×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mini vibratori

Artikli 65 za 96 od 121 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Antony Pink

    Tražite li nevjerojatno i uzbudljivo zadovoljstvo po pristupačnoj cijeni? Obožavat ćete Antony vibrator! Njegova svilenkasto mekana silikonska površina preuzet će vas na prvi dodir, a dramatično oblikovana glava ugodno će vam i precizno ugoditi gdje god vam je potrebna. Uživajte u 10 intenzivnih funkcija i svakom pojedinom orgazmu koji vam donose.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Nijedan drugi ruž neće učiniti da se osjećate tako seksi kao Evil Bitch Lipstick! Njegov misteriozni crveni dizajn skriva vašu omiljenu još crnju nijansu u obliku 10 snažnih funkcija vibracije koje će vas odvesti do vrhunca uzbuđenja. Neka stoji na vašem noćnom ormariću ili ga nosite svuda sa sobom, nikad ne znate kada vam može dobro doći.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne i-tools brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator šljunčanog oblika zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Želite li čarobni prsten koji će vas odvesti u drugi svijet? U svijet pun užitka i orgazama? Vibrirajući prsten Belou Fluttera ne može se mjeriti čak ni s onim koji je imao Arabellu! Riječ je o vibrirajućem multitalentu čiji se vrh sastoji od 4 latice za različite stimulacije. Stavite ga i upoznajte sve osjetljive točke na svom tijelu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Zaplovite morem uzbuđenja do otoka zvanog orgazam s tim vibratorom koji oduzima dah. Njegovo valovito tijelo razmazit će vas. Njegova mala veličina bit će s vama u pokretu. Njegovih 5 funkcija vibracije oduševit će vas. Njegova vodootpornost oduševit će vas tijekom kupanja. Zadivljuju orgazam koji izaziva u vama, onda će biti vaš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? Uz Martinella ruž za usne nećete trebati nitko drugi! Elegantan je, zabavan, ugodan i senzualan! Možete ga imati stalno uz sebe, jer stane u svaku torbicu, a kada vam zatreba, nudi vam svojih 10 funkcija vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj Luxury Bullet mini vibrator oduševit će vas svojim prepoznatljivim stimulirajućim dijamantnim uzorkom kao i 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobre vibracije su vrijedne toga! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! Ovo je savršeno lijep vibrator neobičnog oblika od mehaničkih materijala. Dolazi sa super trendi japanskom markom Tenga, tako da je definitivno nešto oko čega se treba veseliti. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Izvrstan je i kao kompliment.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Bilo da želite uživati u uzbudljivoj stimulaciji kao par ili sami, ovaj vibrator za prste će vam pružiti. Igram pravi sok. Izrađena je od mekanog silikona, oblika je zečića, a uši su joj ugodno savitljive. Jedna brzina vibracije zadovoljit će sva osjetljiva područja, a njezin mekan dodir neće vam se svidjeti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna od najslađih igračaka u našoj ponudi! Ovaj zeleno-mini vibrator ima prekrasno fleksibilnu glavu i nježno zelenu boju. Nudit će vam 7 načina vibracija, a vi ćete mu dodati sok kroz praktično punjenje putem USB kabela. Uživajte u njegovim vibracijama i elegantnom dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrator kao ruž za usne sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik daje vam apsolutnu diskreciju i istovremeno senzualni teaser, a u mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir. Dobro se snađite s malo drugačijim ružem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Kao Luxury Bullet mini vibrator, ovaj ruž za usne oduševit će vas svojim realističnim dizajnom ruža za usne, okruglim vrhom za preciznu stimulaciju i također 10 funkcija vibriranja za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Uzmi svoju orgazmičku sreću u svoje ruke s novom verzijom popularne igračke Lelo Nea 3! Ovo je mali vibrirajući masažer s prekrasnim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, različite intenzitete i obrasce vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 kao par ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Trimy je glatki klasični vibrator sa odvojivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i oduševite svoja osjetljiva područja uvijenom teksturom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvrsnom stimulirajućom pomoći. