×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna

Artikli 97 za 128 od 135 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Upoznajte Duet, relativno mali vibrator koji ima sićušne izbočine za stimulaciju s jedne strane i potpuno glatku površinu s druge strane. Poslužit će vam za uzbudljivo iritiranje vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa ili bradavica, ali i za plitke penetracije. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Rotating Vulva Massager

    Ekspert za luksuz na vašoj najosjetljivijoj vrućoj točki! Rotirajuća masaža vulve je zadivljujući vibrator s praktičnim rukohvatom za solo ili ljubavne igre u paru. U raj će vas odvesti njegova središnja vibrirajuća kuglica kao i 5 malih kuglica koje su raspoređene okolo i ugrađene u svilenkasto mekani silikon. Neka vaša vulva, a posebno klitoris budu uzbudljivo milovani.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opijet će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz energične udare, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Uzmite svoju orgazmičku sreću u svoje ruke uz novu verziju popularne igračke Lelo Nea 3! To je maleni vibrirajući masažer s lijepim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, raznolik intenzitet i uzorke vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 u paru ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Postignite veliko O bez micanja prstom! Ultimate Butterfly Strap-On nudi vam 10 eksplozivnih načina vibracija kojima se može upravljati praktičnim bežičnim daljinskim upravljačem. Igrajte solo ili s partnerom, kod kuće ili vani!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom srebrne i ružičaste. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Želite li doživjeti pravo uzbuđenje? Ali obratite pozornost! Prestižni i globalno popularni brend Svakom dolazi sa svojom najnovijom patentiranom tehnologijom koju predstavlja ova igračka. A što će vam Pulse Pure pokazati? Bit će to dubok užitak izazvan ciljanim sisanjem tijekom kojeg nećete moći spriječiti duboko stenjanje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy True Indulgence Deep Teal

    Je li to okretan jezik ili radije uzbudljivi prodori? S ovim vibratorom možete uživati upravo u onome što želite. Izrađena je od baršunasto mekanog silikona i ima dva korisna kraja. S jedne strane nalazi se senzualni jezik za savršenu simulaciju oralnog seksa, a drugi dio namijenjen je unutarnjoj stimulaciji G-točke. Otkrijte svoje tijelo i uzbudljiv potencijal koji nosi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Upoznajte Amour, relativno malen vibrator sa vrhom u obliku srca koji će vam pružiti razigrane i ugodne osjećaje. Lepršavo srce će vas senzualno zagolicati svojim vibracijama i pomoći vam da otkrijete sve erogene zone. Služit će vam za uzbudljivu stimulaciju vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa, testisa ili čak bradavica. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nježnom dodiru i osjećaju letenja leptirića u trbuhu? Obožavat ćete Otouch Mushroom! Vrlo je ugodan masažni stimulator, s kojim ćete otkriti svoju strast, kreativnost i nadasve nevjerojatno predivne osjećaje. To jednostavno ne možete propustiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Želite li doživjeti pravo uzbuđenje? Zato obratite pozornost! Prestižni i globalno popularni brend Svakom dolazi sa svojom najnovijom patentiranom tehnologijom koju predstavlja ova igračka. A što će vam Pulse Pure pokazati? Bit će to dubok užitak izazvan ciljanim sisanjem tijekom kojeg nećete moći spriječiti duboko stenjanje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li baš ovaj masažer, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo mekim prvoklasnim silikonom sa senzualnim izbočinama. Njegov fleksibilni dizajn udobno leži u dlanu, a vi ćete moći odmah saznati kakav je osjećaj kada su vibracije usmjerene na vaš klitoris i njegovu okolinu. Zgrabite kontroler i istražujte na svoje zadovoljstvo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Heads Or Tails Blue

