×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 2587 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Otključajte svijet neusporedivog užitka uz The Kisser Clitoris Stimulator. Dizajniran da oponaša zavodljivu oralnu stimulaciju, Kisser iz TOYJOY kolekcije Designer Edition otključat će svijet neusporedivog užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Classic

    Partner Toy je partnerski vibrator koji se nosi tijekom vođenja ljubavi kako bi Vas oboje stimulirao u isto vrijeme.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GP Super Alkaline Battery AA 1 pc

    Osnovni asortiman alkalnih baterija ističe se radnim vremenom u energetski učinkovitim uređajima.

    0,69 €

    0,29 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Prvi svoje vrste: Sizzling Simon je bez presedana, jer su E-Stim Vibes prve i jedine igračke koje vam omogućavaju da istovremeno uživate i u vibraciji i u električnoj stimulaciji – a za to im čak nije potreban set za stimulaciju živaca.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rrolling Pleasure dvostruko vas razmazi intenzivnim vibracijama i kreće se s lopticom u nožnom prstu. Doživite intenzivnu stimulaciju G-točke sa zakrivljenim dizajnom i finom strukturom utora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Luksuzni stimulator prostate koji će pokriti i područje ispod testisa. Iznova i iznova uživajte u ugodnim vibracijama i savršenoj iritaciji. Vašem uzbuđenju neće biti kraja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bradley

    Glatki vibrator u obliku jaja s funkcijom od 12 razina. Koristi gumb 3x LR44 bateriju. Daljinski upravljač 3x LR44 baterije. Obložen silikonom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Predstavljamo TWIST, klitoralni vibrator u obliku slova C dizajniran za savršeni užitak. Doživite pulsirajuću stimulaciju jer precizno cilja klitoris. Uz njegovu ergonomsku ručku, postizanje vrhunskog zadovoljstva je jednostavno. Podignite svoju igru užitka uz TWIST – gdje se inovacija susreće s preciznim užitkom, otključavajući svijet užitka.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Mora Neo Interactive Thrusting Vibrator Peach Pink

    Stigao je vaš savršeni vibrator u obliku Mora Neo, SVAKOM-ovog interaktivnog vibratora za zeca s kuglicama. Napravljen od mekog na dodir tekućeg silikona, Mora Neo ima prsten s kuglicama, koji se uvlači unutar njegove polukrute osovine, i neovisni stimulator klitorisa.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Ne samo da Paloqueth masažer za prostatu smanjuje rizik od svega, od prostatitisa do raka prostate, istovremeno poboljšavajući stvari poput erektilne funkcije i cirkulacije sjemene tekućine, nego je i doista fantastičan osjećaj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ovaj snažni silikonski metak s 10 brzina ima kosi vrh u obliku ruža za usne koji je savršen za ciljanu stimulaciju, može stati u pukotine ili ležati u ravnini i ravno. Ravna osovina završava elegantnom bazom od ružičastog zlata na kojoj se nalazi upravljačka ploča s 1 tipkom koja se jednostavno koristi i svijetli tijekom upotrebe. Ponesite ovaj klasični noćni ormarić sa sobom u kadu ili tuš jer je potpuno potopljen u vodu - i praktično se puni putem USB-a.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Nabavite sve igračke koje trebate za nevjerojatan užitak u jednom praktičnom ljubičastom kompletu – za manje novaca!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Mini ABS plastični vodootporni vibrator sa 7 funkcija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Skin

    Doživite vrhunsko zadovoljstvo sa Squirting Fuck Stick™, punjivim dongom koji ima realističnu i jednostavnu značajku squirtinga. Ovaj dong može držati do 0,34 fl. oz./10 mL željene tekućine za životno iskustvo.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Tražite li zgodan vibrator koji će vam pokazati kako je to u sedmom nebu? Ovaj zec iz Paloquetha prikladan je i za početnike i za iskusne ljubitelje seksualnih igračaka. Šokirat će vas svojim karakteristikama! Može gurati, vibrirati i rotirati. Što to implicira? Očekuju vas najbolja seksi iskustva!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Prsten utikača može se rastegnuti 1,5 cm kako bi se ispunile vaše najdublje želje. Kombinacija cock ringa i čepa istovremeno stimulira , testise, perineum i masira prostatu, poboljšava erektilnu funkciju. Seks igračka za muškarce može se koristiti i za stimulaciju G-točke, tako da imate najveći užitak koji nikada niste iskusili.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro Traveler

