×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mini vibratori

Artikli 97 za 121 od 121 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Pozovite senzualne i tihe vibracije na seks! Ovaj mini vibrator s završnim kabelom ponudit će vam 7 ukusnih načina vibracija, između kojih ćete se prebacivati ili izravno na igrački ili pomoću daljinskog upravljača. Hoćete li to povjeriti svom kolegi? Uživajte u seksi zadirkivanju u sklopu predigre i doživite najbolje iskustvo ikad!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktne vibracije pri ruci u svakom trenutku! Ovaj mini vibrator ima snažan motor s 10 funkcija vibracije za diskretnu upotrebu. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona i stoga je apsolutno ugodna na dodir, a istovremeno sigurna za tijelo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ovaj rodno neutralni vibrator za prst obnavlja klasični pokret 'dođi ovamo', nudeći 12 unutarnjih načina vibracije koje će voljeti G-točka ili P-točka Vašeg ljubavnika i zgodno malo lizalo s 3 načina koji mazi njezin klitoris ili perineum onako kako zaslužuje ...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! Iz njihove radionice dolazi i ovaj tanki vibrator elegantnog dizajna. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim kućištem može ići bilo gdje i oduševit će vas jednom brzinom vibracije od koje zastaje dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, kombinacija je koja će vas oboriti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali užitak koji je uvriježen među erotskim napravama! Sadrži snažan motor za ciljanu stimulaciju klitorisa. Koristite ga sa ili bez teksturiranog dodatka i pripremite se da vidite zvijezde.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Upoznajte Vitu, relativno mali vibrator s okruglim vrhom koji će vam pružiti precizan užitak. Pogodan je za stimuliranje vanjskih osjetljivih područja kao što su klitoris ili bradavice, a fleksibilan vrat olakšava manipulaciju i ciljanje. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Amore Orange

    I male stvari mogu učiniti velika čuda, a ovaj vibrator je dokaz tome. Snažan je i idealan za solo igre i igre u paru. Svidjet će vam se njegov elegantan dizajn i izvedba, a zadovoljstvo koje će vam pružiti odvest će vas u raj. Okusite duboke snažne vibracije s nekoliko brzina i uzoraka, prislonite je na svoj klitoris ili bradavice i otkrijte strast skrivenu u vašem tijelu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez obzira na vaše namjere, ciljeve vašeg putovanja ili trenutne želje, tu je Kyst s kojim ćete uvijek uživati u ugodnom druženju za sebe! Podsjeća na strastvene usne željne poljubaca i napravljen je od vrlo ugodnog tekućeg silikona. Dopustite da vas zaslijepi 10 funkcija vibracije i držite Kyst uz sebe u svakom trenutku zahvaljujući njegovoj maloj veličini!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Samo dodir pun ljubavi bit će dovoljan da vas baci na koljena od uzbuđenja. Ovaj vibrator za prste izrađen je od svilenkasto mekog silikona i očarat će vas s 3 funkcije vibracije i 3 funkcije rotacije. Koristite ga sami ili sa svojim dvojnikom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Što nikako ne smije nedostajati u vašoj erotskoj kolekciji? Ovaj mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Pogodan je za stimulaciju vagine i klitorisa i može vibrirati u 10 različitih načina. Jednostavan je i praktičan za korištenje i puni se putem USB kabela. Otkrijte svoju novu omiljenu igračku!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! I ovaj tanki vibrator elegantnog dizajna također dolazi iz njihove radionice. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i oduševit će vas jednom brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Punjivi džip koriste za sve drage ti frajere naše male gluposti s njima još žive! Međutim, neki ljubavnici su izrađeni od mekog i kvalitetnog silikona. Predivan je za borbu i njegove teksturirane stvari koje će vas dodatno razbuditi, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Što ne smije nedostajati u vašoj kolekciji erotskih naprava? Mali vibrator koji uvijek možete imati sa sobom! Ako odaberete ovaj PowerBullet, odmah ćete se zaljubiti u njegov snažan motor koji će vam dati nevjerojatno duboke i tutnjave vibracije. Za sve one koji traže pravu vibracijsku snagu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Želite li malo drugačije uživati u uvertiri? Uz tu igračku ćete se još više uzbuditi! Riječ je o fleksibilnom poklopcu za duple prste ili mini vibratoru koji je dio pakiranja. Duži rukav ima stimulirajuće izbočine i također je genijalno zakrivljen za udobno ciljanje g-točke ili prostate. Soft Touch materijal je ugodan na dodir, a mini vibrator nudi 7 načina vibracija.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Bodywand Mini Wand Massager Pink

