×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za G-točku

Artikli 65 za 96 od 354 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Patite li od neodlučnosti (poput većine ljudi) i ne možete se odlučiti odabrati vibrator ili igračku s mogućnošću stimulacije zračnim valovima pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 može i jedno i drugo, stoga ga odaberite jer samo s njim možete uživati u slasnom usisanju klitorisa valovima pritiska, milovati klitoris vibracijama i skliznuti unutra, gdje će vibracije iritirati G-točku .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje nisu dopuštene, jeste li voljni zatrebati kolutove? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, promjena koja će ti donijeti nešto! Glatko je glatka, lijepo fleksibilna i intenzivnog oblika jer bi omogućila i g-točku i klitoris. Bit će 7 intenzivnog rada i živog orgazma nakon noćnog i noćnog orgazma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija i vibracija – u jednoj otmjenoj igrački!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 je nova generacija igračke za oscilirajuću g-točku s jačim motorom, poboljšanim oblikom glave, udobnijim kutom igračke, drastično poboljšanim trajanjem baterije (do 5 sati!), poboljšanom povezivošću i novom metodom punjenja!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Ispitajte svoje tijelo i uživajte u novim iskustvima i izvanzemaljskim orgazmima uz Driff. Ugodno je zakrivljenog oblika i tako dodiruje točno prava mjesta unutar ili izvana. Glava genijalno oblikovana na kraju ima stimulacijsku točku za još intenzivniju stimulaciju, a Drift se ugodno zagrijava pritiskom na gumb. Uživajte i opustite se!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je stimulator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenom glavom i fleksibilnom vezom između oba kraja. Renée ima 2 snažna motora, po jedan na svakom kraju, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba. Htjela je sve odmah i odjednom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Izmamit će vam osmijeh na lice, a mašna je idealna za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Privatnog smo dojma da će pobijediti ovaj senzualni ruž iz Paloquetha. Sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža miriše na romantiku i ljubav. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Trebate li vibrator za podešavanje G točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 kombiniranih funkcija vibracije svi su svima. Uživajte u svojoj misiji sa sobom ili svojim partnerima.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ternence Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite ovaj nevjerojatan vibrator s prekrasnom funkcijom rotacije! Pružit će vam istinski intenzivan užitak zahvaljujući 12 funkcija vibracije i 4 funkcije rotacije. Ima genijalno zakrivljeni oblik kako bi udobno dosegao g-točku, ali u isto vrijeme ponesite tako osjetljivi klitoris u show. Zato učinite nešto za sebe i pozovite ovog rotirajućeg prijatelja u svoju spavaću sobu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Juliette

    Elegancija i performanse zajedno? Da! Vibrator Juliëtte iz kolekcije Elite isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Ponudit će vam 7 uzoraka vibracija i 3 brzine kojima nećete podleći. Uz Juliëtte, zahvaljujući savršenom obliku i fleksibilnoj glavi, možete dosegnuti sva osjetljiva mjesta koja to zahtijevaju. Elitne igračke će voljeti svaka žena.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Ovaj stimulator gaćica ima 2 vrlo različite funkcije. Jedna od njih je vibracija, 5 načina vibracije koji putuju Donnyelovim tijelom, a druga funkcija nalazi se na vrhu Donnyela.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Neka Vas zavede klasična elegancija!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer OG Dark Grey

