×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klasični vibratori

Artikli 129 za 160 od 229 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Provjereni klasik u novom kaputu godinama! Ekstra veliki i luksuzni srebrni vibrator oduševit će vas sa svoje 3 brzine vibracije u kojima ćete uživati tijekom unutarnje ili vanjske stimulacije. Osim toga, također se može puniti putem USB-a i vodootporan. Uživajte u njegovoj glatkoj površini i pustite da dođe do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Beau Purple

    Kako bi vaše potrebe uvijek bile u potpunosti zadovoljene, morate imati univerzalnog pomagača. To može biti ovaj Beau vibrator od svilenkasto mekog silikona s 12 snažnih funkcija vibracije. Modernog je, elegantnog izgleda, ugodan je na dodir i sigurno ćete cijeniti udobno rukovanje. Dođite dopustite da vas ponese nevjerojatno uzbuđenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    Klasični slim vibrator marke ToyJoy nadahnut će vas svojim realističnim pogledom, ali i uzbudljivim funkcijama. Njegovo blagostanje je zakrivljeno na takav način da postiže vašu najučinkovitiju točku i potiče da je to vibracija. Classic Slim izrađen je od mekog silikona koji je dostupan i za njegu tijela i tijela.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Jeste li spremni za istraživanje seksa sljedeće razine? Osnažite svoj užitak s Vibe & Tease, našim vibratorom s više brzina. Ova svestrana moćna jedinica omogućuje vam miješanje i spajanje - koristite samo vibrator ili pričvrstite vrh za draženje za još uzbudljivije seksualno iskustvo!​

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator G-točke na svijetu upravo je dobio još jednu nadogradnju, a sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka sluša vašu vaginu i njezine potrebe, stimulira vas, uzbuđuje i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u svom partneru na daljinu, ili možete spojiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoj užitak.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Svaki osmijeh čini svijet malo boljim, pa ovaj slatki donositelj radosti nosi svoje ime u čast dobrog raspoloženja posvuda. Što zapravo i nije tako daleko, kada dođe iza ugla sa svojom ergonomskom oblinom: nakon što ste podlegli njegovom šarmu, zavodi Vas svojom podatnom površinom Silk Touch, ugodno zaobljenim oblikom i 12 programiranih vibracija od kojih zastaje dah.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Da li vam je stalo do veličine? Prasak! XL je ekstra veliki klasični vibrator sa svilenkasto glatkom površinom. Nudit će vam 3 intenzivne brzine vibracija u kojima ćete moći uživati izvana i iznutra. Oslobodite svoju maštu i uživajte u ovom XL vibratoru sami ili s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Žudite li ponekad za blagim vibracijama, a ponekad za jakim strujama zadovoljstva? Louver je vibrator s 10 funkcija vibracije koji će učiniti oboje. Osim toga, ima praktičnu ergonomsku ručku i mekano silikonsko tijelo s polu-realističnim stvorenjem i teksturom za ugodna iskustva. Uživajte sami ili otkrijte njegove funkcije vibracije s parom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Courage Violet

    Iskoristite priliku, prihvatite izazov, skupite hrabrost i otkrijte dosad nepoznati svijet uz luksuzni Zalo Courage vibrator sa Swarovski kamenom. Njegov elegantan dizajn i genijalan oblik otvorit će vrata intenzivnim orgazmima! Ima funkciju zagrijavanja, tako da se za 3 minute može zagrijati na temperaturu ljudskog tijela i možete uživati u autentičnim iskustvima. Međutim, ono što je najbolje kod ove igračke je nesumnjivo fleksibilna glava koja se može savijati do 360°.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomoćnik za pravi orgazam! Real Vibration M je šarmantan vibrator od vrlo ugodnog silikona, s kojim ćete pustiti mašti na volju. Pomalo je realističan i nudi vam 7 intenzivnih funkcija i 4 načina rada intenziteta. Koketirajte s njim i dosegnite vrhove.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Wand