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibriranja! Prihvatite njegov poziv u svijet korisnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Bilie je glatki klasični vibrator sa odvojivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i ugodite svojim osjetljivim područjima nježnom teksturom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Da možete odabrati bilo koju super sposobnost, koja bi to bila? Ne bi li to bio nešto duži i blago zakrivljen vibrirajući prst kojim bi stimulacija svih osjetljivih područja dobila sasvim novu dimenziju? Marvelous Arouser ispunit će vaše želje! Nabavite ga kao tajno oružje s 10 funkcija ne samo za G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Upoznajte Duet, relativno mali vibrator koji ima sićušne izbočine za stimulaciju s jedne strane i potpuno glatku površinu s druge strane. Poslužit će vam za uzbudljivo iritiranje vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa ili bradavica, ali i za plitke penetracije. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovaj mini vibrator od mekog silikona stimulirajuće teksture. Pogodno za sve erogene zone!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvanredno stimulirajućim pomagačem. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibracije! Prihvatite njegov poziv u svijet užitka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Uzmite svoju orgazmičku sreću u svoje ruke uz novu verziju popularne igračke Lelo Nea 3! To je maleni vibrirajući masažer s lijepim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, raznolik intenzitet i uzorke vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 u paru ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj mini vibrator oduševit će vas svojom prepoznatljivom dijamantnom teksturom, okruglim mekim vrhom i također 10 funkcija vibracije za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše misli, osjećaji, uvjerenja i stavovi mogu pozitivno ili negativno utjecati na naše biološko funkcioniranje. Drugim riječima, naš um može utjecati na to koliko će naše tijelo biti zdravo! S druge strane, ono što radimo sa svojim fizičkim tijelom (što jedemo, koliko vježbamo, čak i naše držanje) može utjecati na naše mentalno stanje (opet, pozitivno ili negativno). To rezultira složenim odnosom između našeg uma i tijela.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotske igrice - također pod vodom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! A iz njihove radionice dolazi i ovaj putni vibrator elegantnog dizajna. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim teksturiranim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i oduševiti vas jednom brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Tražite li igračku koju možete ponijeti bilo gdje sa sobom? Asha će biti savršena za to! Izgleda kao ruž za usne, ali ispod poklopca krije mekanu silikonsku površinu koja će zadovoljiti sva vaša osjetljiva područja. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti vibrator ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine kad god želite, čak i u kadi ili pod tušem!
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za sve žene! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! To je savršeno lijep vibrator zabavnog oblika od mekanog materijala. Dolazi sa super trendovskom japanskom markom Tenga, tako da je to definitivno nešto oko čega treba biti uzbuđen. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Odličan je i kao poklon.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Punjivi džepni užitak za sve koji vole svoje male nerede s njima cijelo vrijeme! Ovaj mali ljubavnik izrađen je od mekog i udobnog visokokvalitetnog silikona. Prekrasne je boje i njegov teksturirani dio će vas dodatno uzbuditi, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Upoznajte Amour, relativno malen vibrator sa vrhom u obliku srca koji će vam pružiti razigrane i ugodne osjećaje. Lepršavo srce će vas senzualno zagolicati svojim vibracijama i pomoći vam da otkrijete sve erogene zone. Služit će vam za uzbudljivu stimulaciju vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa, testisa ili čak bradavica. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Jibbys je glatki klasični vibrator sa uklonjivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i obradujte svoja osjetljiva područja teksturom koja oduzima dah.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Igračke su namijenjene igri, slažete li se? Ovaj zec definitivno jest! Zabavnog je oblika sa zečjim ušima i stručnjak je za savršeno milovanje vaših intimnih dijelova. Izrađena je od mekog i svilenkasto glatkog silikona i prikladna je kako za trenutke samozaljubljenosti tako i za igru udvoje. Uživajte u njegovim snažnim vibracijama!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! A iz njihove radionice dolazi i ovaj klasični vibrator elegantnih oblina. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i zadovoljiti vas brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 121 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.