×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 129 za 160 od 842 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ova mala masažna glava prestižnog brenda PalmPower može se udobno sakriti u džepu, no unatoč svojim mini dimenzijama iznenadit će vas svojom zadovoljavajućom snagom. Ovaj slatki model, kao i oni veliki, izrađen je od prvoklasnog silikona i dat će vam izvanzemaljske snažne vibracije, koje ćete zahvaljujući fleksibilnom vratu ciljati točno tamo gdje ih vaše tijelo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je malo "malog crnog" bakra s erotskim igračkama, tako da ga ne možete dobiti u svojoj kolekciji. Ima tehnologiju s jednim valjkom pod tlakom koji omogućuje usisavanje klitorisa bez prethodnog miješanja. Uzmite 8-dimenzionalni intenzitet i upotrijebite ga s opipljivim brojem i apsolutnim orgazmom. Womanizer Classic je vodootporan i čini da vaš navijač čeka da se igra u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Seksualno zdravlje jednako je važno kao i svako drugo zdravlje, slažete li se? Recite to s ovim mini vibratorom koji je savršen za trenutke samozaljubljenosti, kao i za uzbudljivu zabavu udvoje. Dosadit će vam 10 različitih načina vibracije, elegantan izgled i mala veličina zahvaljujući kojoj ga možete imati uza se u svakom trenutku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Zagegajte se u blaženstvo uz naše Penguin Holiday Edition! Uvijek spreman za priliku, ovaj vrlo voljeni Satisfyer vibrator s tlačnim valom obukao je svoje svečano ruho kako bi vam podigao raspoloženje. Bilo kao mala poslastica za sebe ili kao dar za nekog drugog – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tu da ispuni sve vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Doživite jedinstveno uzbudljive osjećaje s ovim prijateljem iz dana u dan! Taplastic Vibe je stimulator klitorisa s elementom koji vibrira. Zadivit će vas sa 6 različitih načina tapkanja koji će vas baciti na koljena. Otkrijte njegovu čaroliju, bit će bolji od oralnog seksa!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje kultnog Air Pulse Satysfiera! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripremite se za polijetanje: uz elegantnu navlaku i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubavni trokut kombinira dokazanu Air-Pulse tehnologiju s dubokim vibracijama i glatkom silikonskom glavom. Njegova praktična kapica osigurava higijensko i diskretno skladištenje u svakom trenutku, čak i dok ste u pokretu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    Vaša mala živa tajna u gaćicama pretvorit će vas u uzbudljivo iskustvo svaki dan. Ružičaste gaćice možete protresti posebnim džepom za mini-vibrator s "čarobnim" prstenom na kojem biste pozavidjeli i vi i Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Slijedite želje svog bisera užitka zvanog klitoris i darujte se ovim ljubavnim setom. Uključuje dva praktična pomoćnika s kojima ćete uroniti duboko u svijet klitoralnih orgazama od kojih će vam se naježiti, kao i praktičnu kutiju za pohranjivanje koje vam nikad neće biti dosta. Zadovoljite svaki od 8000 živčanih završetaka u vagini i otkrijte kako izgleda orgazmički raj klitorisa!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija užitka – kombinirajući revolucionarnu 3D Pleasure Air stimulaciju klitorisa s novim Climax Controlom, dajući dodatnu dubinu i bogatstvo vašem orgazmičkom putovanju. Dizajniran za intenzivne, intuitivne višestruke orgazme, Next pruža nenadmašnu snagu i vrhunske značajke uključujući novi niz prilagodljivih uzoraka dok tiho radi.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Najviše od svega volite oralni seks i biste li ga voljeli svaki dan? Vaš san će se ostvariti s Paloqueth moćnim vibratorom za sisanje klitorisa! Koristi jedinstvenu tehnologiju vakuumskog usisavanja i vaš klitoris se usisava slično oralnom seksu. Doživite ono što on jest i nećete htjeti živjeti bez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Mali, ali praktičan vibrator s kojim možete učiniti više nego što sada možete zamisliti. Ima jednu snažnu brzinu vibriranja i zahvaljujući svojoj maloj veličini možete ga imati sa sobom u svakom trenutku. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a sok se napaja preko 3 AG13 baterije koje su dio pakiranja.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za sve žene! Hajde, svidjet će ti se ovaj ruž! To je savršeno lijep vibrator zabavnog oblika od mekanog materijala. Dolazi sa super trendovskom japanskom markom Tenga, tako da je to definitivno nešto oko čega treba biti uzbuđen. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Odličan je i kao poklon.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Cvijeće vam izmami osmijeh na lice i idealan je poklon za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Imamo privatnu dojavu da će to biti ova senzualna ruža iz Paloquetha. Sva sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža odiše romantikom i ljubavlju. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Predstavljamo punjivi džepni stimulator klitorisa s ovratnikom marke IBIZA, zlatni dragulj užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie

    Zadržite svoje omiljene vibracije uz klitoris cijelo vrijeme i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Zahvaljujući magnetu, udobno stane u sve gaćice, a njegove tihe vibracije bit će uočljive samo vama ili vašem ljubavniku, kojem povjeravate ili kontroler ili aplikaciju u svom mobitelu i tako mu dajete kontrolu nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 842 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.