×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 97 za 128 od 842 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Hidden Pleasure Black

    Nitko nikad ne bi pogodio da su ove seksi gaćice sa satenskom kravatom sposobne za orgazme koji oduševljavaju! Uz diskretnu silikonsku vibru smještenu u džepu gaćica kako biste ostali na mjestu, pokrenite svoje zadovoljstvo bez ruku uz daljinski upravljač koji je jednostavan za korištenje!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Što vaš klitoris najviše voli? Sisanje i lizanje? Pazite, ova će igračka biti savršena za vas! Ponudit će vam 7 načina lizanja okretnim jezikom kao i usisavanje koje će vas za nekoliko trenutaka odvesti do vrha. Zaljubite se u njegove karakteristike i mekani silikonski materijal i igrajte solo ili u paru.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Želite li doživjeti nezaboravne trenutke intimnog zadovoljstva kad god poželite? Predstavljamo jedinstveni vibrator iz Paloquetha koji će vas oduševiti svojim dvostrukim vibracijama i luksuznim dizajnom koji nema premca. Neka vas odvede u svijet neograničenog užitka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Ogledalce, ogledalce na zidu, zašto sam tako napeta? Vaš novi masažer MIA DOUBLE PLEASURE WAND može vam pomoći: konačno netko tko se ne buni kada želite dugu masažu! Uz impresivnu veličinu i puno snage iza primamljive silikonske glave, MIA DOUBLE PLEASURE WAND rješava sve probleme i napetosti, ali naravno i svaku želju za orgazmom.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajeri intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Sunflower Yellow

    Dva snažna motora u jednoj elegantnoj dvostrukoj vibri! Počastite se ovim robusnim strojem s "dva lica" s teksturiranom okruglom glavom štapića na jednom kraju - i dugom, tankom ovalnom glavom na drugom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Crni mini vibrator ukrašen svjetlucavim kamenčićima glatke površine očarat će svojom elegancijom svaku modernu ženu. Malih je dimenzija, ali i jakih vibracija koje će maksimalno stimulirati svaki dio vašeg tijela kojem se odlučite svidjeti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Vera Purple

    Kako bi bilo da si priuštite nezemaljski orgazam u samo nekoliko minuta? Ova šarmantna ljubičasta igračka iznenadit će vas svojom spretnošću. Koristi tehnologiju pulsirajućeg zraka, tako da može izazvati osjećaj usisavanja na vašem biseru užitka. Izrađen je od nevjerojatno mekog silikona i svidjet ćete se njegovom dodiru. Nabavite igračku u kojoj se osjećate dobro, zaslužili ste je!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 praktičan je svestrani uređaj! Oduševit će vas bučnim vibracijama, možete ga staviti na penis ili čak na prst i uživati u senzualnom milovanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dame, učinite dodatno s ovom nepostojećom igrom kako biste stimulirali klitoris. Budite očarani svojom omiljenom bitkom, veličinom dana i močvarom.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno u svakom pogledu! Doživite uzbuđenje, otkrijte zabavu i osjetite seksi ekstazu s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je maksimalno diskretan i nevjerojatno moćan. Uživajte u tihim, ali jakim vibracijama od kojih ćete pjevati i plakati!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje  Vaše G-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her kombinira intimnu vakuumsku čašicu s vibrirajućim jezikom za lizanje. Duga, uska, baršunasto mekana ručka može se koristiti i kao vibrator. Izvrstan je za vanjsku stimulaciju poput tijekom nevjerojatnog oralnog seksa i za duboki užitak. Ekstra duga cijev pumpe pruža više prostora tijekom solo zabave ili zabave udvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Iznimno moćan Pock Rock miluje ne samo vaš klitoris, već i sva druga osjetljiva mjesta koja ćete sresti. Ima 4 različite glave koje se lako mijenjaju, a svaka od njih će vam dati drugačiji način stimulacije. Ovaj mali, ali učinkovit iritant izrađen je od ABS plastike s mekanim PU premazom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Otkrijte užitak izvan ovog svijeta uz Pulse Galaxie. Za razliku od drugih stimulatora klitorisa, on gura i povlači zrak kako bi stvorio učinak usisavanja, dok postolje za punjenje projicira svjetlo zvijezda. Istražite 5 načina i 5 intenziteta usisavanja plus 3 načina prikaza zvijezda. Koristite Pulse Galaxie s aplikacijom SVAKOM za prilagodljivu igru na daljinu.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasični i elegantni Satisfyer Pro 2 vibrator dokazan je patentiranom tehnologijom Air-Pulse, koja vibrira vaš klitoris i vodi vas do željene destinacije. Uz ove motore i mekane silikonske glave, Pro 2 će vam dati jednu ili dvije minute.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? S Martinellom vam neće trebati nitko drugi da to učini! Njegova ljupka ruža koja će milovati vaš klitoris dok će vibrirajuće jaje s druge strane rasti u vašoj vagini. Uživajte u 10 načina vibracije i 10 uzbudljivih načina potiska!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vlada li pravda vašom vezom? Ovaj duo luksuznih seksualnih igračaka iz We-vibea ima za svakoga ponešto! Bond vibrirajući prsten za njega i Moxie panty stimulator klitorisa za nju. Oba dijela mogu se kontrolirati pomoću kontrolera ili putem aplikacije. Zadirkujte i uzbuđujte se bilo kada i bilo gdje, ova će predigra biti sjajna!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Prepustite se pumpanju, lizanju i vibracijama kao nikada prije! Ova mini usisna igračka dolazi s 2 čašice različite veličine koje pristaju ili na klitoris ili na bradavicu. Prozirna čašica ima glatki, silikonski prsten koji održava brtvljenje i pritisak dok automatski usisava. Igračka također ima jezik za lizanje i vibrira s 10 načina lizanja i vibracija na izbor! Potpuno punjiv, dolazi s USB kabelom za ponovno punjenje između korištenja. Izrađen od vrhunskog silikona bez ftalata.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Bean Blossom dizajniran je za pružanje ugodnog i zavodljivog iskustva zahvaljujući svom debelom i okruglom jeziku i savršeno oblikovanim ustima. Ovaj čarobni vibrator jednoroga ima super meko krzno i koketne, strastvene pokrete koji će vas nedvojbeno oduševiti. Prepustite se njegovoj čaroliji i doživite nezaboravne osjećaje koji će ostvariti vaše najintimnije fantazije.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Ponudit će vam snažne vibracije u jednoj brzini, šarmantan izgled i priliku da stimulirate sve osjetljive točke na vašem tijelu. Razmislite o okolišu i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ovaj senzualni, doista prijenosni uređaj dizajniran je za sve, bez gledanja u tvrtku, a morate zadržati svoju masnoću, posebno na tornju. Mehanički silikonski rotator glave omogućuje korištenje ove igračke u svim mogućim položajima na 180°.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Žene vole cvijeće i svaka žena će voljeti ovu ružu najviše od svih cvijeća! To nije obična ruža, to je ruža puna užitka, uzbuđenja i zadovoljstva. Njegove latice okružuju tajnu rupu u koju uvlačite klitoris koji je strastven zbog usisavanja. Neka vaš klitoris cvjeta od blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 842 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.