×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ekstra tiho

Artikli 257 za 288 od 400 ukupno

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikonskih opruga pruža ekstra duboku stimulacijsku točku A. Vibrator stimulira poboljšanu strukturu da vas izbriše s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i nosom, fleksibilnog dizajna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dame, tražite li kvalitetan vibrator koji vas neće razočarati? Brend Svakom jedan je od top na erotskom tržištu, a vrh je i vibrator Iris. Njegova ovalna teksturirana završna obrada bit će savršena za stimulaciju g-točke, čak i ako još uvijek mislite da nemate G-točku. Iris je meka, snažna, fina i moćna, stoga ga nemojte tjerati da čeka i učinite ga svojim pratiteljem!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikona pruža ekstra duboku stimulaciju točke A. Vibrator stimulirajuće užlijebljene strukture razmazit će vas s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i uskim, fleksibilnim vrhom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Ni s jednim drugim ružem za usne nećete se osjećati tako seksi kao s Bad Bitch ružem! Njegov prekrasni zlatni dizajn skriva vašu omiljenu nijansu u obliku 10 snažnih vibrirajućih funkcija koje će vas odvesti na vrhunac uzbuđenja. Neka se istakne na vašem noćnom ormariću ili je nosite svuda sa sobom, nikad ne znate kada bi vam mogla dobro doći.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 zna kako vas intenzivno razmaziti dubokim vibracijama. Zahvaljujući prošivenom dizajnu i glomaznom obliku, ovaj mini vibrator dobro drži i omogućuje vam da uživate u užitku u svoj njegovoj raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Gold

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave je korisna za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako mali, a tako jak! Ova šarmantna masažna glava iz Dorcela krije iznenađujuće snažan motor koji radi vrlo tiho i diskretno i nudi vam 8 brzina vibracije i 20 načina rada. Zahvaljujući savitljivom vratu, s glavom možete ići apsolutno bilo gdje, a možete ugoditi i klitorisu i umornim mišićima bilo gdje na tijelu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Cici Purple

    Cici ima 5 različitih načina vibracije i 5 intenziteta u svakoj vibraciji, tako da imate 5 x 5 = 25 odabira. Više načina za istraživanje. Unatoč Cicinoj maloj veličini, motor unutar njezinog silikonskog tijela i dalje ispunjava Vaše najjače želje. 5 različitih intenziteta, od slabog do jakog, koji Vas najviše zadovoljava?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover idealan je vibrator za prste za početnike, koji prije svega impresionira svojom intuitivnom kontrolom, snažnim vibracijama i svestranošću.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Pronađite svoju frekvenciju uzbuđenja uz FUCK! To je prvi na svijetu prilagodljiv vibrator G-točke. Opremljen je patentiranom twin-motor bas i bas tehnologijom koju možete maksimalno prilagoditi svojim potrebama. Zaljubite se u mekani gel vrh i ergonomske konture koje vam omogućuju da ciljate točno tamo gdje vam je potrebno.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure udvostručuje vas intenzivnim vibracijama i kreće se s lopticom na nožnom prstu. Iskusite intenzivnu stimulaciju G-točke sa zakrivljenim dizajnom i finom strukturom utora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Želite li da vam se svijet vrti pred očima i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka po principu Mea tlačnog valjka dat će vam prostor za razvoj. Uz njega ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda mreška poput baršuna na obali. Regija metafore, MEA je luksuzna erotska igračka koja će Vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Ne tražite me iznad svega i ne puštajte me!" Kao vibrator, tako vrlo moćan, naći ćete vibraciju u 6 točaka s vrlo tihom linijom, bušenje, vodonepropusnost i kontrola je više u jednom stanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Tani Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Tani pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija pokreta prstiju, što je uzbudljiva simulacija pokreta prstiju usmjerenih na G-točku, i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate li o snažnim i intenzivnim orgazmima? Vaša želja je naredba za vibrator Celestial Love. Senzualno je razigran i opremljen s 2 motora. Prvi od njih posvećen je vaginalnoj stijenci, a drugi pružanju blaženog užitka klitorisu. Pripremite se za nevjerojatno uzbuđenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Svaka moderna žena žudi za takvim proizvodima koji idu u korak s vremenom, estetski su, kvalitetni i istovremeno učinkoviti. Brend Mae B je poslušao te želje i osmislio ovaj prekrasan vibrator koji zadovoljava zahtjeve modernih žena.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Dođite i upoznajte ovog zgodnog muškarca! Izrađena je od vrlo udobne, izgleda vrlo realistično, i uglavnom ima rotirajuće i vibrirajuće perle. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Purple

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 257 za 288 od 400 ukupno

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.