    Bilo da putujete po svijetu ili ste sretni kod kuće: praktična kapa ima magnetsko zatvaranje, čineći Vašeg prijatelja diskretnim i higijenskim suputnikom. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, Satisfyer Pro Traveler možete brzo staviti u torbu. Zahvaljujući svom elegantnom dizajnu i internoj tehnologiji koja oduzima dah, to je lifestyle proizvod bez kojeg ne bi trebala biti nijedna kolekcija igračaka.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Ovaj marljivi narednik privlači pažnju s dva snažna motora s 10 brzina i fleksibilnom osovinom koja se može umetnuti do 3 inča. Izrađen od kremasto glatkog silikona, njegov daljinski upravljač dometa od 30' omogućuje vam igranje bez ruku, čak i pod vodom jer je potpuno podvodan.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Skinny G Black

    Dobro došli u stimulaciju mršave G-točke! Ne želi svatko s G-točkom debelu, gomoljastu glavu – ponekad je opseg ispod jednog inča dovoljan da pogodi tu blaženu zonu. Vibrirajući točno onom brzinom koju želite od blage do divlje, ovaj nježno zaobljeni teksturirani vrh stimulira onu legendarnu žlijezdu koja može dovesti do najintenzivnijih orgazama koje ste ikada doživjeli! Ponesite svoj skinny G pod vodu jer je potpuno podvodan i pustite da se fleksibilna osovina pomiče s vašim tijelom, podižući vaše zadovoljstvo više nego ikad prije.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Blue Crush Blue

    Ova kremasta glatka silikonska vibra je sitna i snažna s nježno zaobljenom fleksibilnom osovinom i okruglastim vrhom dizajniranim za dosezanje vaših omiljenih erogenih zona, uključujući G-točku. Zaobljeni oblik udobno leži u vašoj ruci za navigaciju bez napora, uključujući i pod vodom jer je potpuno podvodan. Savitljiva i gipka, ova se igračka kreće u ritmu vašeg tijela tako da možete dopustiti da vas fantazije preuzmu dok istražujete 10 brzina i funkcija vibracije kako biste pronašli svoj vrhunski užitak! Punjiva i jednostavna za čišćenje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Dame, dovedite se u ekstazu s ovom nevjerojatnom igračkom za stimulaciju klitorisa. Očarat će vas njegova ljubičasta boja, džepna veličina i jedna moćna brzina.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 je vibrator sa štapićem s duljim vijekom trajanja baterije i učinkovitim Bluetooth 5.0 čipom te nadograđenom antenom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora mazi sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Ovaj vibrator za prstenje sljedeće razine ima široku, debelu osovinu ravne površine koja je okruglog opsega, ali je nježno usmjerena prema vrhu za preciznost gdje želite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator

    Nudeći snažne vibracije s više brzina, ovaj vibrator Lavender Lover ima izbočenu glavu i vene za dodatnu stimulaciju.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx Sexy Weekend

    Začinite svoj vikend i krenite po Sexy vikend set! Ovaj zabavni set seks igračaka sadrži razne igračke koje su savršene za parove koji žele isprobati nešto novo i uzbudljivo, ali još nemaju puno iskustva sa seks igračkama. Igračke su vrlo pristupačne i jednostavne za korištenje.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Viballdo Black

    Nakon uspješnog lansiranja na tržište, originalni Balldo dizajn je ažuriran i Viballdo™ je stvoren!

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Zahvaljujući širokoj, ravnoj bazi, Top Secret model od finog silikona može se diskretno i udobno nositi i izvan doma. Osim toga, duboke, snažne vibracije njegove glomazne osovine mogu se kontrolirati intuitivno i pojedinačno putem aplikacije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Black

    Doxy je najsnažniji štapni masažer na svijetu. Lansiran 2013. godine, privlači sve veći broj entuzijasta koji žele eksperimentirati s ovim intimnim masažerom za jače igre, koji se može kontrolirati.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Ovaj analni vibrator ima 3 različita načina guranja s maksimalnom udaljenosti guranja do 0,4 inča. Također dodaje 10 načina vibracije kako bi začinio vaše ugodno vrijeme. A ova igračka za seks također ima spojeni prsten za penis, koji može učinkovito trenirati penis, zaključati spermu i produžiti ugodno vrijeme. 10M daljinski upravljač može dodati više interaktivne zabave za par.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo je vrhunska robna marka uglavnom posvećena novitetima, visokokvalitetnim i visoko tehničkim dildima.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alvis

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će Vas oraspoložiti, Pretty Love Brighty je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili ugađanje.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 2587 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.