×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori luksuzno

Artikli 129 za 160 od 357 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je stimulator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenom glavom i fleksibilnom vezom između oba kraja. Renée ima 2 snažna motora, po jedan na svakom kraju, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nešto poput "male crne" među erotskim igračkama, tako da ne smije nedostajati u vašoj kolekciji pomagala. Ima jedinstvenu tehnologiju tlačnih valova koja stvara učinak usisavanja klitorisa bez premca. Birajte između 8 razina intenziteta i uživajte u uzbudljivom početku i apsolutnom vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodootporan i bit će vaš suputnik čak i kada se igrate u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Pink

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Cruise Control preuzima volan kada više ne možete izdržati!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Otkrijte svoje najdublje fantazije uz SILA Cruise prestižnog brenda Lelo. Idealan je izbor ne samo za početnike kada su u pitanju seksualna pomagala i senzualna istraživanja. Do vrha ćete doći zahvaljujući blagim valovima pritiska, koje ćete osjetiti od glave do pete. Prihvatite ponudu novog načina uživanja u predigri i trenucima samoljublja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava koje je svijet ikada vidio. MyMagicWand ima super moćan motor i nudi nekoliko načina korištenja svojih funkcija. Njime možete stimulirati svoje erogene zone i doživjeti orgazme koji oduzimaju dah, ali možete i masirati ukočene ili bolne mišiće i tako ublažiti napetost i bol. Bit će izvrstan pomoćnik ne samo za žene, već i za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ako želite i želite samo proizvode? Ovaj bacač vibratora je izvor na prvi pogled, a orgazam koji daje vašim podacima malo se intenzivno pojačava i odlazi. Snažne i duboke vibracije bikova iz mekanog mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! U međuvremenu možete pomiriti provjereno leglo s mjestom koje zahtijeva stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrirajući analni čep sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina rada vibracija. Njegov oblik pružit će vam uzbudljivu stimulaciju, jačinu vibracija ćete birati putem daljinskog upravljača i na prvi dodir ćete se zaljubiti u mekani silikonski materijal. Dobro se snađite s modernom pribadačom s neodoljivim funkcijama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Black

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 stimulator jednog od najboljih brendova na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Žudite za savršenim zadovoljstvom? Sa Sonom 2 plutat ćete na valovima beskrajnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Upoznajte Anyu, snažan vibrator s funkcijom grijanja. Zahvaljujući svojoj srednjoj veličini, udobno će stajati u vašoj ruci i s njim ćete ciljati na sva važna mjesta. Anya kombinira popularne karakteristike, prvoklasni silikonski materijal najviše kvalitete i moderan dizajn. Ponudit će vam sve što svaka žena poželi, ukusno, diskretno i učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Otkrijte svoje najdublje fantazije uz SILA Cruise prestižnog brenda Lelo. Idealan je izbor ne samo za početnike kada su u pitanju seksualna pomagala i senzualna istraživanja. Do vrha ćete doći zahvaljujući blagim valovima pritiska, koje ćete osjetiti od glave do pete. Prihvatite ponudu novog načina uživanja u predigri i trenucima samoljublja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Mali, ali zgodan, uzbudljiv i živahan, to je Pretty Love Atlas. Njegovo korištenje je apsolutno jednostavno, samo pritisnite gumb. Mekani silikon i prepoznatljiva glava bit će prava stvar za vaše uzbuđenje, a genijalni zakrivljeni posebno će uživati u g-točki. Pronađite svoj pravi kut i igrajte se s vama kao nikad prije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali stimulator prostate posebno će cijeniti početnici, ali i iskusniji ljubitelji. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s ciljanjem unutarnje masaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Sa svojim zaobljenim jezikom, ovaj aplikacijski vibrator razmazit će vas savršenom preciznošću, ali zahvaljujući velikom tijelu, možete ga nanijeti i ravno i stimulirati cijelo područje klitorisa. Tada nećete imati izbora nego prepustiti se divnom osjećaju vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 357 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.