    Womanizer proizvodi savršeni su u svakom pogledu, a ništa drugačiji nije ni ovaj apsolutni novitet koji će vam oduzeti dah. Womanizer OG je prvi vibrator na svijetu koji koristi jedinstvenu tehnologiju Pleasure Air za ciljanu stimulaciju G-točke. Dajte mu malo vibracija i krenite na nevjerojatno orgazmičko putovanje.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša Air Pump Booty 5 Connect aplikacija mazi vas vibracijama i osovinom na napuhavanje. Kombinirajte dvije senzualne funkcije kako želite. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Već na prvi pogled, Ripple Vibe vibrator osvojit će vas svojom zavodljivom valovitom teksturom zahvaljujući kojoj će vas preplaviti brojni valovi uzbuđenja. Ripple Vibe izrađen je od svilenkasto mekog silikona, koji je siguran za tijelo i ugodan na dodir. U njegovoj utrobi leži snažan motor koji za vas vibrira igračku u 5 različitih načina rada pri 3 različite brzine. Kao i druge moderne igračke, može se puniti putem USB-a.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Želi li vaša G točka za milovanjem? Izgladite ga ovim Grimičastim vibratorom, koji je razvijen upravo da udobno cilja G-točku i igra se s njom. Zaljubit ćete se u glatku satensku završnu obradu, kao i u super snažan motor i srebrne detalje. Bilo da imate više erotičnih igračaka ili tek birate svoju prvu, vibrator ovog tipa ne bi trebao nedostajati u vašoj kolekciji.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Povećajte zadovoljstvo uz FLAMENGO – čudo u obliku slova L dizajnirano za pulsiranje G-točke i stimulaciju klitorisa. Budući da se može nositi i kao gaćica, ova svestrana igračka raspaljuje strast u bilo kojem trenutku. Doživite simfoniju senzacija, osmišljenu da zadovolji svaku vašu želju. Oslobodite intimno blaženstvo uz FLAMENGO i otkrijte beskrajno zadovoljstvo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    We-Vibe Rave 2 dizajniran je za čisti užitak, ciljajući G-točku i vaginalni otvor uz zadovoljavajuće vibracije za intenzivan vrhunac. Njegov uvrnuti oblik za užitak, glatki silikon i prilagodljiv kroj osiguravaju nezaboravno iskustvo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Iznimno fleksibilan pomagač za razne stimulacije! To je luksuzni vibrator s dugom i fleksibilnom ručkom i može se savijati u svim smjerovima, čak i do 180 stupnjeva! Njegova vibrirajuća glava može stimulirati čak i najnepristupačnija mjesta i lako doći do točke G ili P. Također ga možete pozvati da vodi ljubav i miluje ga tijekom čina klitorisa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Mali, ali zgodan, uzbudljiv i živahan, to je Pretty Love Atlas. Njegovo korištenje je apsolutno jednostavno, samo pritisnite gumb. Mekani silikon i prepoznatljiva glava bit će prava stvar za vaše uzbuđenje, a genijalni zakrivljeni posebno će uživati u g-točki. Pronađite svoj pravi kut i igrajte se s vama kao nikad prije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with 10 Vibration Modes Pink

    Doživite nevjerojatne orgazme s našim čarobnim vibratorom G-točke sa snažnim motorom koji je dizajniran za stimulaciju vaše najosjetljivije točke kao nikada prije. Osim toga, njegov jedinstveni izdubljeni kraj olakšava držanje i kontrolu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svjetski bestseler konačno na češkom tržištu! Upoznajte se s vibratorom Pilgrim's Sassy koji odiše ljepotom, elegancijom, uzbuđenjem i snagom. Njegovo mekano fleksibilno tijelo izrađeno od prvoklasnog silikona pomoći će vam da ciljate svoju G-točku zahvaljujući svom obliku, a Swarovski kristal koji krasi igračku čini Sassy pravim draguljem i daje vam osjećaj luksuza. Dopustite da vas zavede domišljat oblik, učinkovite funkcije i šarmantan dizajn vibratora kojeg se žene diljem svijeta ne žele odreći.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neodoljivo ljubičasti vibrator zadovoljit će ne samo vašu G-točku, već i klitoris. Vrlo tih i moćan Feelz Toys Fonzie je vodootporan i ima 7 načina divljih vibracija, stoga odaberite svoj omiljeni!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, ovako igračka vibrira u ritmu glazbe i time vašim omiljenim pjesmama i slušanju istih daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe i birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 354 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.