×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za G-točku

Artikli 129 za 160 od 354 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Evolved Rechargeable Power G

    Mislite li da kada su G-bodovi podijeljeni, niste bili na redu? Možda jednostavno još niste imali sreće da ga pronađete! Power G će vam pomoći, ne brinite, jer on zna da je bez njegove pomoći ponekad teško. Ima savršen oblik za pronalaženje ovog centra užitka i nudi mu 7 moćnih funkcija vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Selopa Midnight Magic Black

    Ovaj moćni vibrator je jednostavnost u svom najboljem izdanju s nježno zakrivljenom i fleksibilnom teksturiranom osovinom, gomoljastim, suženim vrhom i tankim središnjim dijelom koji se izdiže do elegantne, čvrste baze.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Popularni vibrator za G-točku sada je još bolji! Njegovi su programeri dodali 10 jedinstvenih značajki koje će pojačati vašu stimulaciju, a vi ćete podleći mjestu gdje je vaša G-točka.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Hot Spot! Kao uvijek vjeran i željni suputnik, kozmopolitski vibrator je uz vas kako kod kuće tako i u metropolama i hotelskim sobama ovoga svijeta s gorućim entuzijazmom i funkcijom aplikacije. Njegov savijeni, stimulativno voluminozni vrh s puno osjećaja miluje vašu G-točku i osim intenzivnih vibracija osigurava osjećaj zagrijavanja u srcu – hm, oprostite, mislimo u gaćicama, naravno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne seks igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, uključujući ovaj Cokey vibrator oblika i teksture za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke te traku za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Hip G G Power Pink

    Ružičasti vibrator s pom-pom krajem dizajniran za milovanje vaše G-točke. Predstavlja veliku zabavu za malo novca, a ne morate se s njime nužno igrati samo u vagini, već možete lako upoznati njegove vibracije klitorisom ili prostatom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Uzbuđenje je ponekad tako čarobno! A čaroban je i ovaj štapić ili vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands. Zgrabite ga i krenite prema novim visinama užitka! Nudi vam 10 brzina vibracije, tanko i fleksibilno tijelo te dizajn s dva upotrebljiva kraja. Pogodi pravo mjesto s ovom igračkom jer sve je moguće!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako postići najugodniji orgazam? S igračkom za preciznu stimulaciju sa svih strana! Sway je uređaj promišljenog oblika i gromoglasnih vibracija na oba kraja. Idealan je za istraživanje i otkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo zadirkivanje bilo gdje! Dodajte funkciju zagrijavanja, opustite se i lebdite od uzbuđenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Trysta Violet

    Žudi li vaša g-točka za savršenom stimulacijom? Luksuzni Svakom vibrator poslušat će njegove želje i udovoljiti njemu i vašim željama loptom u pokretu. Zove se Trysta i nudi vam 7 načina vibracija s 5 intenziteta. Skriva 2 visokofrekventna motora i ponosno će uzeti vaš klitoris. Dostignite anđeoski orgazam!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 mazi G-točku i klitoris prema vašim željama. Fleksibilna osovina omogućuje pretvaranje vibratora G-točke u vibrator za zeca. Dva snažna motora dovest će vas do vrućeg vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikonskih opruga pruža ekstra duboku stimulacijsku točku A. Vibrator stimulira poboljšanu strukturu da vas izbriše s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i nosom, fleksibilnog dizajna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Što možete uljepšati svoju svakodnevicu neobičnim iskustvima? Ovaj praktičan vibrator uvijek će biti spreman da se sakrijete u vaginu i istovremeno mazite klitoris. Vrlo je diskretan i s njim možete izaći van i gdje god da se nalazite, diktirajte intenzitet vibracija prema vašim trenutnim željama, moći ćete birati između 10 načina rada!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Patite li od hladne samoće? Vibrator Cornelius zamjenjuje je uzbudljivom toplinom. Njegova glava ima jedinstvenu sposobnost zagrijavanja do nevjerojatnih 48 °C. Osim toga, imate i genijalan oblik za ciljanje G-točke i obratite pažnju na klitoris. Neka vaša vagina doslovno zapali od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni eG-Spot vibrator tvrtke XOUXOU za električnu stimulaciju vagine koja doseže i G-točku. Prekrasno je zaobljena, blago fleksibilna i valovitog dizajna za intenzivne intimne masaže.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dame, tražite li kvalitetan vibrator koji vas neće razočarati? Brend Svakom jedan je od top na erotskom tržištu, a vrh je i vibrator Iris. Njegova ovalna teksturirana završna obrada bit će savršena za stimulaciju g-točke, čak i ako još uvijek mislite da nemate G-točku. Iris je meka, snažna, fina i moćna, stoga ga nemojte tjerati da čeka i učinite ga svojim pratiteljem!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Mislite li da kada su G-bodovi podijeljeni, niste bili na redu? Možda jednostavno još niste imali sreće da ga pronađete! Ovaj vibrator će vam pomoći, ne brinite, jer on zna da je bez njegove pomoći ponekad teško. Ima savršen oblik za pronalaženje ovog centra užitka i nudi mu 7 moćnih funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj Candy vibrator oblika i teksture za savršenu stimulaciju G-točke i trakom za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Force Pink

