×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna

Artikli 65 za 96 od 135 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Ponekad nam i oni najmanji donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju, pustite svoj klitoris u raj i pokažite vam opojne orgazme urina za nekoliko minuta. Omogućite vam da možete pokazati sve korisne prednosti i uživati u vizualnim prednostima prekrasnog dizajna borbe.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Vibe Pad Double Vibration with Remote Control Black

    Vibe Pad je inovativni vibracijski jastučić opremljen s dva motora koji vibriraju na dva ergonomska mjesta, savršen za stimulaciju erogenih zona bez ruku. Vibe Pad ima 10 različitih načina vibracije kojima možete jednostavno upravljati priloženim bežičnim daljinskim upravljačem.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Tražite li odgovarajuću masažnu glavu za pravilnu stimulaciju i odgovarajuću masažu? Upoznajte se s Megawandom! To je punjivi stimulator za beskrajne orgazmičke kombinacije. Nudi vam 20 načina rada vibracije i 8 postavki intenziteta, što je 160 različitih opcija! Neka fleksibilna silikonska glava nježno stimulira klitoris ili bilo koje mjesto na vašem tijelu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte cijelo tijelo ili stimulirajte osjetljiva područja tom Shaka vibrirajućom glavom! To je svestrana igračka lijepog dizajna. Zahvaljujući fleksibilnom vratu, stiže gdje god su potrebne njegove vibracije i nudi vam 3 postavke vibracije i 5 brzina. U paketu ćete pronaći i šarmantnu torbu koja može postati kućica za glavu ili je možete nositi kao seksi torbicu. Uživajte u opuštajućoj ili stimulirajućoj masaži kad god poželite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Believer Iridescent Turquoise

    Believer će vam dati krila da se odvažite, eksperimentirate i u potpunosti proživite iskustva koja oduzimaju dah sami ili s voljenom osobom. Uz ekskluzivni Flapping dizajn, simbioza između tijela i vjernika je stvarna.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidiš li zmaja? Ova promišljena, lijepa i inovativna igra vašem će tijelu pokazati nove i dobre izbore i ukuse. Inovacija Twitch koja neometano masira klitoris, povećava protok krvi i može vam učinkovito pomoći kod suhe vagine. Ima dva prikladna jezika i poticaj stimulativnih žljebova, koji su bolji za klitoris, čine ga čistim slijeganjem i onda čitaju najbolja legla. Pročitajte više, morate!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konačno je ovdje! Prekrasna vibrirajuća glava podešena do savršenstva. Diskretno je tih i moćan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njom možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, pa će vam se svidjeti njegov dodir. Drška je izrađena od istog silikona pa je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži svih vremena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Teško je ustati ujutro i obično još nekoliko puta odgađate alarm? Probudite se uz uzbudljive vibracije i uživajte u orgazmičkom usponu u koji ćete se zaljubiti! Magic Umi je pametni vibrator s 2 motora i ergonomskim dizajnom kojim se može upravljati putem aplikacije u telefonu, u kojem ćete, osim u postavljanju alarma, uživati u kreiranju vlastitih načina vibracija, daljinskoj kontroli vibracija i drugim interaktivnim funkcijama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Želite li doživjeti uzbuđenje koje oduzima dah na vašim avanturističkim putovanjima? Predstavljamo vam našeg novog suputnika pod imenom SONA 2 Travel prestižnog brenda Lelo. To je malo zadovoljstvo putovanja za trenutnu pomoć u orgazmu gdje god se nalazili. Priuštite si stimulaciju klitorisa koja oduzima dah, iskustvo ispunjeno užitkom i zadovoljstvom, a vi trčite potpuno opušteni zahvaljujući legendarnim zvučnim valovima.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Napokon je tu! Lijepa vibrirajuća glava divljaka. Oboje su diskretni i moćni. Glava je prekrasno savitljiva pa je možete držati uz nju, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, tako da je možete dodati. Drška je izrađena od istog silikona i može se koristiti i koristiti u najmodernijoj masaži svih opterećenja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Cato Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Cato pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 strastvenih funkcija pulsiranja za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Ponekad nam i oni najmanji donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju, pustite svoj klitoris u raj i pokažite vam opojne orgazme urina za nekoliko minuta. Omogućite vam da možete pokazati sve korisne prednosti i uživati u vizualnim prednostima prekrasnog dizajna borbe.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box pogodan je za sve parove koji žele zajedno doživjeti uzbudljivu avanturu. Paket uključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy i vibrator za gaćice Sexy Secret koji se može kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Sanjate li nakon prvoklasnog zadovoljstva? Povjerite svoje želje ovom zecu, koji će ih rado čuti. Opijat će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz uzbudljivu 3-brzinu, a također i vibracijama koje će namjerno iritirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim značajkama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte s njim u opojnim orgazmima koji će lako postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Laya III Pro Soft Violet

