×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive

Artikli 33 za 64 od 1230 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Stručnjak za vaše zadovoljstvo! Ovaj vibrator s funkcijom lizanja u 7 načina pružit će vam razne uzbudljive osjećaje. On je pametan i elegantan muškarac koji vibracijama njeguje unutarnji dio vagine, a jezikom pokazuje klitoris. Osim toga, možete ga saviti na spojne dijelove i potpuno mu promijeniti oblik, iz bilo kojeg razloga!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Classic

    Partner Toy je partnerski vibrator koji se nosi tijekom vođenja ljubavi kako bi Vas oboje stimulirao u isto vrijeme.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Prvi svoje vrste: Sizzling Simon je bez presedana, jer su E-Stim Vibes prve i jedine igračke koje vam omogućavaju da istovremeno uživate i u vibraciji i u električnoj stimulaciji – a za to im čak nije potreban set za stimulaciju živaca.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rrolling Pleasure dvostruko vas razmazi intenzivnim vibracijama i kreće se s lopticom u nožnom prstu. Doživite intenzivnu stimulaciju G-točke sa zakrivljenim dizajnom i finom strukturom utora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Ne samo da Paloqueth masažer za prostatu smanjuje rizik od svega, od prostatitisa do raka prostate, istovremeno poboljšavajući stvari poput erektilne funkcije i cirkulacije sjemene tekućine, nego je i doista fantastičan osjećaj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO pruža savršen spoj stimulacije klitorisa i G-točke. DUO stimulator klitorisa koristi tehnologiju Pleasure Air™ dok se vaša G-točka masira savršeno zakrivljenim i snažnim vibratorom. Pripremite se za mješoviti orgazam kakav ste oduvijek željeli.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Tražite li zgodan vibrator koji će vam pokazati kako je to u sedmom nebu? Ovaj zec iz Paloquetha prikladan je i za početnike i za iskusne ljubitelje seksualnih igračaka. Šokirat će vas svojim karakteristikama! Može gurati, vibrirati i rotirati. Što to implicira? Očekuju vas najbolja seksi iskustva!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro Traveler

    Bilo da putujete po svijetu ili ste sretni kod kuće: praktična kapa ima magnetsko zatvaranje, čineći Vašeg prijatelja diskretnim i higijenskim suputnikom. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, Satisfyer Pro Traveler možete brzo staviti u torbu. Zahvaljujući svom elegantnom dizajnu i internoj tehnologiji koja oduzima dah, to je lifestyle proizvod bez kojeg ne bi trebala biti nijedna kolekcija igračaka.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora mazi sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Satisfyer Top Secret Pink

    Zahvaljujući širokoj, ravnoj bazi, Top Secret model od finog silikona može se diskretno i udobno nositi i izvan doma. Osim toga, duboke, snažne vibracije njegove glomazne osovine mogu se kontrolirati intuitivno i pojedinačno putem aplikacije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tako slatka da će vam ukrasti srce! Sa svojim kompaktnim dizajnom u obliku srca i zanimljivom kombinacijom tlačnih valova i vibracija, Satisfyer Cutie Heart izrađeno od silikona idealan je suputnik. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Sanjate li o senzualnom analnom ubacivanju? Uz Paloqueth Thrusting Massager vaša želja će se ostvariti. Pokreću ga dva snažna motora i nudi vam 3 različita načina hoda. Osim toga, također može vibrirati u 12 uzoraka i tako vam pružiti nježnu predigru ili čak super jaku stimulaciju. Uživajte u novoj razini užitka svoje guze!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen od silikona s 3 motora razmazit će sve vaše erogene zone: Koristite ga kao vibrator za polaganje, vibrator s tlačnim valovima ili vibrator G-točke za maksimalnu raznolikost tijekom svog vremena kao samca.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Golden Moments

    2 vrhunske igračke visoke kvalitete po super cijeni! Ove dvije najprodavanije igračke sigurno će biti popularne – pogotovo zbog izvrsne cijene. Komplet za svestrani užitak za vruću solo zabavu ili zabavu udvoje.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik i završni sloj zlata od 24 karata isticat će se u vašem dekolteu baš kao što će to voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Želiš sve? Žudite li za osjećajem ljubavnikovog strastvenog naleta, pulsa njihovih prstiju na vašoj G-točki, njihovih vrhova prstiju koji lepršaju po vašim usnama?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo Black

    Orgazam prostate je najveći, najintenzivniji orgazam koji muškarac može doživjeti, a HUGO na daljinsko upravljanje je savršeno dizajniran da ponudi potpuno nove načine seksualnog zadovoljstva.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Sanjate li o senzualnoj stimulaciji jednim prstom? Sve je moguće s ovim vibratorom za prste! Ima ugodnu teksturu glave i nudi vam 9 načina intenzivnih vibracija. Oblik mu je genijalno zakrivljen tako da se može udobno usmjeriti prema klitorisu, gdje će iritirati osjetljive živčane završetke, ali s njim možete i zaviriti unutra. Otkrijte sami svoje strasti ili se igrajte s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ovaj štapni masažer savršen je alat koji će vam pomoći da se opustite nakon dugog, napornog dana. Kao što nam je svima poznato već neko vrijeme, vibracije su od vitalne važnosti za liječenje umora, smirivanje napetosti mišića, ublažavanje bolova u tijelu i pomoć pri sportskom oporavku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našeg moćnog podesivog masažera prostate sa snažnom stimulacijom na P-točki i perineumu.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Žudite li za nevjerojatnim oralnim seksom i nevjerojatnom stimulacijom G-točke? Dobijte najbolje od oba svijeta uz Her Ultimate Pleasure Pro! Ova nevjerojatno praktična igračka je poboljšana verzija originalnog Her Ultimate Pleasure i još je bolja! Prijeđite preko ruba zanosne ekstaze i doživite vrhunski užitak!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujući 3 snažna motora, Satisfyer Curvy Trinity 4 izrađen je od silikona sa svestranom erotskom igračkom. Ova igračka za užitak može se koristiti kao tlačni vibrator za polaganje i za G-točku, koja će vas iznenaditi intenzivnim vibracijama i pulsirajućim valovima pritiska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Gia Black

    Tražite ultra-snažne vibracije? Ovaj elegantni masažer dva u jednom isporučuje duboke, tutnjave vibracije koje odzvanjaju iz glave štapa za masažu, ili ga okrenite i istražite prekrasne krivulje G točkaste drške. Gia ima dva gumba koji neovisno kontroliraju svaki kraj. Pomičite se kroz 7 funkcija kako biste pronašli osjećaje koji odgovaraju Vašim željama. Bežično i USB punjivo, Gia je dizajnirana za jednostavnu upotrebu. Izrađena od glatkog UltraSilk silikona, sigurnog za tijelo, bez ftalata i jednostavnog za čišćenje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion kombinira snažne vibracije s inovativnom kuglicom za stimulaciju. Inovativna tehnologija u kombinaciji s elegantnim dizajnom stimulira G-točku preciznom ergonomijom i stvara orgazme koji oduzimaju dah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn i stvarno snažna masažna glava brenda Adrien ispunit će sve vaše želje. Posebno je dizajniran da bude diskretno tiho i ujedno snažno pomagalo dizajnirano ne samo za intimni užitak, već i za masažu cijelog tijela. Precizan je ergonomski oblik, jednostavan je za rukovanje i izrađen je od sigurnog i kvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše g-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Luksuzna punjiva Le Wand masažna glava elegantne biserno bijele boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 1230 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.