×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori silikon crna stimulirajuće

Artikli 97 za 128 od 352 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Učinite svoju magiju. Pojačali smo intenzitet na klasičnom masažeru u stilu štapa i ponovno ga osmislili u prepoznatljivim bojama Kink.com kako bismo stavili snagu u Vaše ruke. Sa svestranim silikonskim dodacima za vanjsku i unutarnju stimulaciju, te višestrukim brzinama i funkcijama, Kink by Doc Johnson Power Wand spreman je za svaku zadovoljavajuću solo sesiju ili za zadirkivanje Vašeg vezanog partnera.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nije za one sa slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nešto poput "male crne" među erotskim igračkama, tako da ne smije nedostajati u vašoj kolekciji pomagala. Ima jedinstvenu tehnologiju tlačnih valova koja stvara učinak usisavanja klitorisa bez premca. Birajte između 8 razina intenziteta i uživajte u uzbudljivom početku i apsolutnom vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodootporan i bit će vaš suputnik čak i kada se igrate u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajna koju nećete htjeti čuvati za sebe ... Prijenosni vibrator Top Secret + ima ravnu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu udobnost i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion kombinira snažne vibracije s inovativnom kuglicom za stimulaciju. Inovativna tehnologija u kombinaciji s elegantnim dizajnom stimulira G-točku preciznom ergonomijom i stvara orgazme koji oduzimaju dah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Želite sve u jednom? Bit ćete potpuno očarani ovim prekrasnim gadgetom! Glavna funkcija su mu snažni udarci s tri brzine (duljina zaveslaja 3,2 cm), a odličan je i oblik koji cilja na G-točku ili prostatu. Dugačka i ergonomska ručka olakšat će rukovanje, a senzualna tekstura dodatno će vas oduševiti. Dakle, prepustite se apsorpciji!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Ulazite li u svijet erotskih igračaka i tražite prave pomagače? Isprobajte GoPower, igračke koje izazivaju najveću ovisnost na tržištu! Među njima je Jamie, vibrator u stilu zeca s jedinstvenom funkcijom šoka u 5 načina rada kao i 10 razina intenzivne vibracije. Ima realističan dizajn i snažno crno tijelo, što je super erotska kombinacija koja će ostvariti sve vaše erotske snove!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Privlači li vas uzbudljiva avantura u javnosti? Obucite ove seksi gaćice, u kojima ćete se osjećati apsolutno zavodljivo, i umetnite vibrator u njihov genijalni džep. Onda samo zgrabite vozače! Ili to radije povjerite svom partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad ovim elegantnim crnim vragom u vašim gaćicama?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Bad-Boyev silikonski analni stimulator posebno je oblikovan da iritira analni nasip, a kod muškaraca da dosegne njihovu osjetljivu točku na stražnjoj strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + svojim zakrivljenim stimulatorom stimulira prostatu i osjetljivo perinealno tkivo. Dva motora aktiviraju snažne vibracije, dok silikonska funkcija grijanja jamči realistične osjećaje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je stimulator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenom glavom i fleksibilnom vezom između oba kraja. Renée ima 2 snažna motora, po jedan na svakom kraju, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte u savršenoj atmosferi uz novi Club Vibe 3.OH, koji reagira na glazbu! Zahvaljujući diskretnoj veličini, možete ga imati u svojim gaćicama bilo kada i bilo gdje. Tih je, lagan i opremljen s 3 načina užitka. Također vrijedi spomenuti i punjivu ugrađenu bateriju i bežični daljinski upravljač s integriranim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje apsolutno preciznim pokretom. A želiš li nešto više? Alpha-Pro 7X P-STRAP također masira vašu branu i steže vaš penis i testise u odgovarajuće rupe. Uživajte u jačim i dužim erekcijama, senzualnim vibracijama i što je najvažnije preciznom pokretu vrha uređaja koji cilja na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real od ToyJoy je kvalitetan alat s izvanrednim svojstvima koji će nazvati vašu intimnu dobrobit. Njegov seksi, realističan dizajn u vrlo maloj velici i prepoznatljivim nosačima učinit će da se osjećate ugodno uz zakrivljenost. Igračka je prilagođena snažnim vibracijama kao i prikladan silikon s kože.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Opustite se, opustite i možda eksplodirajte. Samo ova masažna glava XR Brands pružit će vam savršeno iskustvo masaže ili stimulacije. Njegova dijamantna tekstura pružit će vam intenzivnu masažu, a na ručki, koja vam udobno leži u ruci, lako ćete se prebacivati između 8 uzoraka 3 razine snage. Pronađite zadovoljstvo i olakšanje. Konačno…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaša mala živa tajna u gaćicama pretvorit će vas u uzbudljivo iskustvo svaki dan. Snježnobijele gaćice možete protresti posebnim džepom za mini vibrator s "čarobnim" prstenom na kojem bi vam pozavidjeli i vi i Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Cruise Control preuzima volan kada više ne možete izdržati!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivan backdoor užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Dvostruko stimulirajuća luksuzna igračka koja će vam se svidjeti! Lelo igračke su u stalnom pokretu i najviše su vrhunske stvari koje trenutno erotsko tržište nudi. Ako želite najbolje, svakako želite Lelo. Dođite upoznati Enigmu. To je luksuzna igračka koja će zadovoljiti i G-točku i klitoris i pružiti vam istinski nezemaljski orgazam.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego izađete iz kuće. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj mali čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unesite uzbudljivu raznolikost u svoj ljubavni život! Ovo je mali, ali super snažan vibrator koji ćete voljeti sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Silikonski vibrator na napuhavanje koji će vam pokazati nove visine užitka! Prilagodit ćete ga svojoj mašti i daljinskim upravljačem prebacivati između 7 načina napuhavanja i vibracija. Napunite svoju vaginu ili rektum užitkom i pustite Ultimate Expand da se bavi i klitorisom ili nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 352 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.