    Ovaj stilist iz California Exotics ispunjava sve zahtjeve koji se postavljaju pred moderne erotske igračke. Izrađen je od ugodno mekog i ujedno fleksibilnog silikona, ima 10 funkcija vibracije, a njegov fleksibilan vrat omogućuje vam da dođete točno do mjesta koje zahtijeva najviše vibracija. U njegovoj utrobi je snažan motor koji se može puniti preko USB-a, a istovremeno je vodootporan i jednostavan za rukovanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Koliko god vaše potrebe bile dopuštene u događaju, morate imati univerzalni alat. To može biti Alice vibrator od mekog mekog silikona s 12 lakih funkcija vibracije. Moderno je, elegantno izgleda, potrebno je dodati i osigurati dobru izradu. Utvrdite da ćete biti podložni nevoljnom uzbuđenju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Ombra Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Ombra pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu elegantnog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasik s jedinstvenim značajkama. Ovaj divni glatki vibrator pružit će vam sve što poželite. Snažan je, au isto vrijeme vrlo tih, ponudit će vam 8 programa vibracije i 5 nevjerojatnih načina elektrostimulacije plus program za vježbanje dna zdjelice. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Njezino tijelo žudilo je za igračkom s oblinama koje bi razumjela. Žudio je za fleksibilnošću i savršenom prilagodbom. A onda ga je našla. Šarmantna ljubičasta ljubavnica koja zrači užitkom. Sve što je bilo potrebno bio je jedan pritisak na gumb da zavibrira za nju, a duboko u njezinom prorezu uživao je u beskrajno snažnoj vibraciji. A onda je zadrhtala.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Zove se LiLie i ugodno je mršav i fleksibilan. Zahvaljujući svojoj mršavosti, stići će posvuda i neće smetati ni tijekom seksa, kada će moći vibracijama iritirati klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Pretvorite svoju spavaću sobu u rave klub s igračkom koja će vam uljepšati užitak! Neka jarka svjetla na igrački kontroliraju vašu igru s nježno zakrivljenom glavom dizajniranom da svaki put pogodi G-točku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    Ne možete se prepustiti klasici? Ne znamo ni mi, zato smo ovaj vibrator uvrstili u našu ponudu klasičnog, poznatog oblika, ali koji krije iznenađujuću tajnu. Ovo je stvarno moćan napredni motor koji proizvodi vibracije od blagih do stvarno divljih. Birajte između 10 brzina i uživajte u pravom užitku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Dopustite da vas obasja zlatna boja i uzbudljive karakteristike ovog prekrasnog vibratora! Njegov dizajn je prekrasno autentičan, a tijelo mu je blago zakrivljeno. Može se pohvaliti realističnom izradom, detaljnim žilama i prepoznatljivim žirom. Međutim, najbolje su vibracije krajnjeg kotača. Otkrijte što ovaj zlatni zgodni muškarac može učiniti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasični slim vibrator marke ToyJoy nadahnut će vas svojim realističnim pogledom, ali i uzbudljivim funkcijama. Njegovo blagostanje je zakrivljeno na takav način da postiže vašu najučinkovitiju točku i potiče da je to vibracija. Classic Slim izrađen je od mekog silikona koji je dostupan i za njegu tijela i tijela.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je uzbudljiv vibrator za potiskivanje iz serije SeXentials by TOYJOY. Ova vibra gore-dolje odvest će Vas do novih visina intimnog užitka svojim senzacionalnim vještinama i uzbuđenjima. Silueta s dvostrukim motorom, punjiva preko USB-a nudi 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije, u kombinaciji s nevjerojatnom funkcijom potiskivanja.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Uđite u svijet seksualnih igračaka budućnosti! Postoji druga generacija blueMotiona! Njegov je oblik savršen za ciljanje g-točke, a njegova kontrola kroz aplikaciju zabavljat će parove i solo pojedince. Testirajte sve načine vibracija i kako vibrator reagira na zvuk kroz aplikaciju ili stvorite vlastite uzorke vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Zadivljujući vibrator s dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava zadovoljit će vaša vanjska osjetljiva mjesta, kao i umorne ili napete mišiće po cijelom tijelu. Druga strana će vas milovati iznutra točno na mjestu gdje vam je G-točka. Oba kraja imaju vlastiti motor i oba vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Svaka moderna žena žudi za takvim proizvodima koji idu u korak s vremenom, estetski su, kvalitetni i istovremeno učinkoviti. Brend Mae B je poslušao te želje i osmislio ovaj prekrasan vibrator koji zadovoljava zahtjeve modernih žena.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap nudi dva načina stimulacije: tapkanje i vibraciju, oba opremljena s 10 različitih načina. Osim toga, tri motora rade zajedno kako bi korisniku pružili ugodan trenutak. Swap je savršen vibrator za stimulaciju P- ili G-točke.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Tražite li svoj prvi ili provjereni klasik? Ovaj višebrzinski ljubičasti vibrator s uvijenom površinom bit će pravi. Toliko će vas zadovoljiti da će vam slomiti koljena, zaljubit ćete se u njegov super glatki TPR materijal na površini na prvi dodir i čekati dok ne iskusite vibracije. Nema se što čekati!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Eco Vibrator Pink

    Vibrator za sve koji brinu o okolišu! Čast nam je predstaviti vam novitet u našem asortimanu - Fuck Green vibrator. To je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Njegov valoviti dizajn omogućuje vam igranje raznih igara, stoga dođite i učinite to ekološki."

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Znate li kako zadovoljiti ženu? Kolekcija igračaka Dark Desires će vam reći. Senzualna erotska pomagala koja su dio toga najbolja su za istraživanje fantazija i traženje blaga u zemlji samoljublja. Zaljubite se u ovaj vibrator sa praktičnom kliznom loptom koja će iritirati i uživati u osjetljivoj G-točki.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Dopustite da vas ponesu valovi užitka uz California Dreaming vibrator. Uređuje vašu G-točku do najluđeg orgazma! 3 razine pulsiranja bit će nevjerojatno ugodne, kao i 10 vibrirajućih uzoraka. Poseban lepršav kraj ove igračke tu je samo za beskrajnu strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je jedinstveni vibrator dizajniran od strane žena za žene. Već na prvi pogled osvojit će vas njegovo svilenkasto mekano silikonsko tijelo koje je formirano nizovima nabora i savršeno je oblikovano tako da vam udobno leži u ruci. Tako će dodir Iroha Zen vibratora biti apsolutno ugodan, iritirati ga, uvrnuti ga i pustiti da vaša vagina podlegne osjećajima toliko uzbudljivim da ćete moći levitirati iznad tla nekoliko minuta u najzadovoljnijim orgazmičkim stanjima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Svaka moderna žena traži takve proizvode koji se uklapaju u rakove s hrskavim, estetskim, kvalitetnim i sigurnim performansama. Brend Mae B ispunjava ovu želju i osam tisuća jaki vibrator koji zadovoljava zahtjeve modernih žena.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Mekani, fleksibilni dizajn koji graciozno prati obline ženskog tijela. Preporuka za one koji traže nježne dodire i nebesku mekoću.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 229 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.