×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ekstra tiho

Artikli 129 za 160 od 412 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Pink

    Popularni osvajač G dots još je bolji nego prije! U dogovoru sa svojim konkurentima, Mona 2 ima 2x više snijega za intenzivniju stimulaciju. Osim toga, Mona 2 je 100% vodootporan.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je malo "malog crnog" bakra s erotskim igračkama, tako da ga ne možete dobiti u svojoj kolekciji. Ima tehnologiju s jednim valjkom pod tlakom koji omogućuje usisavanje klitorisa bez prethodnog miješanja. Uzmite 8-dimenzionalni intenzitet i upotrijebite ga s opipljivim brojem i apsolutnim orgazmom. Womanizer Classic je vodootporan i čini da vaš navijač čeka da se igra u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Žudite li za radošću koja je nepatvorena i stvarna? Upoznajte nevjerojatno lijep i realističan Silexd dildo sa snažnom funkcijom vibracije kojom se upravlja putem daljinskog upravljača. Ispunite svoje najdublje snove, tuge i želje s realističnim dildom iz snova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ako ste tip osobe koja misli da su dva orgazma bolja od jednog, čeka Vas poslastica. Soraya™ 2 je najluksuzniji zečji vibrator na svijetu koji nudi optimiziranu dvostruku stimulaciju za orgazam klitorisa i G-točke, na potpuno novoj razini. Sa svojim luksuznim dizajnom i nepogrešivim oblikom, Soraya™ 2 je savršena kombinacija snage i preciznosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani™ predstavlja test i svijet ljubavi. U trenutku slaganja, Tiani II ima 50% snažniji motor, unutar 3 puta veće udaljenosti od daljinskog upravljača (36 metara) i sadrži dvije izmjenjive postavke. Uživajte u luksuzu svog lijepog života kao par ili sami!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripremite se za polijetanje: uz elegantnu navlaku i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova i poboljšana verzija LELO-ovog legendarnog vibratora srednje veličine, koji pruža najintenzivnije zadovoljavajuće osjećaje s glatkim i senzualnim dodirom. Ovaj nadograđeni LELO bestseller uključuje 100% snažnije vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mekani bijeli i prekrasni Dream vibrator brenda Vibe Therapy ispunit će sve vaše snove. Ima 7 načina tihih, ali jakih vibracija u koje će se vaše tijelo zaljubiti, kao i maštovit i ergonomski dizajn ove igračke. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona u kombinaciji s ABS plastikom i apsolutno je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ovaj elegantni vibrator G-točke ima novu generaciju F1 super snažnog motora koji vibrira pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti. Sadrži 10 jedinstvenih funkcija vibracije (7 uzoraka vibracije, s 3 različite razine intenziteta) koje će pružiti vrstu nevjerojatnog orgazma kakvu svaka žena zaslužuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Mislite li da su i ljudi i žene sretni? Upoznajte nenametljiv najbolji i realističan Silexd dildo s mogućom funkcijom vibracije. Na površini, dildo je dobar mehaničar i užitak za podmazivanje, odnosno četvrta četvrtina erekcije je ista. Učinite svoje snove, tuge i želje realističnim dildoom iz snova!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Najviše od svega volite oralni seks i biste li ga voljeli svaki dan? Vaš san će se ostvariti s Paloqueth moćnim vibratorom za sisanje klitorisa! Koristi jedinstvenu tehnologiju vakuumskog usisavanja i vaš klitoris se usisava slično oralnom seksu. Doživite ono što on jest i nećete htjeti živjeti bez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Može li postojati nešto više od trostruke stimulacije, bilo kada i bilo gdje? Ova GoGasm igračka je vibrator pogodan za hodanje za sve 3 vaše osjetljive točke. Loptica će se smjestiti u anus, vibrator će veselo šaputati u vaginu, a ravni stimulator će šaptati klitorisu. Zato zgrabite kontroler i odaberite što vam se sviđa!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Upoznajte se s Magnetickom! Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, izgleda vrlo realistično, a što je najvažnije ima funkciju magnetskih udara što pruža uistinu realističan doživljaj. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujući 2 snažna motocikla, besprijekornom dizajnu od punog silikona i istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa, model Mono Flex postat će zvijezda svake kolekcije pomagala. Cjelokupni dojam nadopunjuje elegantan dizajn i kontrola primjene.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave Pink

    Opustite se s prvim aparatom za masažu vaše kože. Vrlo intimna naslovnica prsta, znam ono "dođi k meni".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 129 za 160 od 412 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.