×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive

Artikli 97 za 128 od 1230 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Tražite li igračku koja će začiniti vašu vezu? Toplo preporučujemo ovaj par vibratora. Nudi vam 9 načina rada vibracija, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Dva silikonska krila će milovati klitoris, a drugo rame će zadovoljiti unutarnji dio vagine, gdje će se susresti s penisom. Dva motora pobrinut će se za vaš užitak, ali i uobičajene orgazme.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy snažno stimulira oba partnera tijekom seksa. U-oblik je postavljen i iznutra i izvana - osiguravajući zavodljiv osjećaj za klitoris, G-točku i penis. Omogućena aplikacija, ova visokotehnološka igračka poboljšana je igranjem na daljinu i više!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator za G-točku na svijetu. GIGI™ 2 je poboljšana verzija LELO-ovog izuzetno popularnog vibratora za G-točku, nedvojbeno najpozitivnije recenziranog Pleasure Objecta ikada stvorenog.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. Ovo također uključuje ovaj elegantni stimulator usisavanja za korištenje na klitorisu ili čak na bradavicama. Ima snažan motor s 3 postavke snage usisavanja od lagane do jake. Dodatno uzbuđenje donijet će pokretni jezik s 9 ritmova kretanja. Njegov oblik čini da se osjećate senzualno u isto vrijeme i zaljubit ćete se u mekani silikonski materijal na prvi dodir. Učinite sebi uslugu pod pritiskom i pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je vibrator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenog oblika i prilično velike, fleksibilne glave. Snažni motor nudi 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Koristite Luxur Vibrator osjetljiv na dodir uz okrepljujući test. Riječ je o bacaču moderne tehnologije, koji u svom tijelu ima dva senzora koji svojim aktiviranjem povećavaju količinu vibracija. Doživite orgazam koji oduzima dalije i iskoristite niz od 10 vibrirajućih i pulsirajućih funkcija koje će vam pružiti inovativnu igru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Mislite li da su i ljudi i žene sretni? Upoznajte nenametljiv najbolji i realističan Silexd dildo s mogućom funkcijom vibracije. Na površini, dildo je dobar mehaničar i užitak za podmazivanje, odnosno četvrta četvrtina erekcije je ista. Učinite svoje snove, tuge i želje realističnim dildoom iz snova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Sigurna magnetska kapica osigurava da igračka ostane na mjestu tijekom korištenja i stimulira v+Vaš klitoris dok hodate, sjedite, plešete ili ležite. Odličan izbor za zadirkivanje ili potpuni orgazam bez obzira u kojem se okruženju nalazite!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wanderlust

    Ova jedinstvena silikonska igračka može se pohvaliti snažnim štapićem za masažu na jednom kraju i zadovoljavajućom gomoljastom i nježno zakrivljenom vibrom na drugom kraju. S elegantnim kontrolama lakog pristupa u sredini, ovaj dvostrani oblik ljulja Vaš svijet iznutra i izvana, s dva snažna motora koji nude ukupno 49 zasebnih kombinacija brzine i funkcija! Potpuno vodootporan i podvodan, savršen je svestrani suputnik za kupanje koji se brzo čisti s Evolved Toy Cleaner i ispiranjem toplom vodom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ember design stimulator spreman je ispuniti sve vaše želje i svojim tankim zakrivljenim vrhom zadovoljiti svaki osjetljivi dio vašeg tijela. Jedinstveni oblik, 10 načina vibracija, prvoklasni medicinski silikon i punjiva litij-ionska baterija, to je upravo ono što Ember jest i jedva čeka da dočara najintenzivnije zadovoljstvo u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL vibrator pravih dimenzija i prave tehnologije.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa ključ je orgazma, što svatko od nas zna. Međutim, i svatko od nas užitke doživljava malo drugačije. Neki vole intenzivno zadirkivanje, neki mekše. On razumije Trinity i svakoj ženi pruža ono što želi – zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Mali ležeći vibrator s klinastim dijelom za širenje stidnih usana i tijelom u obliku penisa s izbočenim glavićem. Stimulira klitoris, vaginu i G-točku u isto vrijeme sa svojih 10 snažnih načina vibracije. Može se nositi diskretno unutar donjeg rublja. Može se kontrolirati pritiskom na gumb ili putem daljinskog upravljača. Punjiv pomoću uključenog USB kabela.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Tvoje Pedeset nijansi sive Neumoljive vibracije Love Egg je svestrana igračka koja izaziva orgazam i idealna je za solo igru i igru u paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulator sa štapićima Céline iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je štap s elegantnim detaljima zlatne boje, čvrstom ručkom, zaobljenom glavom i blago fleksibilnim vratom. Céline ima 2 snažna motora, jedan u glavi i jedan u bazi, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s ovim vibrirajućim prstenom u zraku će biti još više ljubavi, zadovoljstva i uzbuđenja! Zahvaljujući 9 načina vibracije, svilenkastom silikonu i iritantno čvrstom držanju, uživat ćete u stimulaciji zujanjem i čvršćoj erekciji u isto vrijeme. Zato zgrabite daljinski upravljač i vodite ljubav još intenzivnije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Leptir vibrator kojim se upravlja pametnim telefonom (iPhone i Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Svaka žena zaslužuje da joj se posveti puna pozornost! Svaka žena zaslužuje orgazam i zadovoljstvo. Svaka žena zaslužuje Paloqueth Dual Stimulation, pomoćnika koji je pristupačan i praktičan. Pustite da u isto vrijeme siše vaš klitoris i vibrira izravno na G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Tražite li nešto više od dosadnog vibratora? Dash bi vas sigurno mogao zanimati! Ima nekoliko značajki koje će vam se svidjeti. Može rado sisati klitoris i milovati ga malim jezikom, koji savršeno simulira oralni seks. Vibrirati će u vama maksimalnom snagom, a i dalje vam nudi senzualnu funkciju zagrijavanja. To će biti ljubav na prvi pogled, zar ne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od supernježno do supersnažno u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživljavate neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za sve one koji vole velike. Posebno samosvjesne žene i parovi koji znaju što žele i vole intenzivan užitak pronaći će pravog sparing partnera u ringu s BIG BOSSOM.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava i biserni vibrator u jednom! Wand & Pearl Vibrator brenda Javida kombinacija je klasične masažne glave s jedne strane i vibratora s rotirajućim perlama s druge strane. Glava je genijalno zakrivljena i fleksibilna, tako da lako možete doći do svih važnih mjesta. Uživajte u 7 načina vibracija i 3 načina rotacije perlica!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gladys Pink

    S 30 funkcija vibracije, ovaj silikonski štapić je glatka i zaobljena igračka za masažu koja će Vama i Vašem partneru predstavljati luksuz. Oblik je besprijekorno gladak s prekrasnim silikonskim premazom i zaobljenim konturama koje će nevjerojatno masirati kožu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 1230 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.