomoći će vam da otkrijete uzbudljiva iskustva, a 3 + 7 vibrirajućih postavki i uzoraka učinit će vaše ugodne osjećaje raznolikim i senzualnim. Neka bude lijepo i točno!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li baš ovaj masažer, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo mekim prvoklasnim silikonom sa senzualnim izbočinama. Njegov fleksibilni dizajn udobno leži u dlanu, a vi ćete moći odmah saznati kakav je osjećaj kada su vibracije usmjerene na vaš klitoris i njegovu okolinu. Zgrabite kontroler i istražujte na svoje zadovoljstvo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Jeste li avanturistički raspoloženi i volite otkrivati? Kolekcija erotskih igračaka Sparkling pomaže ženama da blistaju i uživaju u životu. Uključuje funkcionalne i elegantne igračke koje su tu samo za vaš užitak i užitak. Među njima je i ovaj Alexandra vibrator s tankim i preciznim krajem, kojim ćete maziti sve osjetljive točke. Birajte između 3 različite silikonske navlake za vrh i 10 frekvencija vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Jeste li oduvijek bili romantična duša? Ova puna ljubavi igračka u obliku srca je samo za vas! Ujedno je i savršen dar za svaku priliku za osobu do koje vam je jako stalo. Na prvi pogled Mon Luv je apsolutno lijepo i elegantno srce koje predstavlja dvije igračke u jednoj. Odvojite dva dijela i upoznajte okretni jezik s 5 funkcija lizanja za stimulaciju klitorisa ili uživajte u senzualnom sisanju s 5 funkcija za koje je sposobna druga polovica srca.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Svi znaju da je 2 više od 1! Ova sjajna igračka oduševit će vas s 2 korisna kraja! Vakuumska pumpa s jedne strane i genijalno zakrivljeni vibrator s druge strane. Odaberite između 7 ritmova vibracija, napunite igračku putem USB-a i ponesite je sa sobom čak iu kadu jer je vodootporna!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Pitate se kako i čime utažiti žeđ za seksualnim užitkom? Tulip je odgovor! Riječ je o multifunkcionalnom vibratoru koji vrlo realistično podsjeća na pravi tulipan. Ima 3 meke i ugodne latice u kojima se krije snažan motor. Zafrkavajte gdje god želite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Želite li svom voljenom kolegi pripremiti iznenađenje pune ljubavi? Ova kutija srca bit će savršena za to! Sadrži 14 uzbudljivih darova u kojima ćete zajedno uživati. Svaki dan možete otvoriti jedan prozor i zajedno uživati u 14 dana seksi eksperimenata. Molimo oboje i dajte novu dimenziju svom seksualnom životu!

    119 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 2

    Satisfyer kutija za partnere učinit će još zabavnijim vođenje ljubavi: s partnerskim Joy Double vibratorom i prstenom za penis Royal One, oba partnera uživat će u senzualnim vibracijama. Obje igračke mogu se kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Curve Massager

    U svim intimnim trenucima uživajte sami ili zajedno sa svojim partnerom. Ovaj vibrator sa štapićem Rosy Gold idealna je igračka za vanjsku stimulaciju. Vibrirajuća glava ima 10 postavki s kojima možete, osim klitorisa, stimulirati i druge osjetljive dijelove poput bradavica.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Svestranost, intenzitet, snaga i istraživanje riječi su koje definiraju novi DEXTER. Sve u jednom, svestrani masažer koji uključuje 10 snažnih načina vibracije od blagih do vrlo jakih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel Vam ponovno nudi novi proizvod koji će Vas natjerati da pričate o njemu i vrištati od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Igračka svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Ako niste sami za senzualnu intimnu masažu, želite li tijelo ostaviti na hladnom mjestu? Paloqueth masažna glava dizajnirana je da vam pruži sve vaše snove o masaži. Vaša nova glava osigurat će vam 5 sati rada i 10 puta vibracije. Držite se za ruku i otiđite na kraju svog dana.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Luksuzna Le Wand punjiva masažna glava, elegantne crne, pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu od najkvalitetnijeg silikona. Pustite je da vas razmazuje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 172 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.