×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ekstra tiho

Artikli 97 za 128 od 412 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Što je danas malo ljuto? S ovim crnim vibratorom uživat ćete u stimulaciji klitorisa, vagine, anala ili bradavica, možete ga koristiti bilo gdje! Njegova mala džepna veličina više je nego praktična, a glatko, izdržljivo tijelo od ABS plastike vibrira za vas do 10.000 okretaja u minuti! Opremite se svestranim igračem za razna seksi zadirkivanja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Ako tražite piće i visokokvalitetno tijelo koje će okriviti vašu g-točku? Luksuzni brend Amy's vibratora Everybody's sigurno je pravi! Na prvi pogled je bolji i moderniji, na prvu je nenametljiv mehaničar i glačalo, koje je napravljeno od silikona. Budite zadovoljni sa 6 kaznenih načina od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Dođite i upoznajte ovog zgodnog muškarca! Izrađen je od vrlo udobnog, izgleda vrlo realistično, a što je najvažnije ima funkciju magnetskih udara, što pruža uistinu realističan doživljaj. Osim toga, može vibrirati i senzualno se okretati. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Za intenzivne ne samo intimne masaže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V kombinira nagrađivani oblik i anatomski dizajnirane konture najpopularnijeg muškog stimulatora G-točke na svijetu s dodatnim intenzitetom vibracije. Rezultat su orgazmi ogromne snage i dubine, iskustva toliko intenzivna da će zauvijek promijeniti vaš referentni okvir o seksualnom užitku.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Pretvorite kažiprst u vibrirajuću površinu u koju će se vaš partner zaista zaljubiti.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pojačajte s ovim vibratorom! Nudi vam 9 uzoraka vibracije i rotaciju od 360°, njegove mogućnosti su beskrajne. Ergonomski dizajn stapa se s vašim tijelom i preplavljuje vas val zadovoljstva. Mekana površina i realističan dizajn osvojit će vas na prvi pogled i obuzeti će vas želja za igrom. Nema vremena za oklijevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno u svakom pogledu! Doživite uzbuđenje, otkrijte zabavu i osjetite seksi ekstazu s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je maksimalno diskretan i nevjerojatno moćan. Uživajte u tihim, ali jakim vibracijama od kojih ćete pjevati i plakati!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje  Vaše G-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Iznimno moćan Pock Rock miluje ne samo vaš klitoris, već i sva druga osjetljiva mjesta koja ćete sresti. Ima 4 različite glave koje se lako mijenjaju, a svaka od njih će vam dati drugačiji način stimulacije. Ovaj mali, ali učinkovit iritant izrađen je od ABS plastike s mekanim PU premazom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ovaj svijetli, veseli žuti snažni vibrator za G-točku od 100% fleksibilnog silikona zasigurno će Vas obasjati suncem.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju kod kuće ili u javnosti. Ovo više neće biti problem s ovim višenamjenskim vibrirajućim jajetom! Zajamčena je njegova jednostavna montaža, vrlo diskretan tih rad motora i razne namjene, pri čemu osim vaginalne stimulacije možete izvesti i blagu iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona bilo gdje na tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vlada li pravda vašom vezom? Ovaj duo luksuznih seksualnih igračaka iz We-vibea ima za svakoga ponešto! Bond vibrirajući prsten za njega i Moxie panty stimulator klitorisa za nju. Oba dijela mogu se kontrolirati pomoću kontrolera ili putem aplikacije. Zadirkujte i uzbuđujte se bilo kada i bilo gdje, ova će predigra biti sjajna!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Žene vole cvijeće i svaka žena će voljeti ovu ružu najviše od svih cvijeća! To nije obična ruža, to je ruža puna užitka, uzbuđenja i zadovoljstva. Njegove latice okružuju tajnu rupu u koju uvlačite klitoris koji je strastven zbog usisavanja. Neka vaš klitoris cvjeta od blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Nedostaje li tvom životu erotika? Vibrator Luna II donijet će vam ga sa živom radošću! Ima fine izbočine i glatku površinu koja će vam golicati prepone i izmamiti osmijeh na usne! Oblik mu je savršen, osim toga, zahvaljujući prstenu, savršeno se hvata, sve možete rukovati jednim prstom. Vrh je dizajniran da stimulira G-točku, stoga nemojte čekati i uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G-točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka, u kojoj se nalazi i ova vrlo moćna masažna glava. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od svilenkasto mekog silikona. Uživajte u njegovoj snazi koja oduzima dah i mirno masirajte svoje intimne dijelove i cijelo tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 412 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.