    Ova sićušna masažna glava u potpunosti potvrđuje tvrdnju da je lijepo što je malo! Usrećite se ili ga poklonite nekome do koga vam je stvarno stalo. Kameni ukras na dnu je užitak za oči a snažna vibrirajuća funkcija glave je užitak za klitoris, to svaka žena želi!

    49,90 €

    17,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    Nema na skladištu

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 ima tijelo izrađeno od mekog higijenskog silikona, te je stoga posebno nježan i pun ljubavi prema koži. U isto vrijeme, on vas zna zapaliti intenzivnim, dubokim vibracijama.

    30,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Pitate se kako poboljšati svoj erotski užitak s partnerom ili svoje trenutke samoljublja? Vibrirajte svoju strast! Ovaj mali vibrator od mekog silikona nudi vam 10 moćnih funkcija vibriranja i sigurno ćete cijeniti činjenicu da nećete morati zauvijek mijenjati svjetiljke u njemu jer je punjiva.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Delicious Tingles

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj par koji svakoj ženi obećava orgazam koji oduzima dah. Elegantni srebrni mini vibrator savršeno pogađa sva važna mjesta, a balzam za stimulaciju maksimalno povećava osjetljivost klitorisa. Nemojte čekati i pokleknuti!

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Pipedream OMG! Bullets #Play Rechargeable Vibrating Bullet Fuchsia

    Žudite za raznim slatkim osjećajima? Iako se ovaj mali vibrator može činiti kao neupadljiva igračka, on ipak ima veliku snagu. Izrađen je od ultra mekog i udobnog silikona i nudi vam 10 nevjerojatnih načina vibracija. Također je vodootporan i učinit će vašu kupku ugodnijom. Uživajte u seksi razigranom dizajnu i svim tim OMG iskustvima!

    41,90 €

    24,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • NS Novelties Nightshade Purple

    Tako trijezan, a tako bolestan! Ovaj mini vibrator osigurava da želite ići. Ima 10 funkcija eksplozivnih vibracija i vodootporan je. Kako ga nosite s njegovom multifunkcionalnošću? A želite li biti mala osoba da nosite samopoštovanje? Uživajte u svim šarmantnim dosadnim šalama.

    37,90 €

    13,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • ToyJoy Butterfly Baby Purple

    Neodoljiva ružičasta silikonska leptir mašna na silikonskim pojasevima za pričvršćivanje na međunožje. Uvijek je spreman masirati tvoj klitoris. Vodootporan je i tih.

    34,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    Ovo je vaša trostruka pobjeda, brojite, imamo mini vibrator, gel za podmazivanje i vrećicu s patentnim zatvaračem, što možete učiniti u vezi s tim? Mini vibrator ima integrirani vibrirajući jezik i nudi vam 7 načina vibriranja za raznovrsnu zabavu. Milujte svoj anus ili vaginu, na vama je!

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Mali sjajni vibrator koji će stati u svaku torbicu! Genijalno je zakrivljen i ima ugodnu glatku površinu. Omogućuje vam izbor od 7 načina rada vibracije i oduševit će sva vaša osjetljiva mjesta. Ipak, najbolje je integrirano svjetlo, koje je zabavno i praktično ako se igrate u mraku.

    41,90 €

    24,90 €

    Nema na skladištu

  • Nalone Ian Bullet Vibrator Pink

    Tražite mali, ali snažan vibrator? Nalone Ian vas neće razočarati! Kompaktan je, ali vrlo jak. Nudi vam 20 funkcija vibracije i iznenadit će vas dubokim i intenzivnim vibracijama. Kombinirajte ga s lubrikantima na bazi vode i povećat će vaše uzbuđenje i zadovoljstvo!

    49,90 €

    30,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 97 za 121 od 121 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.