×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori silikon crna stimulirajuće

Artikli 129 za 160 od 356 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Bad-Boyev silikonski analni stimulator posebno je oblikovan da iritira analni nasip, a kod muškaraca da dosegne njihovu osjetljivu točku na stražnjoj strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato što tvoj bivši nikad nije pronašao tvoj klitoris ne znači da ga nema. Ovaj vibrator za prste razigrano će ga otkriti, pomilovati i odvesti u raj, jer je definitivno bolji od bivšeg. Izrađena je od mekog silikona i savršenog je oblika za preciznu stimulaciju najosjetljivijeg mjesta na vašem tijelu, koje ima do 10 modova vibracija.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Cruise Control preuzima volan kada više ne možete izdržati!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, glatke i, što je najvažnije, vibrirajuće stezaljke za bradavice na prvi pogled izgledaju jako ukusno jer su izrađene od najkvalitetnijeg silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Silikonski vibrator na napuhavanje koji će vam pokazati nove visine užitka! Prilagodit ćete ga svojoj mašti i daljinskim upravljačem prebacivati između 7 načina napuhavanja i vibracija. Napunite svoju vaginu ili rektum užitkom i pustite Ultimate Expand da se bavi i klitorisom ili nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak i 12 programa vibracije!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Želite li samo najbolje za sebe? Takvu masažu prostate jednostavno nećete doživjeti! Digger 7x ima inovativnu tehnologiju koja će vam pokazati istinsko blaženstvo, snažne vibracije ciljaju na prostatu i branu, a najbolje od svega, pokretna perla je najpreciznije milovanje. Prepustite se svojim strastima i povjerite svoje zadovoljstvo jedinstvenom Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate li o elegantnoj masažnoj glavi sa zapanjujuće jakim vibracijama? Oduševit ćete se ovom šarmantnom igračkom! Nudi vam 3 brzine vibracije i intenzivnu pulsirajuću funkciju. Njegov ergonomski zakrivljeni oblik osluškuje vaše tijelo, a visokokvalitetni ABS u kombinaciji s finim silikonom osigurat će vam maksimalnu udobnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napuhnite uzbuđenje do samog vrhunca! Ovaj elegantni crno-zlatni vibrator ispunjava vašu vaginu ili analni dio i vibrira umjesto vas. Izrađen je od predivno mekog i glatkog silikona s elegantnim zlatnim plastičnim detaljima. Uživajte u 10 načina vibriranja vibratora na napuhavanje iza stražnjih vrata ili u utrobi, oba će biti sjajna!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax

    Sa svojim glomaznim okruglim vrhovima, ovaj analni vibrator Heat-Climax mazi vas stimulirajućom funkcijom grijanja i snažnim vibracijama. Zavodljivo glatki silikon čini ga savršenim prirodnim nastavkom koji će probuditi vašu strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je prekratak da bismo doživjeli samo prosječne orgazme. Uz Stronic Surf pogodit ćete sve osjetljive živčane završetke, doživjet ćete zadovoljavajući osjećaj sitosti i stimulacije najviše razine. Lezite i dopustite da vam Stronic Surf pokaže vaše vještine i snagu u 10 različitih načina. Stronic Surf radi bez ruku, tako da vaše ruke ostaju slobodne, a njegov tihi motocikl osigurava potpunu diskreciju.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Potičete li sebe na avanturu i publicitet? Nosite ovaj dio tangi u nizu koji je apsolutno samodostatan i stavite vibrator u njihov genijalni džip. Onda samovozeći automobili! Želite li to povjeriti svom partneru i dopustiti mu da preuzme kontrolu nad ovom elegantnom crnom guzicom u vašim hodovima?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Dopustite da se ispunite i uživajte u osjećaju kada je vaša prostata intenzivno zaglađena apsolutno preciznim pokretom male kuglice. A želiš li nešto više? Za 10x P, također senzualno vibrira za vas brzinom koju odaberete putem daljinskog upravljača. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Black

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 stimulator jednog od najboljih brendova na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Žudite za savršenim zadovoljstvom? Sa Sonom 2 plutat ćete na valovima beskrajnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se uz pomoć praktičnog magneta može udobno zakopčati u gaćice, gdje potom uz pomoć jakih vibracija diskretno stimulira klitoris. Ovim silikonskim alatom možete upravljati putem aplikacije ili pomoću priloženog daljinskog upravljača.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? P-Bender možete saviti u bilo koji položaj i vaša brana će vam dobro doći zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Žudi li vaša prostata za nečim intenzivnim i nevjerojatno ugodnim? Ovaj stimulator će je uzbudljivo kucati sve dok ne dođe do orgazma koji oduzima dah. Istovremeno, njegov vanjski dio će senzualno vibrirati na vašoj brani i samo će vam diktirati snagu stimulacije kroz kontroler. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo nudi dva motora za dvostruku zabavu stimulacije – jedan unutarnji i jedan za često zaboravljeno područje perineuma. Dame, da (i gospodo!) bit će Vam drago čuti da je igračka uniseks.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Želite li se prepustiti maženju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam snagu stimulacije s drugog kraja svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne višenamjenske vibrirajuće lopte! Na površini su svilenkasto mekani, a iznutra ugodno čvrsti. Fleksibilne su i savitljive te će vas hipnotizirati svojom funkcijom vibracije. Prikladni su za vaginalnu i analnu primjenu, vanjsku i unutarnju. Odaberite između 6 uzoraka vibracija i uživajte u nevjerojatnom užitku loptu po loptu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 356 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.