×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori višenamjenski G-točka

Artikli 33 za 64 od 165 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova i poboljšana verzija LELO-ovog legendarnog vibratora srednje veličine, koji pruža najintenzivnije zadovoljavajuće osjećaje s glatkim i senzualnim dodirom. Ovaj nadograđeni LELO bestseller uključuje 100% snažnije vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Jeste li ikada razmišljali o igri s vibratorom u javnosti? Ova igračka to izravno potiče! Uklopit će se kao rukavica i usmjeriti svoje vibracije i na g-točku i na klitoris. Njegov intenzitet se može odabrati putem kontrolera koji možete zadržati ili povjeriti partneru. Uživajte u uzbuđenju šetnje, zabave, bilo gdje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Vibracijski uzorci 3x7 - Sa 3 potisne kretnje drške i 7 vibracijskih uzoraka zečjih ušiju, PALOQUETH potisni vibrator nudi vam opcije 3x7. Slobodno mijenjajte načine rada koji odgovaraju vašoj ljubavnoj brzini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Pink

    Želite erotsku igračku koja vas sigurno neće razočarati? Snail Vibe osmislili su pravi profesionalci na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodit će se vašim potrebama, zadovoljiti vas dvostrukom stimulacijom i uz nju doživjeti najbolje orgazme! Saznajte zašto je takav kakav je i znajte da vam uz njega neće trebati nijedna druga igračka.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 je nova generacija igračke za oscilirajuću g-točku s jačim motorom, poboljšanim oblikom glave, udobnijim kutom igračke, drastično poboljšanim trajanjem baterije (do 5 sati!), poboljšanom povezivošću i novom metodom punjenja!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikonski nastavak za punjivu Le Wand masažnu glavu. Dodajte novu dimenziju svom omiljenom uređaju s ovim nastavkom i uživajte u šarmantnim osjećajima koje će vam donijeti stimulacija tako osjetljive G-točke ili P-točke.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide i vozite ga tako uzbudljivo dok ste na cilju orgazma. Vi birate ritam, brzinu i sami ćete svojim pokretom tijela odrediti nagib svoje vožnje. Jedinstveni Doc Johnson iRede stimulirat će vas dok vozite s 2 neovisno kontrolirana dijela koji izravno ciljaju na vaše erogene zone. Prirodno zakrivljena konstrukcija omogućuje senzualne ritmičke pokrete, dok podstavljeni jastuk osigurava da sve teče glatko i savršeno. Vaš novi najvjerniji ljubavnik izrađen je od najkvalitetnijeg ABS/TPR materijala i tu je da vam pokaže uzbudljivu ekstazu na zabavan i razigran način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Trebate li vibrator za podešavanje G točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 kombiniranih funkcija vibracije svi su svima. Uživajte u svojoj misiji sa sobom ili svojim partnerima.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Ruža za usne nikad dosta! Međutim, ovo nije samo ruž za usne, to je vibrator skriven u diskretnoj torbici za ruževe. Samo otvorite ruž, okrenite donji dio i jake vibracije će biti tu samo za vas! Zahvaljujući kompaktnom i diskretnom izgledu, ruž uvijek možete imati sa sobom i uživati u njemu kad god poželite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, pulsira, usisava, udara i tapka! Ovaj vibrator ispunit će sve vaše želje. Možete ga koristiti za masažu cijelog tijela ili za iritaciju intimnih dijelova. Njegova dva kraja su upotrebljiva, s jedne strane je fleksibilna masažna glava s usisnim nastavkom ili bez nastavka za tapkanje. S druge strane nalazi se ergonomski zakrivljeni vibrator s fleksibilnim vrhom. Isprobajte sve 3 značajke od 10 načina!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet pun užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je set od 8 komponenti koje će jamčiti da će vaše erotske igre, bilo solo ili u paru, dobiti novu i puno bolju razinu. Venerine kuglice, analni čep, vibrirajući prsten i vibrator sa 4 nastavka, sve u romantičnoj ružičastoj boji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Mali, ali zgodan, uzbudljiv i živahan, to je Pretty Love Atlas. Njegovo korištenje je apsolutno jednostavno, samo pritisnite gumb. Mekani silikon i prepoznatljiva glava bit će prava stvar za vaše uzbuđenje, a genijalni zakrivljeni posebno će uživati u g-točki. Pronađite svoj pravi kut i igrajte se s vama kao nikad prije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Iznimno fleksibilan pomagač za razne stimulacije! To je luksuzni vibrator s dugom i fleksibilnom ručkom i može se savijati u svim smjerovima, čak i do 180 stupnjeva! Njegova vibrirajuća glava može stimulirati čak i najnepristupačnija mjesta i lako doći do točke G ili P. Također ga možete pozvati da vodi ljubav i miluje ga tijekom čina klitorisa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je upravo ono što ste dugo željeli! Riječ je o luksuznom erotskom pomagalu s 2 upotrebljiva kraja - masažnom glavom s jedne strane i vibratorom s ciljanjem G-točke s druge strane. Dva motora, prvoklasni silikon, zapanjujuće performanse i nezaboravni trenuci užitka. Učini dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najbolji prijatelj za usamljene večeri! Angus je senzualni vibrator sa šok funkcijom i 2 snažna motora, s kojima možete u potpunosti uživati u svom orgazmičkom potencijalu. Nudit će vam 8 načina vibracije i 8 načina šoka i ne samo to, zahvaljujući remenu uživat ćete i u stimulaciji klitorisa. Uživajte u nevjerojatnim značajkama, mekanom silikonskom materijalu i snazi 2 snažna motora.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 165 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.