×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klasični vibratori

Artikli 97 za 128 od 229 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite li ubijati i širiti? Ovo čita više erotskih dodataka koji pokazuju više senzualne intimnosti u vašoj spavaćoj sobi. Birajte s kolegama, uživajte u vibracijama, novim rukavicama i nemojte se truditi voditi ljubavnika s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus običnog bacača!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Potrebno je stimulirati mutantnu stranu vagine i klitorisa, pa je to teško leglo i nekoliko vibracija. Razmislite o području i kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Space Rider 3000

    Svjetlucavi vibrator od mekog materijala očarat će vas svojim dizajnom i diskretno tihim vibracijama.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Moderan i teksturiran za lako držanje, ovaj šik kromiranog oblika pruža snažne vibracije u dugoj, tankoj dršci koja završava glatkim, okruglastim vrhom.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real od ToyJoy je kvalitetan alat s izvanrednim svojstvima koji će nazvati vašu intimnu dobrobit. Njegov realističniji dizajn u vrlo maloj velici i prepoznatljivi nosač učinit će da se osjećate ugodno uz zakrivljenost. Igračka je prilagođena snažnim vibracijama kao i prikladan silikon s kože.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasični slim vibrator marke ToyJoy oduševit će vas ne samo svojim realističnim izgledom, već i uzbudljivim funkcijama. Njegovo blago zakrivljeno tijelo udobno će dosegnuti vašu najosjetljiviju točku i stimulirati će je snažnim vibracijama. Classic Slim izrađen je od mekog silikona koji je ugodan na dodir i siguran za tijelo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Sanjate li o gotovo realnom vibratoru za stvarno velike orgazme? S Dorcel Real vibratorom pustite svoju strastvenu maštu do kraja! Koketira s vama kroz 7 postavki vibracije i 4 načina intenziteta točno tako da postignete svoje ciljeve u obliku vrhunaca užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Trebate li stvarno da vaš novi vibrator bude iznimno stimulativan? Evan je tu za vas! Njegova površina izrađena je od posebnog "žele" materijala i nevjerojatno je mekana i ugodna. Fleksibilne stimulacijske izbočine osigurat će savršeno milovanje Vaših intimnih dijelova, sve dok Vam od toga ne polome koljena. Postavite idealnu brzinu vibracije s rotirajućom bazom i prepustite se svojim osjećajima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Jeste li spremni za nezaboravnu erotsku avanturu? Ova vas igračka omamljuje s 12 funkcija vibracije i bočnog pulsiranja za maksimalan užitak. Zahvaljujući vakuumskoj čašici na kraju možete uživati u vaginalnoj i analnoj igri bez korištenja ruku, a pogodan je i za kombinaciju s odgovarajućim pojasevima.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Jedna ljepša od druge! Ovaj set sadrži 5 realističnih vibratora različitih boja. Imaju li savršeno autentičan oblik, senzualno vibriraju i jesu li izrađene od ugodnog gel materijala? Kako se nosite s njima? Hoćete li imati po jedan za svaki dan u tjednu ili ćete skup naručiti zajedno s prijateljima?

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je nevjerojatan izuzetno tih vibrator za žene s tri iritantne izbočine smještene na tijelu vibratora. Njegov zakrivljeni vrh udobno će dosegnuti G-točku i nevjerojatno će je stimulirati sve dok ne postignete eksplozivni orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Pregledavate e-trgovinu i pitate se što Vam je potrebno iz naše ponude? Mi ćemo vam malo pomoći u ovome - ovaj srebrni vibrator svakako trebate i morate imati! Ima 10 moćnih zabavnih funkcija vibracije, jednostavno rukovanje te gladak i mekan dodir. Uživajte u raznim igrama s njim, a kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Što vidjeti svijet kroz ružičaste naočale? Ovaj realistično oblikovan vibrator s žilastom teksturom i suženim žirom prilagođava se vašem užitku. Pogodan je za početnike u smislu erotskih pomagala, ali i za iskusne ljubavnike. Njegovom veličinom i oblikom slušat će vaše tijelo i bit ćete preplavljeni orgazmima koje vam stavljaju ružičaste naočale.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Nereos vibrator oduševit će vas svojom ekstra stimulirajućom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dva sretna završetka u jednom nezaboravnom Chick Flicku! Ovo iskustvo s dvostrukom glavom nudi nježno zakrivljenu rebrastu osovinu na jednom kraju dizajniranu da s lakoćom dosegne G-točku, dok drugi kraj pruža uzbudljiv osjećaj trzanja gdje god to najviše želite. Pojačajte vibracije i brzine trzanja s neovisno kontroliranim motorima i otkrijte duboko zadovoljstvo dobro izrađene dvostruke značajke.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimina Raya Personal Massager