    Sretan život ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Sretan život zahtijeva uzbudljiva zadovoljstva. Čeka te sretan život s ovom nevjerojatnom igračkom s 2 korisna kraja! S jedne strane je vibrator za stimulaciju G-točke, a s druge trio prstiju za masažu koji se okreću i vibriraju u 9 brzina. Zato nemoj više biti nesretan.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opija vas intenzivnom stimulacijom g-točke masažom pulsirajućim valovima gore-dolje u 3 brzine, kao i vibracijama koje će ciljano stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Upoznajte Vitu, relativno mali vibrator s okruglim vrhom koji će vam pružiti precizan užitak. Pogodan je za stimuliranje vanjskih osjetljivih područja kao što su klitoris ili bradavice, a fleksibilan vrat olakšava manipulaciju i ciljanje. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    Pillow Talk odiše ljepotom, zabavom i snagom u isto vrijeme! Vibrator Lively iz njihove preslatke kolekcije je na prvi pogled luksuzan i veličanstven! Na prvi je pogled dvojan pa će se svidjeti i unutrašnjosti rodnice, ali i klitorisu. Sofisticirana zakrivljenost također doprinosi maksimalnom zadovoljstvu, a funkcija rotacije pruža nevjerojatnu stimulaciju G točke. Učinite dobro na najrazumniji način.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. Opijaju vas intenzivnom stimulacijom g-točke, masažom pulsirajućim valovima gore-dolje u 3 brzine, kao i vibracijama koje će posebno stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opija vas intenzivnom stimulacijom g-točke pulsirajućom pritisnom lopticom, ali i vibracijama koje će ciljano stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. Opijaju vas intenzivnom stimulacijom G-točke pulsirajućom tlačnom kuglicom, ali i vibracijama koje će posebno stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Postoje obični i izvanredni vibratori. I jedan od posebnih koje upravo gledate. Uz njega se prepustite svojim najluđim fantazijama i uzbudljivoj toplini. Traka dizajnirana za stimulaciju klitorisa senzualno se pomiče s jedne na drugu stranu, a uvodni dio može vibrirati u 3 brzine. Uživajte u dodiru luksuznog grijanog vibratora i pretvorite svoje snove u stvarnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Poletite na krilima uzbudljivog leptira koji će se poigrati s vašom g-točkom. Upravljajte njegovim funkcijama sami ili upravljanje prepustite partneru jer se vibracije biraju putem daljinskog upravljača čiji je domet 10 metara. Koljena će vam se tresti od stimulacije g-točke, ali će i vanjski dio vašeg cvijeta uživati u čvrstom zagrljaju, stoga samo naprijed - letimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. On će vas opiti intenzivnom stimulacijom g-točke energičnim potezima, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Palm

    Kada vam je ova Palm igračka na dlanu, imate izbor između 2 nevjerojatne značajke. Jedan kraj nudi uzbudljivo tapkanje, a drugi (onaj širi) snažne vibracije. Dva motora skrivena u Palmu su nevjerojatno snažna i daju vam izbor od 10 brzina i ritmova za zapanjujuću kombinaciju užitka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Inmi Finger-Pulse Silicone Pulsing Finger Vibrator Purple

    Mislite da su prsti najbolji kada je u pitanju stimulacija G-točke? To je samo ako ih opremite ovim vibratorom koji može ići dublje i fokusirat će se ne samo na G-točku, već i na klitoris. Jednostavno ga stavite na prst i uživajte u 3 brzine vibracije, 7 uzoraka i 10 načina pulsiranja. Mislite da su prsti najbolji kada je u pitanju stimulacija G-točke? To je samo ako ih opremite ovim vibratorom koji može ići dublje i fokusirat će se ne samo na G-točku, već i na klitoris. Jednostavno ga stavite na prst i uživajte u 3 brzine vibracije, 7 uzoraka i 10 načina pulsiranja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JimmyJane Deimos Blue

    Užitak visoke tehnologije susreće se s intuitivnim dizajnom s našim vibrirajućim silikonskim Deimos c-prstenom. Zajedno s dva snažna vibrirajuća motora (po jedan u svakom fleksibilnom uhu) koji nude sedam načina vibracije i tri razine intenziteta za maksimalnu stimulaciju klitorisa. Isprobajte daljinski upravljač za spontanu igru parova.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Believer Iridescent Night

    Vjernik će vam dati krila da se odvažite, eksperimentirate i u potpunosti proživite iskustva koja oduzimaju dah sami ili s voljenom osobom. Uz ekskluzivni Flapping dizajn, simbioza tijela i vjernika je stvarna.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Believer Iridescent Berry

    Vjernik će vam dati krila da se odvažite, eksperimentirate iu potpunosti proživite iskustva koja oduzimaju dah sami ili s voljenom osobom. Uz ekskluzivni Flapping dizajn, simbioza tijela i vjernika je stvarna.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Body Kisses

    Dopustite da vas mazite ovom jedinstvenom igračkom za sisanje! Ima mekano fleksibilno otvaranje i ukusan usisni motor sa 7 brzina. Zaljubite se u osjećaj okruženosti kremastim mekim silikonom ili okrenite igračku i prepustite se vibracijama s drugog kraja! Dok je način rada usisavanja uključen, stražnja strana valovito ulazi i izlazi u doista neodoljivom ritmu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Savršena dvostruka stimulacija s Bobom! Ovaj šarmantni vibrator u stilu zeca snažan je, au isto vrijeme vrlo tih. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Što tvoje srce želi? Za više srca i uzbudljivih vibracija? Možda će upravo ovo Mystim srce ispuniti vaše želje i pružiti vašem tijelu apsolutni užitak. Njegov dizajn prilagođava se konturama vašeg tijela, a snažan, ali tih motor oduševit će vas s 8 programa vibracije. Priuštite sebi pravi užitak!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Mini Coco Blue

    Malo zadovoljstvo za vaš apsolutni užitak! Mini Coco stigao je u naš e-shop iz Francuske i ne nedostaje tipičnog francuskog šarma. Brine se o vašem klitorisu, stvarajući valove pritiska koji simuliraju usisavanje s 10 razina intenziteta kroz uzbudljiv vakuum. Imajte ga stalno uz sebe i uživajte u ukusnim orgazmima u roku od nekoliko sekundi kad god poželite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 135 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.