×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ekstra tiho

Artikli 193 za 224 od 412 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax

    Sa svojim glomaznim okruglim vrhovima, ovaj analni vibrator Heat-Climax mazi vas stimulirajućom funkcijom grijanja i snažnim vibracijama. Zavodljivo glatki silikon čini ga savršenim prirodnim nastavkom koji će probuditi vašu strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se uz pomoć praktičnog magneta može udobno zakopčati u gaćice, gdje potom uz pomoć jakih vibracija diskretno stimulira klitoris. Ovim silikonskim alatom možete upravljati putem aplikacije ili pomoću priloženog daljinskog upravljača.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Slomljeno srce ponekad može biti jako lijepo, zar ne vjeruješ? Ovaj jedinstveni užitak u obliku srca nije samo za one koji trenutno imaju srce od dvije polovice. Otvorite ga i otkrijte zavodljive mikrovibracije i nenadmašnu funkciju lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Black

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 stimulator jednog od najboljih brendova na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Žudite za savršenim zadovoljstvom? Sa Sonom 2 plutat ćete na valovima beskrajnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Žene vole cvijeće i zaljubit će se u ovu ružu! Razvija njihov pupoljak užitka u nevjerojatan orgazam zahvaljujući snažnom sisanju koji oduzima dah. Svaka žena zaslužuje cvijet i svaka također zaslužuje zadovoljstvo. Napravite onu do koje vam je jako stalo, ili probudite u sebi samoljublje i poklonite sebi ovu ružu i cvjetajte od sreće.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno u svakom pogledu! Zabavite se uživo, otvorite zabavu i zašijte dio vlaka s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je izrazito diskriminirajući i nepostojeći. Uživajte u onima koji vibriraju od svih da čitaju i plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je prekratak da bismo doživjeli samo prosječne orgazme. Uz Stronic Surf pogodit ćete sve osjetljive živčane završetke, doživjet ćete zadovoljavajući osjećaj sitosti i stimulacije najviše razine. Lezite i dopustite da vam Stronic Surf pokaže vaše vještine i snagu u 10 različitih načina. Stronic Surf radi bez ruku, tako da vaše ruke ostaju slobodne, a njegov tihi motocikl osigurava potpunu diskreciju.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Sa svojim zaobljenim jezikom, ovaj aplikacijski vibrator razmazit će vas savršenom preciznošću, ali zahvaljujući velikom tijelu, možete ga nanijeti i ravno i stimulirati cijelo područje klitorisa. Tada nećete imati izbora nego prepustiti se divnom osjećaju vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Space Rider 3000

    Svjetlucavi vibrator od mekog materijala očarat će vas svojim dizajnom i diskretno tihim vibracijama.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Upoznajte Anyu, snažan vibrator s funkcijom grijanja. Zahvaljujući svojoj srednjoj veličini, udobno će stajati u vašoj ruci i s njim ćete ciljati na sva važna mjesta. Anya kombinira popularne karakteristike, prvoklasni silikonski materijal najviše kvalitete i moderan dizajn. Ponudit će vam sve što svaka žena poželi, ukusno, diskretno i učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik će se istaknuti u vašem dekolteu baš kao što će ga voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo uvijek pomiče granice i donosi najkvalitetnije luksuzne erotske igračke! Upoznajte novitet pod nazivom Enigma. Oduševit će G-točku i klitoris svojom sposobnošću stimulacije i odvest će vas tamo gdje ćete doživjeti izvanzemaljski orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani™ predstavlja test i svijet ljubavi. Aranžman sa svojim vozačem, Tianijem II, ima 50% jači motor, unutar 3 puta veće udaljenosti od daljinskog upravljača (36 metara) i sadrži dvije izmjenjive postavke. Uživajte u luksuzu svog lijepog života kao par ili sami!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 mazi vas i točke vašeg zadovoljstva svojim zaobljenim, širokim vrhom i iznimno jakim vibracijama. Vibrator je izrađen od silikona ugodnog za kožu i nadopunjuje ga intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Berry

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu stimulaciju G-točke i klitorisa kako biste veličali vibracije i pritiske valjka. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Jači, ljepši i diskretniji, upravo to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 412 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.