×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori specijalni

Artikli 97 za 128 od 283 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Želite li se osjećati kao kraljica? Zato izaberite kralja među vibratorima! Ovo skriva 2 snažna motora, voli klitoris s vibracijama i istovremeno senzualno dodaje. Dopustite da vas miluje svilenkasto glatki silikon i otkrijte 10 uzbudljivih postavki udaraca i vibracija!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliki izbor užitaka po nenadmašnoj cijeni! Ugodno je mekan, genijalno zakrivljen i karakterističan za preciznu stimulaciju g-točke. Tijelo mu je lagano valovito, što omogućuje iritaciju klitorisa ili analnog dijela. Sadrži 2 snažna motora s odvojenom kontrolom, koja nudi 10 načina vibracija i 5 brzina. Držite ga za praktičnu ručku i radite kako vam je potrebno.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrirajući analni čep sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina rada vibracija. Njegov oblik pružit će vam uzbudljivu stimulaciju, jačinu vibracija ćete birati putem daljinskog upravljača i na prvi dodir ćete se zaljubiti u mekani silikonski materijal. Dobro se snađite s modernom pribadačom s neodoljivim funkcijama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna i nestašna igračka za strastvene parove koji žele uživati u još intenzivnijem ljubavnom iskustvu! Zuna je vibrator za par koji će stimulirati oba partnera u isto vrijeme tijekom seksa. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti igračku ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine koje će oduševiti G-točku, klitoris i penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali stimulator prostate posebno će cijeniti početnici, ali i iskusniji ljubitelji. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s ciljanjem unutarnje masaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Kako bi vam u isto vrijeme ponudili energičnu vibraciju, šarmantan izgled i osjećaj stimulira sve svijetle točke na vašem tijelu. Razmislite o prostoru i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Potrebno je stimulirati mutantnu stranu vagine i klitorisa, pa je to teško leglo i nekoliko vibracija. Razmislite o području i kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Žudi li vaša prostata za nečim intenzivnim i nevjerojatno ugodnim? Ovaj stimulator će je uzbudljivo kucati sve dok ne dođe do orgazma koji oduzima dah. Istovremeno, njegov vanjski dio će senzualno vibrirati na vašoj brani i samo će vam diktirati snagu stimulacije kroz kontroler. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne višenamjenske vibrirajuće lopte! Na površini su svilenkasto mekani, a iznutra ugodno čvrsti. Fleksibilne su i savitljive te će vas hipnotizirati svojom funkcijom vibracije. Prikladni su za vaginalnu i analnu primjenu, vanjsku i unutarnju. Odaberite između 6 uzoraka vibracija i uživajte u nevjerojatnom užitku loptu po loptu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Žudite za dvostrukom vibracijskom radošću koja će biti istinska i stvarna? Upoznajte nevjerojatno lijep i realističan Silexd dildo s funkcijom intenzivnih vibracija od kojeg će vam obje rupe poludjeti. Materijal je nevjerojatno udoban jer je visokokvalitetan silikon. Dođite divlje voditi ljubav!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo uvijek pomiče granice i donosi najkvalitetnije luksuzne erotske igračke! Upoznajte novitet pod nazivom Enigma. Oduševit će G-točku i klitoris svojom sposobnošću stimulacije i odvest će vas tamo gdje ćete doživjeti izvanzemaljski orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju zaljubit ćete se i u ovaj mali slatki ružičasti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite potpuno novi osjećaj uzbuđenja. Rotirajuća meka silikonska rebra osigurava nježnu, ali intenzivnu iritaciju klitorisa. Kako biste umnožili svoj užitak, samo upotrijebite svoj omiljeni gel za podmazivanje i krenite na putovanje do jedinstvenog vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik će se istaknuti u vašem dekolteu baš kao što će ga voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, ovako igračka vibrira u ritmu glazbe i time vašim omiljenim pjesmama i slušanju istih daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe i birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani™ predstavlja test i svijet ljubavi. Aranžman sa svojim vozačem, Tianijem II, ima 50% jači motor, unutar 3 puta veće udaljenosti od daljinskog upravljača (36 metara) i sadrži dvije izmjenjive postavke. Uživajte u luksuzu svog lijepog života kao par ili sami!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s užlijebljenom teksturom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s stimulacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Luksuzna Le Wand punjiva masažna glava, elegantne crne, pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu od najkvalitetnijeg silikona. Pustite je da vas razmazuje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Najviše od svega, volite li jezik koji kruži oko vašeg analnog, a ponekad i u njemu? Sir Richard je poslušao te želje i stvorio ovaj jedinstveni uređaj s pametnim jezikom koji će lizati vaše osjetljivo analno područje i mirno i lagano prodrijeti u rektum. Također uživajte u ugodnom zagrijavanju i odaberite razinu vibracija između 5 načina rada i 2 brzine.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Tražite li igračku koja bi se svidjela obojici? Anne's Desire par vibrator će biti savršen! Elegantan je, senzualan i nadasve uzbudljiv. Ima WATCHME tehnologiju koja omogućuje jednostavnu i udobnu kontrolu vibracija kroz sat i vibrator kao takav u kojem ćete najviše uživati kada vodite ljubav, jer će stimulirati i rodnicu i penis. Dođite saznati više!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Snažan, fleksibilan, moćan i iznad svega za vas oboje! Takav je ovaj šarmantni ljubičasti vibrator s 3 diskretno tiha, ali u isto vrijeme moćna motora koje možete koristiti pojedinačno ili sve zajedno. Oblik igračke prilagođen je ženskom i muškom tijelu i otvara vrata u svijet uobičajenih orgazama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 283 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.