    Žudite li za užitkom cijelog tijela? Ovo je Laya, ona će vam trljati kožu i dodirivati vas zavodljivim vibracijama. Osjetite njezine pulsirajuće pokrete duboko ispod površine svoje kože i pustite da uzbuđenje raste dok ne budete spremni eksplodirati.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Tražite li svestrani set prekrasnih čepova nevjerojatnog oblika? G-Play će zadovoljiti vaše zahtjeve! Sadrži 3 igle različite veličine sa 6 funkcija vibracije! Izrađene su od visokokvalitetnog silikona, a motor se može ukloniti, tako da u njima možete uživati bez vibracija. Uživajte u jednostavnom radu, USB punjenju i vodootpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Samo s ovom vibrirajućom i elektrostimulirajućom igračkom uvijek i svugdje ćete stenjati od užitka! To je diskretna ugoda koja se skriva u vašim gaćicama dok vi ili vaš partner hvatate daljinski upravljač i birate intenzitet ne samo vibracija već i intenzivnih elektrostimulacijskih impulsa. Nakapajte lubrikant na bazi vode i uživajte u još jačim osjećajima!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Bezvremenski kultni oblik, impresivna snaga i izvedba bez premca za otkrivanje nove razine strasti, ovo je Rock-off Chick Diva. Ugađali su ga najiskusniji stručnjaci kako bi istovremeno stimulirali klitoris i G-točku na najugodniji način. Snažni dva neovisna motora ergonomski su smješteni ispod fleksibilnih baršunasto mekih udubljenja koja čvrsto prianjaju uz vaše tijelo i ljuljaju vas do božanskog vrhunca. Zato zgrabite kontroler i krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Dream Glow

    Želite li imati slatke snove? Priuštite si blaženi užitak prije spavanja s ovom divnom igračkom kao iz bajke. Oduševit će vas pulsiranjem zraka koji izazivaju najbolje uzbuđenje klitorisa. To je dragulj dizajna koji će se isticati na svakom noćnom ormariću, a u njegov prvoklasni mekani silikon zaljubit ćete se na prvi dodir!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Još intenzivnija stimulacija nego s klasičnom masažnom glavom! Jedinstvenost Brush Crusha leži u ravnoj teksturnoj glavi koja će vas još više iritirati. Njime mazite klitoris ili druge erogene zone na tijelu i birajte između 20 različitih postavki vibracije i 8 razina intenziteta!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Želite li osjetiti apsolutno zadovoljstvo duboko u sebi? Pulse Union će vam pokazati ciljanu stimulaciju koja oduzima dah i izaziva ovisnost na točnom mjestu gdje se rađa pravo blaženstvo. Isprobajte kako je to držati u ruci luksuznu erotsku igračku koja zavodljivo usisava na 5 načina. I što više? Možete upariti Pulse Union sa Svakom aplikacijom i dopustiti da vaše uzbuđenje bude diktirano na daljinu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom razbijača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Kunića nikad dosta! I to nije bilo kakav zec, to je igračka s trostrukom snagom, jer je već na prvi pogled elegantan i multifunkcionalan. Dakle, prije svega će milovati vaginu i posebno G-točku s 10 načina vibracije u ugodnoj kružnoj teksturi. Istovremeno će i vaš klitoris doći na svoje zahvaljujući fleksibilnoj traci koja također može vibrirati u 10 načina. Kada igračku okrenete, otkrit ćete kljun koji nudi osjećaj poput usisavanja s 3 brzine za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Dopustite da vas zavede vanjska stimulacija vulve i perineuma ili pretvorite ovu luksuznu igračku u tren oka u vibrator G-točke. Dva snažna motora očarat će vas gromoglasnim vibracijama i tresti ćete od užitka, koju god kombinaciju odabrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Uzmi svoju orgazmičku sreću u svoje ruke s novom verzijom popularne igračke Lelo Nea 3! Ovo je mali vibrirajući masažer s prekrasnim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, različite intenzitete i obrasce vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 kao par ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Mini Coco Red

    Malo zadovoljstva za vaš apsolutni užitak! Mini Coco je u naš e-shop stigao iz Francuske i ne nedostaje mu tipičnog francuskog šarma. Brine se o vašem klitorisu stvarajući val pritiska koji simulira usisavanje s 10 razina intenziteta kroz uzbudljiv vakuum. Imajte ga stalno uz sebe i uživajte u slasnim orgazmima godinu dana od nekoliko sekundi kad god poželite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Vaš noćni ormarić vapi za ovom luksuznom igračkom Lelo x Diesel SONA Cruise, čujete li je i vi? Karakteristična žarko crvena boja na njemu će jednostavno doći do izražaja. Ali dosta o izgledu, on je važan, pogotovo u ovom crvenom limitiranom izdanju, ali funkcija je uvijek najvažnija!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 135 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.