×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori luksuzno

Artikli 97 za 128 od 357 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ako ste tip osobe koja misli da su dva orgazma bolja od jednog, čeka Vas poslastica. Soraya™ 2 je najluksuzniji zečji vibrator na svijetu koji nudi optimiziranu dvostruku stimulaciju za orgazam klitorisa i G-točke, na potpuno novoj razini. Sa svojim luksuznim dizajnom i nepogrešivim oblikom, Soraya™ 2 je savršena kombinacija snage i preciznosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani™ predstavlja test i svijet ljubavi. U trenutku slaganja, Tiani II ima 50% snažniji motor, unutar 3 puta veće udaljenosti od daljinskog upravljača (36 metara) i sadrži dvije izmjenjive postavke. Uživajte u luksuzu svog lijepog života kao par ili sami!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni Eric vibrator popularnog brenda Mystim kombinira učinkovite vibracije i popularnu električnu stimulaciju u jednom uređaju. Vibrira, trnci, pulsira, sve u jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripremite se za polijetanje: uz elegantnu navlaku i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova i poboljšana verzija LELO-ovog legendarnog vibratora srednje veličine, koji pruža najintenzivnije zadovoljavajuće osjećaje s glatkim i senzualnim dodirom. Ovaj nadograđeni LELO bestseller uključuje 100% snažnije vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx I Love You

    Tražite savršen poklon za svoju ljubav? Upravo ste ga pronašli! Ova torba puna ljubavi javit će vašem kolegi kako se osjećate u vezi s njom. U njemu ćete pronaći uzbudljive dodatke u kojima će uživati i oni koji još uvijek nisu zadovoljni erotskim pomagalima. Doživite novu razinu romantičnih emocija i igrajte se zajedno na nježan, ali uzbudljiv način.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Savršen za zagrijavanje masaže cijelog tijela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide i vozite ga tako uzbudljivo dok ste na cilju orgazma. Vi birate ritam, brzinu i sami ćete svojim pokretom tijela odrediti nagib svoje vožnje. Jedinstveni Doc Johnson iRede stimulirat će vas dok vozite s 2 neovisno kontrolirana dijela koji izravno ciljaju na vaše erogene zone. Prirodno zakrivljena konstrukcija omogućuje senzualne ritmičke pokrete, dok podstavljeni jastuk osigurava da sve teče glatko i savršeno. Vaš novi najvjerniji ljubavnik izrađen je od najkvalitetnijeg ABS/TPR materijala i tu je da vam pokaže uzbudljivu ekstazu na zabavan i razigran način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Elegantno crno erotsko pomagalo sa zlatnim detaljima i prije svega mogućnošću rasta do 8 centimetara. Doživite novu razinu samoljublja uz ovu luksuznu eleganciju, koju posebno obećava harmonika u sredini tijela Magnum Opusa, koja će vas odmah i bez nepotrebnih okreta odvesti u ekstazu. Jednostavan rad, USB punjenje, 4 razine pulsiranja, 3 brzine vibracije i 3 načina rada, sve to čini ovaj vibrator sofisticiranom i uzbudljivom igračkom koju nećete htjeti poklanjati barem nekoliko tjedana nakon prvog testiranja.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Pokušaj, bolji i diskretniji, to je ono o čemu se radi u Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave Pink

    Opustite se s prvim aparatom za masažu vaše kože. Vrlo intimna naslovnica prsta, znam ono "dođi k meni".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite li jahati na valovima uzbuđenja? A tko i ne bi!? Ova inovativna vibrirajuća prostirka s 2 motora i 2 anatomski oblikovane stimulacijske izbočine izludit će vas i zagrijati uz funkciju grijanja do 55 °C. Stimulirati će vaginu i anus sa 7 načina vibracije kao i pametnim integriranim vibro-jezikom sa 7 načina lizanja, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Dakle, stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ako je potrebno, a nikako kako god želite? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi četvrtinu i preciznu rotaciju i ubija rotor i vibrator. Što je jezik bolniji, to je intuitivan. Učini nas i nikad ne dopusti da poželiš!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Što može najbolje oponašati seks? Dodatak! Ovaj impresivni ljubičasti vibrator također ima tu sposobnost, pa će zaigrano ispuniti vaše divlje fantazije. Može dodavati mekano, ali i tvrdo, samo će o nama ovisiti što želi o ovoj luksuznoj silikonskoj igrački. Prihvatite izazov i dopustite da vas očara senzualni potisak do orgazma koji oduzima dah.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 2 Purple

    Kada otkrijete nenadmašnu snagu ove šarmantne igračke popularnog brenda LELO, zaljubit ćete se i vaša ljubav bit će istinska, senzualna i što je najvažnije uzbudljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 357 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.