×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori specijalni

Artikli 129 za 160 od 283 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Udarite u crno i uživajte u apsolutno preciznom užitku! Čuveni Rude-Boy Xtreme ovdje je za vaš bučni užitak od intenzivne stimulacije prostate i lebdeća. Namješten je do apsolutnog savršenstva, moćan je, sadrži dva neovisna motora, udoban je i prilagođava se vašem tijelu. Zato zgrabite vozača i učinite dobro sebi ili svom partneru!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Toliko je stvaran i tako moćan da ćete se jednostavno zaljubiti u njega! Ima realno oblikovane vene, žir, pa čak i testise. Vrlo je jednostavan za korištenje i vibrira pomoću 2 AA baterije. Pozovite ovog živopisnog kurac u svoju spavaću sobu i imajte novog najboljeg prijatelja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Sjajno iskustvo granice i isporuka najboljih luksuznih erotskih igračaka! Upoznajte vijest pod imenom Enigma. Potaknite činjenicu da G-točka i klitoris stimuliraju i doprinose njihovoj sposobnosti da prežive krajnji orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova relativno mala vibrirajuća glava zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje proizlazi iz iritacije snažnim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 14 Flesh

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živopisno? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je potpuno realističan, vibrira i također je vodootporan? Sigurno će vam se svidjeti mekani PVC materijal kao i veličina ovog vibratora. Ne oklijevajte i pozovite dr. Skine za intimni obilazak vašeg doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate li o luksuzu i realnim iskustvima? Furious Rabbit 2.0 je tu da ostvari vaše snove! Sadrži dva super snažna motora i ima šarmantan polurealističan dizajn. Odvest će vas u raj zahvaljujući 3 funkcije: šišanju, rotirajućim perlicama i vibrirajućim ušicama za klitoris. Neka vas G-točka i pička maze u isto vrijeme!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Loverboy The Boss Man

    Ovaj veliki šef obavija prst oko vas! On će maziti vašu G-točku, jer ona ima savršen oblik da to postigne i pokazat će mu svoju snagu! Boss ima seksi realističan dizajn i dovršen je usisnom čašom, zahvaljujući kojoj je kompatibilan s pojasevima. Dopustite da vas potresu uzbudljive vibracije vašeg novog šefa!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Volite li oralni seks i sve pametne jezike? Holey Trinity ih ima 3 i veseli se što će s njima pogladiti sva vaša milosrdna mjesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Nereos vibrator oduševit će vas svojom ekstra stimulirajućom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle od kojih ćete zablistati! Imaju tvrdi PowerBullet motor i također vam daju intenzivnu vibraciju ciljanog mesa. Uklonite 7 nepostojećih funkcija i rotirajte fleksibilne perle čim dobiju maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator Purple

    Tražite li vibrator koji vas nikada neće iznevjeriti? Evo ti ga! Paloqueth G-Spot Dual Vibrator će iritirati i g-točku i klitoris sa 7 načina intenzivnih vibracija koji će vas dovesti ne samo do vrenja, već i do vrha. Njegova meka silikonska površina ugodna je na dodir i sigurna za tijelo. Napravite sebi igračku koja će vam pružiti najbolja orgazmička iskustva!

    57,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Jarko ružičasti vibrator svjetski popularnog brenda Evolved. Sadrži jedinstvenu funkciju "pojačanja snage", što znači da vam daje 10-sekundni nalet maksimalne vibracije u trenutku kada sami o tome pričate. Osim toga, ima savršeno poticajan, realistično oblikovan žir i 8 jedinstvenih brzina. Završava učinkovitim usisnom čašom, zahvaljujući kojoj možete uživati i u omiljenim igrama bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvostruko zadovoljstvo za maksimalno zadovoljstvo vaših osjetljivih mjesta. Sastoji se od dijela u obliku penisa koji se nalazi u vašoj vagini i dijela koji će izvana milovati klitoris. Možete birati između 9 različitih načina vibracija, između kojih možete prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Razveselite se igračkom koja će vam sigurno dobro doći!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom prekidača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Što će zadovoljiti i najzahtjevnije žene? Vibrantni zlatni dijamant! Dragulj koji gledate je prvi vibrator iz Bijoux Indiscrets, koji brend donosi sa stilom. Otkrijte prekrasnu luksuznu igračku i ujedno maksimalno zadovoljstvo!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova Eva II inovativna marka Dame nadahnut će vas ljubavlju. Eva II je samostalna i treba je čuvati jer ima fleksibilnog krila koji se izliježe pod morem i lije na njezin klitoris. Eva II je mala, lagana, vodootporna i vrlo učinkovita i dizajnirana od strane žena za žene. U paketu ćete pronaći elegantnu punkciju za svoju uslugu i kao mjesto za uštedu vaših malih pogodnosti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her odvest će vas u raj na najučinkovitiji način, jer cilja na G točku, ali i stimulira klitoris i branu, a da stvar bude još gora, briljira i s prekrasnom funkcijom zagrijavanja !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Benelos vibrator oduševit će vas svojom genijalnom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovaj šarmantni mini vibrator neće samo obožavati vaš klitoris, jer može zaviriti i u vašu maternicu. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Tražite li nešto vrijedno truda i uživanja? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najhladniji vibrator za sva svoja opterećenja! Pomoći će vam osloboditi napetost u ciljnom tijelu, uživati u masažama njome od glave do pete, poželjeti vam dobro i pomoći vašim erogenim zonama. Uživajte na svakom mjestu i na svakom mjestu gdje je bilo vaše tijelo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 283 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.