    Neka sila bude s vama i vašom G-točkom: Satisfyer G-Force je moćan stručnjak kada je u pitanju stimulacija G-točke. Snažne vibracije i spljošteni vrh s divnim utorima pružit će vam vaginalni užitak kao nikad prije. 10 vibracijskih ritmova udružuje snage s 5 različitih intenziteta za stvaranje 50 mogućih kombinacija, pružajući vam raznoliko i nezaboravno iskustvo.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Pretvorite svoju spavaću sobu u rave klub s igračkom koja će vam uljepšati užitak! Neka jarka svjetla na igrački kontroliraju vašu igru s nježno zakrivljenom glavom dizajniranom da svaki put pogodi G-točku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Zove se LiLie i ugodno je mršav i fleksibilan. Zahvaljujući svojoj mršavosti, stići će posvuda i neće smetati ni tijekom seksa, kada će moći vibracijama iritirati klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Zapalite svoje unutarnje želje i otključajte svijet zavodljive čarolije s našim izvrsnim fleksibilnim vibratorom za G-točku. Krenite na putovanje koje nadilazi uobičajeno, pretvarajući prašinu svakodnevnog života u zadivljujuću zlatnu izmaglicu strasti i užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ovaj vibrator ima veliki potencijal da postane vaš najbolji prijatelj! Pitate se zašto i kako? Stoga pogledajte njegov oblik – savršen je za stimulaciju G-točke ili čak prostate. Osim toga, nudi vam 15 načina rada vibracija, između kojih ćete se lako i brzo prebacivati. Volite li kupke? Ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikona pruža ekstra duboku stimulaciju točke A. Vibrator stimulirajuće užlijebljene strukture razmazit će vas s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i uskim, fleksibilnim vrhom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Pustite ruke da se odmore i uživajte u ovom Happy Rabbitu s dvostrukom stimulacijom! Brinut će se za vašu G točku i klitoris u isto vrijeme. Ima dva kvalitetna motora i također svilenkasto mekanu silikonsku površinu koja će vam se svidjeti. Birajte između 15 sjajnih brzina i uzoraka vibracija i oduševite svoja osjetljiva mjesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Front Row pink

    Nije elegantna osoba natjerati vaše G-točke da požele. Njegovo šarmantno tijelo graciozno će vas spasiti u utorak, kada tražite intenzivno intenzivnu uslugu sa svojih 7 načina vibriranja. Kada se obrađeni silikonski materijal voli čitati na prvu, a impresivne zlatne komponente vole biti vruće u očima.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Pronađite svoju frekvenciju uzbuđenja uz FUCK! To je prvi na svijetu prilagodljiv vibrator G-točke. Opremljen je patentiranom twin-motor bas i bas tehnologijom koju možete maksimalno prilagoditi svojim potrebama. Zaljubite se u mekani gel vrh i ergonomske konture koje vam omogućuju da ciljate točno tamo gdje vam je potrebno.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Pronađite svoju G-točku i uživajte u beskrajnom užitku i zadovoljstvu s ovim savršeno zakrivljenim vibratorom. Izrađen od vrhunskog silikona, ima 5 nevjerojatnih značajki, vodootporan je i jedva čeka da postane vaš najbolji prijatelj. Ako ste jedan od nas manje sretnih i ne vjerujete da se unutar vaše vagine nalazi tajanstvena G-točka, sada imamo jedinstvenu priliku vidjeti suprotno s ovim vibratorom.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blacq Digital G-Spot Vibrator Black

    Zakoračite u budućnost s BLACQ-om, gdje su vibratori poboljšani inovativnim digitalnim ekranom! BLACQ razumije da je svatko jedinstven. Zato naši vibratori nude širok raspon postavki kako biste mogli stvoriti idealnu stimulaciju. Prilagodite brzinu, istražite različite uzorke vibracija i pronađite svoj savršeni ritam.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    Još uvijek nemate onaj pravi? Dopustite nam da Vam predstavimo idealnog kandidata! Baroness je elegantni vibrator s mekanom silikonskom vanjskom površinom koja je mekana na dodir. Izvrsno stimulirajući rebra i snažan motor s 9 načina vibracije, to je uzbudljiva kombinacija koju ćete voljeti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Dianne Liquid Silicone G-Spot Bendable Vibe Lila

    Dianne je klasični vibrator po obliku, izdužen, svakako zakrivljen (idealan za stimulaciju G šake) i sa zaobljenim vrhom za ekstra sigurno, udobno i ugodno umetanje.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Žudite li za beskrajnim neodoljivim zadovoljstvom? Upoznajte Cvelyn, ljubičastu ljepoticu iz Pretty Love koja će vas zadiviti ne samo sa svojih 30 intenzivnih načina vibracije, već i svojim zadivljujućim oblikom za ciljanje G-točke i svojim prekrasno mekanim i glatkim silikonskim materijalom. Neka bude zadovoljan!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 354 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.