    Raya je ukusno dizajniran osobni masažer koji je prirodno zakrivljen za vanjsku i unutarnju stimulaciju. Intuitivno kontrolirano sučeljem s 3 gumba koje se može zaključati, snažne vibracije su tihe kao šapat za potpunu diskreciju. Svaki masažer je vodootporan za potpunu higijenu i uživanje u kadi ili pod tušem.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kvalitetan alat s nevjerojatnim sposobnostima koji će povećati vaš intimni užitak. Njegov seksi realističan dizajn u sličnim malim žilama i prepoznatljiv žir ispunit će vas požudom zajedno sa svojom dugom dužinom. Uživat ćete u snažnim vibracijama kao i u ugodnom silikonu od kojeg je igračka napravljena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Jarko ružičasti vibrator svjetski popularnog brenda Evolved. Sadrži jedinstvenu funkciju "pojačanja snage", što znači da vam daje 10-sekundni nalet maksimalne vibracije u trenutku kada sami o tome pričate. Osim toga, ima savršeno poticajan, realistično oblikovan žir i 8 jedinstvenih brzina. Završava učinkovitim usisnom čašom, zahvaljujući kojoj možete uživati i u omiljenim igrama bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija erotičkih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira ne samo uz provjerene vibracije, već i uz sve popularnije značajke elektrostimulacije. Stoga će vam ovaj vibrator ponuditi 5 strastvenih načina elektrostimulacije i 7 vibriranja s odvojenom kontrolom. Usudite se doživjeti elektro-uzbuđenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Žudite za uzbuđenjem i različitošću? Ova četiri erotska dodatka donijet će još više senzualne intimnosti u vašu spavaću sobu. Volite se sa svojim kolegom, uživajte u vibracijama, novim iskustvima s rukavom za penis i ne zaboravite voditi ljubav s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus zajedničkog vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Tražite šarmantnog ugoditelja s opojnim vibracijama? A što mislite o ovoj ljubičastoj ljepotici? Ima nevjerojatno realističan dizajn, a njegov će oblik savršeno ciljati G-točku. Uživajte u dodiru mekog silikona, a posebno u njegovim uzbudljivim funkcijama!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Nude

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kvalitetan alat s nevjerojatnim sposobnostima koji će povećati vaš intimni užitak. Njegov seksi realističan dizajn u sličnim malim žilama i prepoznatljiv žir ispunit će vas požudom zajedno sa svojom dugom dužinom. Snažne vibracije koje kontrolira rotirajući kotačić oduševit će vas kao i ugodan silikon od kojeg je igračka napravljena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Na što se sigurno pokušati kladiti i odabrati provjereni klasik? gosp. Right je fleksibilni vibrator genijalno zakrivljenog oblika koji će dosegnuti vašu osjetljivu g-točku. Birajte između ponuđenih razina brzine i dopustite da vas dovedu do prekrasnog vrhunca blagostanja i zadovoljstva!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Benelos vibrator oduševit će vas svojom genijalnom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Scorpion Teal

    Dizajniran da izgleda poput repa škorpiona, ovaj vrlo moćni vibrator ima široku rebrastu osovinu koja je duga i fleksibilna s zdepastom bazom pogodnom za držanje.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Voliš li prave dečke? Onda ćete voljeti Real Deal Neal! Njegovo seksi tijelo krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela. Uživajte u njegovom uzbudljivom dizajnu i značajkama!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 229 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.